התוכנית של היום! {1.3.06} !

20508080

New member
דעה שלייייי

קודם כל שיפור מדהים מהשבוע שעבר! דבר שני, והכי חושב - איילהההההההההה בראוןןןן
פשוט מושלמת, שרה מעולההה, חמודה בטירוף והיא הדמות הנשית המועדפת עלי בתחרות הזאת, והכי טוב ויפה שהיא לא היתה פייבוריטית בהתחלה והיא פשוט משתפרת משבוע לשבוע! ממש קיוויתי שהיא לא תאכזב אותי השבוע, ולא יכולתי לצפות לביצוע יותר טוב מזה! בקיצור - כוכבת אמיתית! עוד ביצוע מעולה הוא של מנדיסה. אני לא מבין מה צריך את כל הליסה והקיניק והפאריס האלה, כשיש את מנדיסה. היא שמה בכיס הקטן (או במקרה שלה, הגדול) את כולן, קול מדהים, אישיות מקסימה וצחוק שכיף לשמוע! קלי היתה הרבה יותר טובה היום, אבל עדיין שהיא צועקת יש לה קול ציפציף,שאני לא אוהב.. צריכות לעוף: מליסה וקיניק
הת'ר, תזהרי! אני נותן לך הזדמנות אחרונה, דבר שכנראה הקהל בבית לא יעניק לך..

20508080

New member
אני אוהב את ברנה

דווקא היא נתנה היום ביצוע לא רע, וגם היא מצחיקה ביותר! קיניק ממש מיותרת!

רק עכשו ראיתי

הקטנה בת ה-16 מדהימה! איזה ביצוע, ממש מצריך תעוזה לשיר משהו של בט מילדר והיא לא פספסה כמו ההיא ששרה את הירו של מאריה קארי. היא באמת נראתה תוך כדי השיר מבוגרת לגילה, אבל וואו, הולכת ומסתמנת לה פייבוריטית אצלי. מוכשרת בטירוף. זאת שחושבת שהיא מה זה מיוחדת, היה נחמד בהתחלה בשביל הקטע אבל מתחיל להמאס והיא גם בוחרת שירים גרועים בשבילה כך שאי אפשר לדעת עד כמה היא באמת טובה. אני שונאת את קטעי העריכה, למה להבליט מתוך דבריו של מישהו שהוא לא יודע מה זה קלמרי ועד כמה הוא בא ממקום קטן והוא לא יודע מהחיים שלו. אולי זה יוצר אמפתיה ו"כאילו" נותן לאדם דימוי ציבורי, ממש מיותר ומגמתי. בכלל כנראה שמה שאני שנאת בתוכנית הזאת , זה את העריכה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif דעתי...

קתרין לא הבריקה אכן בבחירת השיר (למרות שאני אישית מאוד נהניתי מההופעה שלה), אבל יש לה קול מטריף, גם מבחינת יכולות, גם מבחינת גוון. אני היחידה שחושבת שקיניק מזוויעה? היא פשוט צורמת לאוזן, זה נורא. וההופעה שלה הערב הייתה חובבנית לחלוטין, לדעתי. ליסה... מאכזבת אותי משבוע לשבוע. כן, היא יודעת למשוך תווים ויש לה עוצמה בקול, אבל חוץ מזה, אני חושבת שמבחינתי אחרות מתחילות להתעלות עליה מבחינה ווקאלית. ברנה... וואו. אני חושבת שזה יפה שהיא בטוחה בעצמה אבל יש גבול בין בטחון עצמי לבין התעלמות מביקורת, וזה בדיוק מה שהיא עשתה. ושלא תשלה את עצמה שאמריקה תציל אותה מנפילה לבור שהיא בחרה לעצמה. שיר יבש נורא שבוצע בזורע כושלת, היא נראתה כאילו היא מרגישה כל כך לא בנוח עם השיר וההופעה, פשוט לא זרם. מליסה ממש הרשימה אותי! אני אוהבת את הקול שלה, והיא נתנה אחלה הופעה. התלהבתי. אני אשמח לראות ממנה עוד. להת'ר יש קול מצויין, אבל היא פשוט... רגילה. משעממת, אפילו. ואם היא חושבת שלקחת שיש של מריה קארי זה מה שהשופטים התכוונו כשהם ביקשו מקוריות, אולי היא לא חרשה מספיק על ההקלטות של כל האיידולים הקודמים שיש לה בבית. פריס כבשה אותי. לא התלהבתי ממנה יותר מדי בהתחלה אבל היום היא הוכיחה את עצמה כזמרת ופרפורמרית יוצאת מן הכלל. ולא איכפת לי זקנה, צעירה, דודה, פקידת מס-הכנסה, היא הייתה נהדרת. איילה לקחה שיר משעמם שממש בילבל אותי מרוב שהוא היה משעמם, אבל כמו שסיימון אמר לה, ובצדק - היא מנסה להשתפר שם יותר מכולם, והקול שלה משתפר משבוע לשבוע. קלי חמודה, ביצוע ממש לא רע, אבל משהו בה לפעמים נראה מנותק מהשיר, כאילו היא מאבדת ריכוז, ואז העיניים שלה מתרוקנות ולא מושכות אותך פנימה. היא באמת מקסימה, אבל יש לה הרבה על מה לעבוד. מנדיסה... יש לה את זה. היא מיוחדת, היא נהדרת, היא גדולה מהחיים, אבל היום היא צווחה קצת יותר מדי. אם יש אלוהים, או לפחות היגיון בעולם, נגיד ביום חמישי/שישי שלום לברנה ולקיניק.

