התוכנית היווווווום.....

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
התוכנית היווווווום.....

הייתה ממש טובה (כרגיל...).... נקרעתי שבגלגל הקורבנות יצא ניאוף במקום הרעל הזה....טחח... ו...שאלה..... *ח*פולסקי????....טחחח.... למה הם יורדים על קפולסקי? (בכיף כן? רק למה...)

התוכנית באמת הייתה ממש טובה...

יותר טובה אפילו מהתוכנית הקודמת, לפי דעתי. (אבל אולי זה קשור לעצם העובדה שהפריעו לי לראות אותה כמו שצריך שבוע שעבר...) ממש אהבתי את הפתיח ואת הקטע עם ה"התגעגעת אלי?" תוכנית מעולה, בקיצור!

פIלי

New member
../images/Emo93.gif

רק עכשיו חזרתי מעיר הקודש.. אוף לעזזל! כל שבוע אני מפסיד!

kfm

New member
שוב פולי? שוב??

למזלך הרב ערוץ ביפ הוא ערוץ דל תקציב וכל תוכנית (במיוחד אם היא חדשה) משודרת בערך 3 פעמים בשבוע....(:)

פIלי

New member
כן ../images/Emo46.gif

מצד אחד זה מזל, מצד שני לפעמים שיש פיני הגדול אני מתחיל לזרוק דברים על הטלוויזיה...

sapir stieben

New member
טחחחח

פיני הגדול... איזה תוכנית מאוסה.. פעם ב-7 תוכניות יש קטע מצחיק וגם הוא נהרס בסוף.. אני נמנעת מלהיתקל בתוכנית הזאת

~*~gaL

New member
אמממ... בקשר לקפולסקי...

אני מנחשת שהם משנים את זה לח' בגלל שבלוגו הק' דומה לח'. למה הם "יורדים" עליהם? זה כבר יותר מסובך. בטח בדיחה אישית שלהם, ניחוש שלי שהם לא כ"כ אוהבים שם את האוכל (ה"כדורים"), או שהם היו שם וקרה איזה מקרה כלשהו... בכל מקרה, התוכנית: גם אני אהבתי את ה"התגעגעת אלי?", כמו כן את האפקטים ה"מדהימים" שהיו בתוכנית
היה קטע טוב כשמיכל ומיכל התחבקו וקיציס אמר: "לא פה" או משהו דומה לזה... גם הבלבול בגלגל היה משעשע.

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

אוי גל!! הזכרת לי משהו! כשהבנות התחבקו, נקרעתי כזה שפרידמן התחיל לצעוק: "אני לא רואה! אני רוצה לראות!!" וה"התגעגעת אלי?" היה קורע. אהבתי כשהוא התחיל לבכות...וגם התמונה הזאת....חחח

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

אוי, התמונה... מזכירה לי ולרבית המון
זוכרת? חלק שני...

greeneye

New member
תספרו גם לנו!

אנחנו רוצים לדעת. אין סודות בחברה! (במקרה הזה- אין סודות בקהילה!!!)

~*~gaL

New member
אמממ...בואו נראה אם תגיעו לזה לבד..

נכון התמונה של טל... שהוא הביא לקיציס... היא... תמונה מוכרת, כן? מה יש בחצי השני שלה?

greeneye

New member
קיצ'ס.....נו, זיהיתי מייייייד.

זה היה קל מדי לאחת שחורשת שם קבוע ומחפשת קטעי וידאו חדשים...

למעלה