התוכנית של D-END

Gershenman

New member
יא מניאק!מה אתה צוחק עליו?

עכשיו הוא יותר לא יוציא שירים מרוצה?

EmGee

New member
צודק

מעכשיו יורדים כאן רק על פיפטי כי צריך לתמוך בכל מה שיוצא בארץ לא משנה כמה זה גרוע. מה אתה שרוט? אל תענה על זה כי כולם יודעים את התשובה. מישהו הלך הקליט שיר, עכשיו זכותו של כל אחד להעריך או לזלזל בשיר ובאומן כמה שבא לו. אם מישהו לא רוצה את התגובות האלה אז שיראה את מה שהוא עושה לאמא שלו.

D END

New member
פוףף ...כמה תגובות ! תגובתי ...

או קיי אז כן שידרתי היה נחמד והכל ... ובקשר לשיר שלי אז מי שיש לו בעיה איתו יכול פשוט לא לשמוע אותו ולא להיכנס לאתר שלי ומצידי אתם יכולים לדבר עליו כמה שבא לכם אבל לדבר עליי ככה בלי שאני פה זה לא יפה אנשים ברצינות מה אתם ילדים קטנים ? יאללה איתכם מה זה בושה בישבילכם לא יפה ככה לעשות נכון אני מנסה לראפראפ ועכשיו אני גם משתפר אבל רק התחלתי ואני עדיין רק מתחיל אז צריכים להבין את זה וגם כל אחד מפה שמראפראפ אני בטוח שהוא גם היה פעם לא ברמה משהו ... אז תפסיקו לשחק אותה פה כל אחד איזה תותח על !!! ולדעתי כן צריך להעריך את זה כי אני סך הכל מנסה ולא עושה רע לאף אחד פה אז אני לא מבין אותכם !!! ותודה רבה רבה ועומריטוטו אח שלי תוגה שהגנת עליי מהחבורת שרצים האלה שנהנים מלרדת על אנשים שמתחילים וכשהם רק בתחילת דרכם ודרך אגב שמעתי על כל הקבוצה הזאת בסצנה שכל מה שהם עושים זה רק יורדים על אנשים שמתחילים והם יורדים עלייהם וכל זה אז שמעתי עלייכם ולא הבנתי מה אמרו לי אבל עכשיו ברגע זה אני מבין והכל ברור לי ! אז תשתנו כי זאת לא הדרך שבה אנחנו צריכים להסתדר ! אלירן-D END

oRiddle

New member
תגובתי...

בתור אחד אלה ש'ירדו' עליך אז בוא אני אסביר את עצמי. אין לי בעיה עם אנשים חדשים שעושים ראפ, בכלל לא. אני אחד מאלה שחושבים שאין מספיק יוצרים ט-ו-ב-י-ם חדשים בסצינה הזו. אבל, וברור שיהיה אבל, כמו ששמת לב הדגש הוא על טובים, ולכן אני חושב שכל אחד יכול, וצריך, לשים גם על עצמו ביקורת ולהגיד 'או קיי, זה לא טוב מספיק, בוא נעבוד על זה'. להגיד שאין סיכוי? זה יהיה מטומטם מצידי, תראה את שלוש לראש, שהשיר הראשון שהם פרסמו ('אצבע') היה זוועתי, והשיר החדש שלהם ממש ממש טוב. אז תתאמן, תשתפר, ואני אהיה בין הראשונים לברך אם זה יצא טוב

volatile

New member
טוב בוא אני אפרוס פעם נוספת את

האידיולוגייה שלי... בלי לאכזב אותך או לדעת בין כמה אתה אני אגיד את זה הכי בישירות. אין לך קול בגרוש. תחכה שישתנה לך הכל לפני שאתה עושה ראפ אחרת תמיד יזכרו אותך כילד המצחיק עם קול תינוקי שלא יודע לעשות ראפ. מילא המילמולים, בליעת המילים וחוסר הדיקצייה המוחלט שלך. מילא הליריקס הכתובים נורא (ממה שכן הבנתי) אבל כל זה מביא לשאלה אחת... למה אנחנו צריכים לשמוע את זה? אז נכון אנחנו צוחקים... וככה זה... אתה יודע מה... גם כשאני הייתי צעיר באיזה שנתיים עשיתי סקיצות בבית... שלחתי לחברים קרובים שיחוו דעה וזה עשה את דרכו החוצה... עד היום עוד צוחקים על שורות שלי... אבל זה בכיף... ואתה יודע מה, אשמתי. ככה זה. כשעושים מוזיקה טובה אוהבים אותה. כשעושים מוזיקה מסריחה יורדים עליה. וחופשי יש על מה לרדת... בגלל זה אני מאוד זהיר כרגע עם חומר שאני מוציא החוצה כי אני לא רוצה שאנשים יגבשו עלי דיעה מסויימת. בגלל זה 3 שירי אולפן גנוזים כרגע, ובקושי אנשים שמעו אותם. בגלל שבשביל שיקחו אותך ברצינות אתה צריך להיות שווה משהו... ואתה לא... נתוני הפתיחה שלך עכשיו רחוקים מלהיות קרובים לסבירים. מכל הבחינות, אבל זה דבר שאפשר לעבוד עליו. ואם אתה מוכן לקבל את הביקורת/ירידות ברוח טובה אבל ברצינות ולהתחיל לעבוד ולעבוד קשה. אולי אם יש בך טיפה של כשרון תצליח לעשות מעצמך משהו. בהצלחה, פלג.

EmGee

New member
../images/Emo45.gif לא הייתי מנסח את זה טוב יותר

גם אני קיבלתי כאן כמה ביקורות גרועות (מזל שכבר לא זוכרים לי את זה...) תלמד מביקורות, אםמישהו אומר לך שהשיר שלך הוא חרא זה לא בגלל שהוא שונא אותך, אלא בגלל שהשיר חרא.

or001

New member
או בקיצור:

"אתה לא מקבל הזדמנות שנייה ליצור רושם ראשוני"

MC IdO

New member
דיי לצחוק על ראפרים ישראלים

בואו נתח תסצנה תתנו רק ביקורות בונות... ומעכשיו יורדים רק על ראפרים אמרקאים..

D END

New member
שוב תגובה ...

אז ככה . סבבה תרדו על השיר שלי ואני מודע לכך שאני לא משהו אבל זאת סתם הייתה סקיצה של התחלה ולא משהו רציני אז תרדו על השיר כמה שבא לכם ! אין דקציה טובה , הקול שלי לא משהו , וכל השאר ... ולמי שאמר משהו בקשר לקול שלי בגלל גיל ההתבגרות וכל זה אז אני עוד מעט בן 16 אם רצית לדעת .... ואנשים די להיות כאלה מגעילים גם אם זה לא היה השיר שלי לא הייתי ככה מעליב מישהו ואם הייתי רואה אותכם כותבים לו את זה אז גם הייתי אומר לכם את אותם הדברים שזה לא יפה וכל זה !!! טוב קיצר תרדו על השיר שלי ועל מה שבא לכם אבל עליי סתם ככה לרדת בלי טעם זה כב לא יפה ... ואבינתיים אני משתפר אנשים אני מאוד משתדל ואני יביא לכם לפה משהו לשמוע כשיהיה לי משהו מוקלט טוב אתם תראו !!!

למעלה