Good 2b Me

New member
היה ממש נחמד ../images/Emo217.gif

הבנות שרו היום מדהים אחת אחת...
איזה חמודה פאריס...!! ומיש'ו יכול בבקשה לרשום לי ת'שמות של השירים שהיו התוכנית לפי כל אחת מה שהיא שרה...תודה מראש

Daniella 21

New member
אין לי את הוואו עדיין ../images/Emo4.gif

לא ראיתי מישהי ואמרתי וואו היא יודעת להופיע אני מקווה ששבוע הבא הן ישתפרו הבולטות לשבוע הזה הן
איילה, קלי ומנדיסה מי צריכות לעוף
: ברנה שהיא כולה רעש וללא צלצולים ולא אהבתי והת'ר מי מנסה לשיר מאריה קארי ואין לו את הכישרון כמו שלה שלא ישיר שירים כמו הירו
שינסה את השיר i still believe שלה
מי שיש לה סיכויי אבל חבל שבחרה את השיר הזה
: קתרין המקסימה שצריכה לתת אותה בשואו, ליסה טאקר החמודה ופאריס לא התלהבתי מ
:קיניק שיר ממש לא קשור, מליסה אה לא התלהבתי
ממש אנטיקלמטי.

whatever4

New member
../images/Emo1.gif

תוכנית בינונית ומטה. הבנות שיעממו לגמרי.... קתרין- מודה שאני לא ממש מתחברת אליה. אם שבוע שעבר לא התלהבתי ממנה אז השבוע ברור שלא.... קיניק- לא טובה מספיק. אומנם בניגוד לבנות האחרות לא שיעממה ובחרה שיר נחמד אבל הקול שלה לא מספיק טוב. ליסה- אחת האהובות עליי מבין הבנות אבל השבוע די שיעממה. שבוע הבא היא חייבת לבחור שיר יותר פופי וקיצבי אחרת היא תאבד קולות. מליסה- אני לא מבינה למה סיימון ירד עליה. היא לפי דעתי ענתה לו יפה מאוד- ביקשת ממנה לבחור שיר שיראה את האישיות שלה וזה בדיוק מה שהיא עשתה. אחלה שיר, אחלה ביצוע, אומנם הקול שלה לא הכי טוב שם אבל סך הכל ביחס ליתר הבנות הייתה לה הופעה טובה. התר- אם היא לא עפה השבוע אז זה מראה כמה אמריקה שיטחית.... ברנה- הופעה גרועה. האישיות שלה דווקא לא מעצבנת אותי אבל ימייה באיידול ספורים. פריס- השתעממתי. בחירת שיר לא טובה אבל עדיין ביצוע טוב. הבעיה שלי עם הקול שלה היא שבתווים הנמוכים יותר הקול שלה קצת מעצבן. אבל עדיין- טובה יותר מרוב הבנות. איילה- וואלה- מפתיעה משבוע לשבוע. יש לה באמת אחלה קול אבל הבעיה היא שקצת קשה להתחבר אליה. קלי- הייתה הכי טובה היום. גם בחרה אחלה שיר (בניגוד לכל הבנות שהלכו על בטוח) גם נתנה אחלה ביצוע וגם אישיות חמודה. הפייבוריטית שלי מבין הבנות
. מנדיסה- שיעממה אותי. יאללה- איפה הבנים שיעשו קצת שמח....

MeetLofe

New member
סוף-סוף אחת...

