התוודות

התוודות

נכנסתי לים, אימא. למרות שהבטחתי שאני לא אכנס. אני מחזיקה את הגלשן מאחורה, נותנת לה לנווט אותנו בין הגלים- יודעת שזאת טעות. היא מתעקשת. אני מוותרת לה. גל אחד, גל שני, בשלישי איבדתי את האחיזה בגלשן, התערבלתי במים, נגמר האוויר, כשהרמתי את הראש הגלשן חבט בי. גם היא איבדה שליטה. התעצבנתי. הלחץ מתחיל להשפיע. הגלים הולכים ומשתגעים, הר של מים עולה מולנו. אני צועקת עליה שתעבור להחזיק את הגלשן מאחורה ואני אנווט. הפעם היא לא מתווכחת. עוברות גל ענק, הפחד עצום אבל תחושת גאווה מתחילה להתפשט בפנים- אני העברתי אותנו את הגל הזה... מגיע הגל השני, כעונש ליהירות שלי, הוא ענקי, הרעש מפחיד, הגאווה מתחלפת בתחושת ידיעה מוקדמת שאנחנו אבודות. אימא, פחדתי כל כך. הגלשן כבר לא בידים שלי- בין גל לגל אני רואה אותה נאבקת להחזיק את הראש מעל המים ולהחזיק בגלשן בכיוון היציאה. כל אחת לעצמה עכשיו. הגל הבא כמעט מתנפץ לי על הראש, אני מצליחה לצלול בשנייה האחרונה. מגיע רצף של גלים ענקים במרווח זמן קצר כל כך- אין לי מספיק אוויר... חייבת להתעשת, חייבת להתעשת עכשיו!! מרימה את הראש, הנה בא עוד גל. צוללת. מרגישה את הריאות מתחילות להתפקע, פתאום זרם תחתי חזק חובט בי מצד ימין, מתערבלת במים, מוציאה את הראש, לוקחת מעט אוויר וצוללת שוב. לא יודעת לאן לברוח. ואיך? מתחילה לשחות לחוף באפיסת כוחות. לא מתקדמת. הגלים באים, גבוהים וחזקים, נבלעת בתוכם. הגוף כמעט שמוותר. המחשבה שקטה כמו שלא הייתה בחיים.. פתאום מרגישה שאני יכולה לעמוד. מתחילה ללכת נגד הסחף, נופלת, קמה, גוררת את עצמי מחוץ למים. היא יושבת על קו המים, לידה הגלשן והמשוט. מסתכלת עלי, מתחילה לבכות. אני מתיישבת לידה. יבשה. אוויר. אני חיה.

שיריה

New member
ילדה של השמיים,

לא יודעת אם להגיד שאת לא צריכה להתוודות, כי בסופו של דבר עשית את מה שהלב הכתיב לך, כשנכנסת בכל זאת למים האלה שאת כל כך אוהבת. רק יודעת שקיבלת את המתנה הכי נפלאה שאדם יכול לקבל, קיבלת מתנה שבעצם כל אחד מאיתנו מקבל כל בוקר את החיים שלך. ואם יש דבר טוב בכמעט לאבד את החיים, זה שלפעמים בזכות זה אנחנו נזכרים שבעצם אנחנו לא הולכים לחיות פה לנצח, זה נותן לנו תזכורת שהזמן שלנו קצוב. וגורם לנו לחשוב על מה שבאמת חשוב לנו... זה גורם לנו לזכור להשתמש במתנה הנפלאה הזאת שקיבלנו בחזרה לעוד תקופה לא ידועה.

ה מוזה

New member
כמו החיים ..

גלים שוצפים לעיתים גורמים לנו לאבד אחיזה לצלול למעמקים , להאבק על כל נשימה לחתור נגד הגלים להשאיר את הראש מעל מאבק איתנים ,לפעמים לא נותר כוח לגל הבא כמעט מוותרים ולפתע קרקע מוצקה הנשימה קלה ,יש אוויר .. יש הקלה יש חיים שיעור חשוב קיבלת ילדה אם יכולת לגלים האלו בים תוכלי גם לסערות החיים ולגלים שיזדמנו בדרכך תוכלי לדעת שגם אם הגלים מפחידים וקשה לחלוף דרכם תמיד יש את החוף שבו אפשר לנשום חוויה מפחידה שמחה שאת והיא הגעתם לחוף בריאות ושלמות

מוזה יקרה..

תמיד יש לך דרך לגרום לי לחייך... אני אוהבת את התגובות שלך על המכתבים שלי... בקשר לחוויה.. לא הייתי מוותרת עליה לעולם!! הבנתי הרבה על עצמי, על הים ועל החיים דרך החוויה הזאת... נכנסתי לים כמה פעמים מאז- אבל הגלים של חודש אוגוסט קצת מרתיעים אותי.. לאט לאט, זה יגיע מחדש והרבה יותר טוב ממה היה!! רק לא להתייאש.. באהבה יסמין

ה מוזה

New member
../images/Emo13.gif וזה ממש מתבקש עכשיו ..

יום בהיר של שמש אין שום עננים אני וכל החברה אל הים נוסעים, לקחנו את האוטו הבנות כבר שם כשלחוף נגיע - נוציא את הגלשן. שוב אנחנו מתגלשים רוכבים על הגלים, הנה בא עוד גל גדול זהירות, רק לא ליפול, מחוף בת ים עד הרצליה - זה רק אני והגלשן שלי. מחכים במים שיבוא הגל אם הוא לא גבוה אז לא זזים בכלל רוח מנשבת והים גועש רק לזה חיכינו אפשר להתגלש. שוב אנחנו מתגלשים רוכבים על הגלים, הנה בא עוד גל גדול זהירות, רק לא ליפול, מחוף בת ים עד הרצליה - זה רק אני והגלשן שלי. שמש כבר שוקעת והים נסגר, כל אחד בבית עצוב שזה נגמר. זהו סוף לחופש, שוב ללימודים, אך לא יהיה בת ספר אם יש מחר גלים. שוב אנחנו מתגלשים רוכבים על הגלים, הנה בא עוד גל גדול זהירות, רק לא ליפול, מחוף בת ים עד הרצליה - זה רק אני והגלשן שלי. *דני סנדרסון*

למעלה