אוי,איזה תוכנית גרועה
אני מצטערת,באתי כולי במצב רוח טוב אחרי יום לימודים כדי לראות איידול.זה התחיל בקת'רין ואני קיוויתי שזה מסמן שיהיה טוב. קתרין שרה שיר ממש לא בשבילה,שקט ומונוטוני בלי שום אפשרות לעלות בקול. נכון,היא זמרת מדוייקת, נכון,היא לא יודעת איך מזייפים, נכון, היא יפייפייה ונראית כמו כוכבת. אבל גאד-תבחרי שירים שמעירים אנשים!נכון שהיא לא בדיוק בנויה לאיזה שיר דיסקו מטורף אבל אפשר לשיר משהו עם יותר עליות בקול לפחות,שאני לא אירדם.לא חבל? איזה ירידה לעומת שבוע שעבר. אחריה עלתה קיניק,שנראתה חביבה לחלוטין והזכירה לי את וונזל שנה שעברה עם הכובע והמגפיים שאבא שלה קנה לה. פה הסתיים הדמיון לוונזל (המדהימה). קיניק אמנם לקחה שיר קיצבי יותר והייתה יותר חמודית ומלאת אישיות,אבל לא שמעו את האיכויות הקוליות הבולטות שלה. אז מה ביינתים היה לנו מקיניק-שבוע שעבר שיר צרחות, השבוע שיר בלי שום איכות קולית. יופי,עכשיו שבוע הבא צריך שיר שיאזן, לדוגמא LET'S STAY TOGHTER-זה היא.לפחות זה קצת שיפור מבחינת ההופעה של שבוע שעבר. ליסה-איזה אכזבה,פה כבר ממש התעצבנתי. הבחורה לקחה את אחד השירים האהובים עליי,זה שיר ג'אזי למדיי בביצוע המקורי והיא הפכה אותו לשיר מהיר. בשיר המקורי יש לא מעט עליות בקול והיא ביטלה את כולן בגרסה שלה, מה שדבילי לחלוטין כי יש לה קול בשביל זה.ברור לי שהיא אכן תעלה בשבוע הבא, אין ספק, אבל כשסיימון אומר לה דבר כזה אני מרגישה כאילו היא זילזלה בקהל ולא התאמצה בבחירת השיר.ככה גם כולם.ירידה היסטרית משבוע שעבר, ואם כבר מדברים, ממנה ציפיתי לשירי דיוות ולא לשירים כאלה. מליסה-שבוע שעבר ממש אהבתי אותה,הפעם היא הצליחה לעניין אותי בהתחלה ומרגע לרגע זה ירד וירד.מזכירה לי את לינדסי של שנה שעברה,קול מיוחד,בחירת שירים הזויה ואז ברגע השיא-טופ 12,היא תשיר שיר שלא מתאים לה בכלל ותעוף. העניין עם מליסה, שלא נראה לי שהיא אפילו תגיע לשבוע הבא,אז אני בכלל לא מדברת על הטופ 12.ירידה משבוע שעבר ורק בגלל השיר. התר-טוב,היא ממש רוצה להצליח,רואים.היא גם למדה אצל מורה לדיקציה שלימדה אותה לומר כל הברה בפה מלא,ככה זה נראה לפחות,וזה ממש מוזר ולא יפה כשהיא שרה.השיר היה בחירה שאפתנית ואם זאת היא ביצעה את זה טוב למדיי.לא היו זיופים, לא היו יותר מידי פיטצ'ים בולטים אבל-SO WHAT?זה כבר לא מספיק טוב. בריאנה-היא על תקן הקומיקאית ולא על תקן הזמרת והשבוע היא אפילו לא הצליחה להצחיק במיוחד,שיר טוב בשבילה,הופעה לא רעה והפוזות שהיא עשתה באמצע בהחלט עזרו לו להפוך לשלה.לא הבנתי למה סיימון קטל כל כך.לבחורה יש ביטחון ויופי לה, לא בגלל זה הם בחרו אותה? פריס-היא שיחקה אותה הכי SAFE בעולם.וזה טיפשי כי יש לה קול חזק וברור לי שהיא יכולה לעשות שירים יותר חיים מזה. הבחורה יכולה להרים את כל הקהל ולגרום לו לא לשכוח את ההופעה שלה והפעם היא לא עשתה את זה. אי אפשר להתכחש לעובדה שיש לה קול טוב והיא יודעת להופיע, ביטחון,נראתה סבבה היום אבל השיר הזה.די,זאת כזאת בלדה בטוחה. מכאן זה השתפר... איילה-יופי טופי.קול טוב,שיר טוב מאוד בשבילה.בדיוק כמו שפאולה אמרה היא יודעת מה היא יכולה לעשות וכמו שסיימון אמר היא באמת נראית כמו אחת שמחליטה ועושה הכי טוב.שיר טוב בשבילה,הופעה טובה ומרשימה אבל אני באמת מתקשה לזכור את השיר שהיא שרה גם עכשיו,רבע שעה אחרי סוף התוכנית,אני רק זוכרת שהיה טוב. קלי-הופתעתי.היא כבר לא התרגשה כל כך כמו שחשבתי שהיא תהיה כל הזמן.שיר שמתאים לה,הופעה חמודה ויפה.היא נראתה טבעית ומשוחררת.נהניתי מאוד. מנדיסה-מזל שהיא כאן.קרן האור שלי.קול נפלא,הופעה טובה, אבל לא מתתי על השיר.אפשר לבחור יותר טוב.הבחורה נראית כמו אחת שיכולה לשיר גוספל וכל שירי הדיוות למיניהן בצורה קלה ומושלמת,למה דווקא לקחת קאנטרי?מי קבע שכולם צריכים לשיר קאנטרי,זה לא קאנטרי וויק!!! ואם זאת,היא מתוקה מבחינת האופי,שרה מדהים וסיימה את הערב יפה. הטובות שלי-קלי,איילה,והכי מנדיסה. המאכזבות במיוחד-קתרין,פריס ועוד יותר ליסה. מי צריכות לעוף לדעתי:מליסה ובריאנה. מי תעופנה לדעתי:בריאנה, מליסה\התר. אני אתן לקיניק עוד הזדמנות כי נראה לי שבסוף היא תבחר את השיר הנכון.