התוכנית של D-END

Hip Hop Boy

New member
התוכנית של D-END

אחים ואחיות התוכנית שלו עומדת להתחיל תקשיבו לזה מאוד מומלץ www.radio-beat.tk

David Ochayon

New member
למי שרוצה את השיר של אלירן - זמן

מחולק חינם בערוץ #היפ שברשת irc.israel.net מומלץ!!

omritoto

New member
אתם חבורה של מניאקים!

היום כבר לאף אחד אין כבוד.... ואם לא אהבת אז אל תיתלוצץ על זה! הוא רק מתחיל וכבר צוחקים עליו?! פשוט גועל נפש...
נ.ב- חבל שאין אייקון של חרא להוסיף להודעה, זה היה משקף כמה אתם שווים...

Stinkin Fish

New member
אין כבוד!!!

בין אדם לאדם, אין כבוד!!!! בין אדם לאלוהים אם לא נפתח את העיניים עכשיו אלאיסטור מה יביאו ימים!

bergrnet

New member
בקשר לפישי

אני חושבת שזה נחמד שהוא בא ללונה ימי שבת הוא עושה פריסטייל חרוזים כל שבוע משהו חדש בהקשר לאנשים של המקום פעם הוא עשה משהו יפה על אחת שחנתה במקום שאסור ועשה לה ראפ להזיז ת'אוטו חיחי איזה גבוה הוא!

Gershenman

New member
מה אתה רוצה?

השיר הזה זה בדיחה... כשאני אוציא משהו תגיב איך שאתה רוצה...

omritoto

New member
מה אתה רוצה? שיר ראשון שלו..

הוא עוד ישתפר, וזה על בטוח! למה כמה זמן הוא עושה ראפ? מה על השיר הראשון ציפית לקבל את סאבלימינאל הבא?!?!? דיי תפסיקו לרדת על אנשים שרוצים להתחיל לראפרפ, ככה לא נגיע לשום מקום!

oRiddle

New member
oh... don't get me stated on this..

לא ציפיתי לקבל את סאבלימינל הבא... זה בטוח, יש סאבלימינל אחד וזה מספיק, תודה. מה כן ציפיתי? לאובייקטיביות, לבן אדם שזו המוזיקה שהוא מקשיב אליה ידע להגיד לעצמו בפנים 'או קיי, אני גרוע', וללמוד איפה הוא צריך לשפר, ולא למהר ולפרסם את זה. מצד שני, אם ההוא שחיקה את סאבלימינל כבר מקבל השמעה בקווינס אז אולי אני טועה...

גרוועע

New member
כן וזה היה כל כך טוב

אבל השמיעו את זה סתם בשביל הצחוקים עמי שם את זה וכל מי שמכיר את זה פשוט התפוצץ מצחוק ומה שהיה הכי מצחיק שמי שלא מכיר פשוט רקד כאלו כלום

למעלה