התוכנית השמינית - חצי הגמר!

היה שוויון

בין סמי ואנה לניצה ודניס, אבל לפי חוקי התוכנית במצב של שוויון, ההצבעה של הקהל מכריעה, ולכן בגלל שהקהל נתן יותר נקודות לסמי ואנה, ניצה ודניס הודחו.

guan yin

New member
ניצה ירדה כי....

אנה יותר צעירה וסקסית - זו בערך הסיבה היחידה. חבל שהמצביעים בוחרים על פי איך שאנה רוקדת ולא עפ"י איך שסמי רוקד...כשבעצם צריך לשים לב לסמי. אם נשווה בין רמת ההתקדמות של סמי להתקדמותה של ניצה, אין ספק שניצה לוקחת, ובגדול!!! הגיע לניצה ודניס לעלות לגמר, סמי מאוד נחמד, ופעם הוא היה סמל סס, אבל הסיבה שהוא הגיע עד כאן היא אנה.

yulkin

New member
../images/Emo46.gif

אנשים תגידו מה יש לכם נגד סמי ואנה????? הם רוקדים מהמם ומגיע להם ליזכות!!!!!!! ואני בטוח בזה שדודה שלי תנצח בתחרות הזאת!!!!!!!!

yulkin

New member
בעצם אנחנו קרובות

נו ביגלל שאני כול כך אוהבת אותה אני מחשבת אותה לדודה שלי!!!!!!!! אנה חולה עליך!!!!!!!!!!!!! אין עליך את הכי יפה בעולם!!!!!!!!!

pixie666

New member
ניצה לא מתאימה

ניצה שאול הודחה וטוב שכך היא פשוט לא מתאימה מגושמת ו ל א יודעת לרקוד

i love עדי

New member
../images/Emo10.gif רציתי שסמי ואנה יעופו

הם מעצבנים אותי , הריקוד השני שלהם היה חזק אבל יש משהו בריקוד של אנה שאני ממש לא מתחברת אליו וגם אצל סמי =\ וניצה כל כך מתוקה. אוף

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifלאאאאאאאאאאאא!!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

למה קובעים לפי הקהל ולא לפי השופטים במקרה של שיוויון?! מה ההגיון?!?!לא רוצה את הפוזאיסט הזה!! ניצה המדהימההההה הייתה צריכה לעלות!!!! אין ויכוח בכלל!! איזה באסה!!

elall

Member
מנהל
נכון !!!!

אם זאת תהיה שיטת הניקוד גם בגמר, אז השופטים יכולים לא לתת ציון בכלל. הכול יהיה תלוי רק בצופים ולציון של השופטים לא תהיה שום השפעה על התוצאה. אבל מצד שני , אם רוב הצופים חושבים שמגיע לאליענה מקום ראשון וזאת תהיה דעתם גם בעוד שבועיים אז אין לי שום בעיה עם שיטת הניקוד הזאת!

מסכים עם כל מילה

אבל מי שזוכר, אני לפני שבועיים ניבאתי שזה מה שיקרה. סמי ואנה עלו לגמר לא בגלל שהם טובים אלא בגלל שהם פופולריים יותר מניצה ודניס. חבל...חבל מאוד.

rif and joe

New member
אני קודם כל שמחה שאליאנה ואורון

עולים לגמר בגלל שהם רקדו מדהים לאורך כל התוכנית ויש בינהם את הכמיה הכי טובה... במיוחד אהבתי את הפסודובלה שלהם בתוכנית מס' 6. אצל סמי ואנה יש בעייה קטנה...מצד אחד אנה היא מדהימה ורוקדת בצורה משגעת אבל לפי דעתי היא עושה את כל העבודה ונותנת את כל השו ואין שיתוף פעולה מצד סמי... אבל לדעתי הם שני הזוגות שהכי הגיע להם לעלות לגמר.

למעלה