שחושבת כמוני בקשר לקת'רין למרות שיש לי תחושה שבעתיד אני אחבב אותה יותר לא יודע למה

SHTRUDIDI

New member
אוי,איזה תוכנית גרועה

אני מצטערת,באתי כולי במצב רוח טוב אחרי יום לימודים כדי לראות איידול.זה התחיל בקת'רין ואני קיוויתי שזה מסמן שיהיה טוב. קתרין שרה שיר ממש לא בשבילה,שקט ומונוטוני בלי שום אפשרות לעלות בקול. נכון,היא זמרת מדוייקת, נכון,היא לא יודעת איך מזייפים, נכון, היא יפייפייה ונראית כמו כוכבת. אבל גאד-תבחרי שירים שמעירים אנשים!נכון שהיא לא בדיוק בנויה לאיזה שיר דיסקו מטורף אבל אפשר לשיר משהו עם יותר עליות בקול לפחות,שאני לא אירדם.לא חבל? איזה ירידה לעומת שבוע שעבר. אחריה עלתה קיניק,שנראתה חביבה לחלוטין והזכירה לי את וונזל שנה שעברה עם הכובע והמגפיים שאבא שלה קנה לה. פה הסתיים הדמיון לוונזל (המדהימה). קיניק אמנם לקחה שיר קיצבי יותר והייתה יותר חמודית ומלאת אישיות,אבל לא שמעו את האיכויות הקוליות הבולטות שלה. אז מה ביינתים היה לנו מקיניק-שבוע שעבר שיר צרחות, השבוע שיר בלי שום איכות קולית. יופי,עכשיו שבוע הבא צריך שיר שיאזן, לדוגמא LET'S STAY TOGHTER-זה היא.לפחות זה קצת שיפור מבחינת ההופעה של שבוע שעבר. ליסה-איזה אכזבה,פה כבר ממש התעצבנתי. הבחורה לקחה את אחד השירים האהובים עליי,זה שיר ג'אזי למדיי בביצוע המקורי והיא הפכה אותו לשיר מהיר. בשיר המקורי יש לא מעט עליות בקול והיא ביטלה את כולן בגרסה שלה, מה שדבילי לחלוטין כי יש לה קול בשביל זה.ברור לי שהיא אכן תעלה בשבוע הבא, אין ספק, אבל כשסיימון אומר לה דבר כזה אני מרגישה כאילו היא זילזלה בקהל ולא התאמצה בבחירת השיר.ככה גם כולם.ירידה היסטרית משבוע שעבר, ואם כבר מדברים, ממנה ציפיתי לשירי דיוות ולא לשירים כאלה. מליסה-שבוע שעבר ממש אהבתי אותה,הפעם היא הצליחה לעניין אותי בהתחלה ומרגע לרגע זה ירד וירד.מזכירה לי את לינדסי של שנה שעברה,קול מיוחד,בחירת שירים הזויה ואז ברגע השיא-טופ 12,היא תשיר שיר שלא מתאים לה בכלל ותעוף. העניין עם מליסה, שלא נראה לי שהיא אפילו תגיע לשבוע הבא,אז אני בכלל לא מדברת על הטופ 12.ירידה משבוע שעבר ורק בגלל השיר. התר-טוב,היא ממש רוצה להצליח,רואים.היא גם למדה אצל מורה לדיקציה שלימדה אותה לומר כל הברה בפה מלא,ככה זה נראה לפחות,וזה ממש מוזר ולא יפה כשהיא שרה.השיר היה בחירה שאפתנית ואם זאת היא ביצעה את זה טוב למדיי.לא היו זיופים, לא היו יותר מידי פיטצ'ים בולטים אבל-SO WHAT?זה כבר לא מספיק טוב. בריאנה-היא על תקן הקומיקאית ולא על תקן הזמרת והשבוע היא אפילו לא הצליחה להצחיק במיוחד,שיר טוב בשבילה,הופעה לא רעה והפוזות שהיא עשתה באמצע בהחלט עזרו לו להפוך לשלה.לא הבנתי למה סיימון קטל כל כך.לבחורה יש ביטחון ויופי לה, לא בגלל זה הם בחרו אותה? פריס-היא שיחקה אותה הכי SAFE בעולם.וזה טיפשי כי יש לה קול חזק וברור לי שהיא יכולה לעשות שירים יותר חיים מזה. הבחורה יכולה להרים את כל הקהל ולגרום לו לא לשכוח את ההופעה שלה והפעם היא לא עשתה את זה. אי אפשר להתכחש לעובדה שיש לה קול טוב והיא יודעת להופיע, ביטחון,נראתה סבבה היום אבל השיר הזה.די,זאת כזאת בלדה בטוחה. מכאן זה השתפר... איילה-יופי טופי.קול טוב,שיר טוב מאוד בשבילה.בדיוק כמו שפאולה אמרה היא יודעת מה היא יכולה לעשות וכמו שסיימון אמר היא באמת נראית כמו אחת שמחליטה ועושה הכי טוב.שיר טוב בשבילה,הופעה טובה ומרשימה אבל אני באמת מתקשה לזכור את השיר שהיא שרה גם עכשיו,רבע שעה אחרי סוף התוכנית,אני רק זוכרת שהיה טוב. קלי-הופתעתי.היא כבר לא התרגשה כל כך כמו שחשבתי שהיא תהיה כל הזמן.שיר שמתאים לה,הופעה חמודה ויפה.היא נראתה טבעית ומשוחררת.נהניתי מאוד. מנדיסה-מזל שהיא כאן.קרן האור שלי.קול נפלא,הופעה טובה, אבל לא מתתי על השיר.אפשר לבחור יותר טוב.הבחורה נראית כמו אחת שיכולה לשיר גוספל וכל שירי הדיוות למיניהן בצורה קלה ומושלמת,למה דווקא לקחת קאנטרי?מי קבע שכולם צריכים לשיר קאנטרי,זה לא קאנטרי וויק!!! ואם זאת,היא מתוקה מבחינת האופי,שרה מדהים וסיימה את הערב יפה. הטובות שלי-קלי,איילה,והכי מנדיסה. המאכזבות במיוחד-קתרין,פריס ועוד יותר ליסה. מי צריכות לעוף לדעתי:מליסה ובריאנה. מי תעופנה לדעתי:בריאנה, מליסה\התר. אני אתן לקיניק עוד הזדמנות כי נראה לי שבסוף היא תבחר את השיר הנכון.

