התוכנית של היום! {1.3.06} !

Fairywitch

New member
דעתי בקצרה../images/Emo189.gif

קתרין- לבחורה יש קול טוב, אבל באמת הופעה נשכחת למדי השבוע. מצפה לשיפור בהמשך.
קיניק- נהדר, מאוד נהניתי מהקאנטרי
ליסה- אהבתי. לבחורה יש קול טוב, זה כבר ברור. השיר די פרח לי מהראש, אז אולי באמת בחירת שיר לא מוצלחת.
מליסה- נהניתי ממנה היום. ממש הפתיעה לטובה. אהבתי את החספוס בקול. נהדרת כזמרת רוק, ובחרה שיר מעולה
הת'ר השתפרה והפתיעה אותי, אבל היא עדיין מהחלשות שם. זה לא זה. מה שכן, בלי קשר- רק אני ממש לא אוהבת את מריה קארי?
מה הייתה הסגידה הזו של השופטים?
ברנה- גרוע. האופי שלה מעצבן, וגם את הכשרון אני עוד לא רואה. אם מישהי אחרת תעוף השבוע ולא היא- זה עוול גדול. ואיך היא מתווכחת עם השופטים
תקשיבי לביקורת ותלמדי ממנה משהו, יא...|צונזר|
פריס- קול נפלא, ביצוע מעולה. ממש לא הפריע לי שהשיר ישן, שופטים קרציות. רק דבר אחד- אסור לה לעשות את הקוקו הגבוה הזה יותר
גאד
איילה- מצויין, מצויין
ממש נהדר. אכן טכני מדי עדיין, אבל הבחורה באמת עובדת קשה, מקשיבה להערות ולומדת מטעויות. כל הכבוד
זה שהיא גבוהה מוסיף לה אצלי המון נקודות- נמאס מכל הגמדות שכובשות את המסך
קלי- ממנה ממש ממש נהניתי היום. היא אחת מהפייבוריטיות שלי, ולא התאכזבתי.
מנדיסה- מלכה
הופעה מדהימה, ועוד מישהי שצריכה לכבוש את השוק במקום כל השחיפיות. אדירה
השופטים- היום הם היו כבדים על הנשמה, ושום דבר לא ריצה אותם כמעט. הגזימו קצת, אבל אולי זה כדי להוציא את המיטב בכל מתמודדת. שיהיה
בכללי- עדיין אין לי "וואו" בקרב הבנות. נראה מה יהיה.
מי יעוף לדעתי- הת'ר וברנה צריכות לעוף. מי באמת יעוף אני לא יודעת.

MoGanC

New member
הת'ר, קיניק וברנה צריכות לעוף

אני מנחש...הת'ר וברנה עפות. כל דבר אחר - בושה למין האנושי. הערות: אהבתי את הסדר של פולה-רנדי-סיימון.זה גורם לפולה להראות כמישהו אמיתית עם דעה,ולא רק הנחמדה בין 2 הבנים. אני היחיד שחשב על וונזל כשראו את קיניק עם ה"תחפושת" קאוגירל? אני מרחם עליה,היא נראית כזאת זקנה,כאילו בת 50 על ניתוח פלסטי שמנסה בכוח להכנס לתחרות של צעירים.

MeetLofe

New member
לא רק אתה אבל...

אני ממש לא מרחם עליה לדעתי היא נפלאה.

למעלה