הסיכום שלי../images/Emo137.gif
היה באמת יפה, כולם רקדו ממש יפה. אז אני אתחיל עם השופטים- היום הם היו קצת קלים עם כולם כנראה שהריקודים באמת השתפרו. אלי מזרחי ממש מעצבן אותי, הוא השופט הכי קשה שמה, לניצה ודניס הוא נתן בנק' יותר מאשר הריקוד השני של אליענה ואורון - וזה היה ממש לא פייר. ניצה ודניס- דיי השתפרו, אבל עדיין חסרה לי התשוקה אצלהם, לי לפחות זו חסרה. היא גם אשה מבוגרת וממש לא מתאים לה, לא אהבתי בכלל את הריקוד השני שלהם - זה היה קיטשי וכ"כ רדוד. אליענה ואורון- היו באמת מדהימים, הם הפייבוריטים שלי, הוא כוריאוגרף מדהים והיא רקדנית מוכשרת, פשוט "יש לה את זה"! קשה להחליט מה היה יותר יפה, הרומבה הייתה מדהימה והשירים - או , השירים.. סמי ואנה- בהתחלה ממש נפלו עם הריקוד הראשון, אבל בלטיני היא הפציצה חזק עם החבל, שהיה קצת פתטאי אבל ממש יפה. מקורי, מוכשרים. סמי משתפר אבל בקצב איטי למדי, הם מתחילים להימאס קצת גם על עצמם, הוא כל הזמן עצבני, עדיין אנה לא נותנת לו כ"כ להוביל, אבל הפעם הוא בהחלט הוביל יחסית לשאר. קושניר-|סדגש הבדיחות הממוחזרות והלא- מצחיקות בכלל. אולי פעם הוא מצליח להוציא ממני צחקוק וגיחוך קטן, וגם על הרדידות שבעניין. אבל הוא בסדר בתור מנחה. מה הקטע שלו כל יציאה לפרסומות בשניה לפני לומר- "גברי שמעתי ש..?" מה הקטע?? הילה נחשון- מחזיקה בינתיים את כל התכנית מבחינת ההנחיה, יש לה את זה- והיא מוציאה את קושניר מהרבה מצבים מצחיקים.היא מנחה מעולה, אני מת עלייה.