בעיקרון אני מסכים איתך לאכזבה ../images/Emo205.gif

אחרי שלא ראיתי את הבנות בשבוע שעבר (רק בתקצירים) ממש חיכיתי לתוכנית של היום... אני חושב שרוב הביצועים היו בינוניים, ומי שהפתיעה אותי היא קלי פיקלר, שפשוט נתנה הופעה קלילה, היה אפשר להבחין שיש לה קול מעולה, ונראה כאילו זה בא לה כל כך בקלות! היא בכלל לא מתאמצת לשיר ולא צריכה לצעוק בשביל שיחשבו שיש לה קול חזק... אז אני מקווה שהיא תבחר שיר עם יותר אפשרויות להגיע לעוצמות גבוהות כי נראה שהיא מסוגלת לזה בלי הרבה מאמץ
עוד מתמודדת שאהבתי זאת איילה, והיה ממש נחמד לראות את השינוי מכדורסלנית וספורטאית (כשלאף אחד לא איכפת איך אתה נראה) לזמרת ופרפורמרית עם ההופעה והכל

ומי שלדעתי לא ימשיכו... ../images/Emo205.gif

או לפחות, מי שהרשימו אותי הכי פחות הן ברנה וקיניק

מה נסגר עם הבנות?

הן היו ממש לא משהו... פאריס, מליסה, מנדיסה וקלי היו היחידות שאיכשהו עשו את זה. לדעתי ברנה והבלונדה יעופו השבוע. ואהבתי את הקטע של מנדיסה עם הכלב

MeetLofe

New member
דעתי על כל אחת מהתמודדות

או לפחות מי ששוה בכלל אזכרה אם לטוב ואם לרע קיניק-כאילו היא רק עלתה לבמה ואני חשבתי לעצמי וונזל? אוי לא! אני בהחלט מחבב את קיניק הקול לא היה משהו השבוע לעומת שבוע שעבר שאהבתי אבל ההופעה הייתה טובה:) ליסה-הפיבורטית שלי אין לי מה להגיד הרבה היא מדהימה כמו שפאולה אומרת היא כוכב מההתחלה ועד הסוף וכמו שסיימון אמר היא תעבור:) הביצוע פחות טוב משל שבוע שעבר אבל עדיין טוב!! מליסה-אני חייב לציין שפה הופתעתי מאוד אהבתי! בריאנה-אני פשוט לא רוצה להגיב זה היה כ"כ גרוע זמנך היה אמור להיות שבוע שעבר נקווה שזה יהיה השבוע קלי פיקלר-ההפתעה של הערב בשבילי! וואוו איזה ביצוע!!! בוא נגיד שכמעט הביצוע היחיד שאני זוכר ושהוא היה ממש ממש מעולה ואני לא טיפוס של פיקלר אבל אני הופתעתי ואהבתי:) מנדיסה-היא מדהימה!אין! פשוט פצצתית איזה קול יש לבחורה הזאת חייבת לעבור הלאה!! פריס-קצת אכזבה בשבילי כי היא חמודה והכל והשיר כמו שסיימון אמר היה לנשים בנות 50 והיא סה"כ בת 17 כיפית קפיצית וחמודה למרות שהקול שלה היה ממש טוב!! איילה-עוד הפתעה! ביצוע ממש ממש טוב אני חושב שיתחילו לשים לב אליה:) הת'ר-זה היה יפה וחביב שיר שאני מאוד מאוד אוהב אבל לא ביצוע שנראה לי אני אשמע שוב קת'רין-רק אותה פספסתי אבל גם שמעתי שהיא פספסה

למעלה