התוכנית השמינית - חצי הגמר!

שלום אני חדשה פה

והגיע הזמן שאביע את דעתי. סוף סוף ניצה הלכה הביתה. זה פשוט נורא. איך שהיא מדדה אחרי דניס הצעיר, המיומן והחתיך מכל. מדדה, נתקעת בלא מוצא ומביטה בו בחוסר מעש. ולמרות כל המעידות שלה, הטעויות שלה - היא זכתה לקבל בכל פעם שיבוחים רחבי עידוד בעוד שבזמן שהאחרים טועים - הם מקבלים על הראש. אז היום ניצה סוף סוף מיצתה את עצמה, אמרה יפה שלום והלכה. וסליחה ניצה אבל עם כל הכבוד ל"מעמד" שלך...מן הראוי שהוא ישאר בבית.

Shiri from the block

Active member
אבד סלבריטי אבד סמי הורי, נראה לאחרונה עולה לבמה. ומאז נעלם. בת זוגתו הראתה נוכחות, אך הייתה שם לבד!!!!!!!!!! מה זה הביזיון הזה??? לא ראיתי כזה ביזיון מאז שבית"ר י-ם ניצחה את בית שאן.....איך סמי ואנה עלו במקום ניצה ודניס??????? בושה וחרפה......

מ666

New member
השיר של סמי ואנה

פלייייזזזז מה שמו?! זה ממש דחוף... השיר שלהם של פאסודובלה.... אני לא מוצאתת אההההה פליייזזזז תודה מראשששש

UselessToy

New member
השיר של דניס והזאתי[שחכתי]

בריקוד השני. הקצבי הזה. מה השם שלו? :)

UselessToy

New member
השיר של דניס והזאתי[שחכתי]

בריקוד השני. הקצבי הזה. מה השם שלו? :)

Agnetta

New member
חצי גמר צפוי למדי...

אפשר היה לדלג על השלב הזה...וחבל על המאמץ הגדול שהשקיעה ניצה עם דניס...לא היה להם סיכוי... הגמר האמיתי היה צריך להיות ניצה ודניס מול סמי ואנה ואז...הכל פתוח ואילו עכשיו??? הרי ברור שאליענה ואורון היו עולים כי הם מאמי של גברי לוי וגם מאמי של המצביעים הצעירים ב SMSים. אליענה לא הקרינה בכלל סקס-אפיל ברומבה אתמול ועבודת הרגליים שלה היתה ממש חלשה בטנגו. הכוריאוגרפיה של אורון נהדרת והוא ללא ספק רקדן מצויין. סמי ואנה היו חלשים בולס אבל מדהימים בפסדובלה, פשוט שלמות והשיא היה...דווקא ניצה ודניס. דניס פשוט וירטואוז ולא ייאמן שניצה עושה גל מיני דברים כאלה עם הדוף שלה בגילה. אילו היא היתה בגמר היה הכל פתוח ביניהם לבין סמי ואנה ואילו עכשיו??? הרי ברור שאליענה עם אורון ייקחו. וזה כבר משעמם למדי...

ornabu

New member
לדעתי ניצה ודניס היו צריכים להישאר

הם רקדו פי אלף יותר יפה...סמי בקושי עושה משהו - כל הזמן עומד ואנה מסתובבת ורוקדת...חבל שניקוד השופטים לא קובע - אלא ניקוד הקהל.

edeneden1234

New member
הסיכום שלי../images/Emo137.gif

היה באמת יפה, כולם רקדו ממש יפה. אז אני אתחיל עם השופטים- היום הם היו קצת קלים עם כולם כנראה שהריקודים באמת השתפרו. אלי מזרחי ממש מעצבן אותי, הוא השופט הכי קשה שמה, לניצה ודניס הוא נתן בנק' יותר מאשר הריקוד השני של אליענה ואורון - וזה היה ממש לא פייר. ניצה ודניס- דיי השתפרו, אבל עדיין חסרה לי התשוקה אצלהם, לי לפחות זו חסרה. היא גם אשה מבוגרת וממש לא מתאים לה, לא אהבתי בכלל את הריקוד השני שלהם - זה היה קיטשי וכ"כ רדוד. אליענה ואורון- היו באמת מדהימים, הם הפייבוריטים שלי, הוא כוריאוגרף מדהים והיא רקדנית מוכשרת, פשוט "יש לה את זה"! קשה להחליט מה היה יותר יפה, הרומבה הייתה מדהימה והשירים - או , השירים.. סמי ואנה- בהתחלה ממש נפלו עם הריקוד הראשון, אבל בלטיני היא הפציצה חזק עם החבל, שהיה קצת פתטאי אבל ממש יפה. מקורי, מוכשרים. סמי משתפר אבל בקצב איטי למדי, הם מתחילים להימאס קצת גם על עצמם, הוא כל הזמן עצבני, עדיין אנה לא נותנת לו כ"כ להוביל, אבל הפעם הוא בהחלט הוביל יחסית לשאר. קושניר-|סדגש הבדיחות הממוחזרות והלא- מצחיקות בכלל. אולי פעם הוא מצליח להוציא ממני צחקוק וגיחוך קטן, וגם על הרדידות שבעניין. אבל הוא בסדר בתור מנחה. מה הקטע שלו כל יציאה לפרסומות בשניה לפני לומר- "גברי שמעתי ש..?" מה הקטע?? הילה נחשון- מחזיקה בינתיים את כל התכנית מבחינת ההנחיה, יש לה את זה- והיא מוציאה את קושניר מהרבה מצבים מצחיקים.היא מנחה מעולה, אני מת עלייה.

ornabu

New member
חבל שניצה ודניס הודחו הם רקדו מקסים

סמי ואנה רקדו פחות יפה - וסמי זז הרבה פחות- אנה עושה את עיקר העבודה. חבל שלא התחשבו בהצבעת השופטים שהם יותר מקצועיים מהקהל.

A l m a z

New member
היי רציתי לשאול איפה..

איפה אני יכולה לראות עוד פעם את הפסדובלה של אליענה ואורון בתכנית השישית (זה שקיבל עשיריות ודברים כאלה:) ) כי הוא היה פשווווט מעולה! ואני לא מוצאת אותו באתר... אז אם מישו יודע זה יהיה ממש נחמד! :)

למעלה