התהוות א´

talrv

New member
בקשר לשם של אנג´ל...

הנה הציטוטים הנוגעים להיסטוריה של אנג´ל מהפרק "אנג´ל" : Giles: There´s mention some two hundred years ago in Ireland of, of Angelus, the one with the angelic face. Buffy: They got that right. Giles: (sits and looks through the diary) Angelus leaves Ireland, uh, wreaks havoc in, in Europe for, uh, several decades, and then, um, about eighty years ago, the most curious thing happens. He, he comes to, uh, to America, um, shuns other vampires, and, and lives alone. There´s, there´s no, no record of him hunting here. Buffy: I invited you into my home and then you attacked my family! Angel: Why not? I killed mine. I killed their friends... and their friend´s children... For a hundred years I offered ugly death to everyone I met, and I did it with a song in my heart. Buffy: What changed? Angel: Fed on a girl about your age... beautiful... dumb as a post... but a favorite among her clan. Buffy: Her clan? Angel: Romany. Gypsies. The elders conjured the perfect punishment for me. They restored my soul. Buffy: What, they were all out of boils and blinding torment? Angel: When you become a vampire the demon takes your body, but it doesn´t get your soul. That´s gone! No conscience, no remorse... It´s an easy way to live. You have no idea what it´s like to have done the things I´ve done... and to care. I haven´t fed on a living human being since that day. וכמו שאתם רואים, בקשר לשם היה בפסקה הראשונה...

לiלה

New member
בקשר לדארלה

היא גם חזרה לתחייה עוד פעם בסרה אינג´ל ועשתה שם בלאגן!

ANGEL N

New member
כן עכשיו אני מסתכל על דרלה בצורה...

אחרת. בפעם הראשונה שראיתי את הפרקים עם דרלה, לא ראיתי בה משהוא מיוחד, היא היתה פשוט עוד ערפד, אפילו לא זכרתי מי היא. בפרק האחרון של העונה הראשונה של אנג´ל אפילו לא הבנתי מי זו הדרלה הזו שהם יצרו שלילה אמרה את שמה במפורש והפרק נגמר. (הייתי אמור לדעת?) ורק בעונה השניה הבנתי מי זו דרלה, ואת החשיבות שלה. נחמד לראות אותה עכשיו כשאנחנו באמת יודעים מי היא ומה ההשפעה שלה!

WillowFreak

New member
כן הית אמור לדעת.. ../images/Emo8.gif

בכלל כשראיתי את דרלה פעם ראשונה פשוט הייתי ב*ה*ל*ם
!!! " דרלה??? מה?? איך?? ישששש!!!!! דרלההההה!!!!!!!!! "

לנצח1

New member
אוקיי... מישהו באמת יכול להסביר לי?

איך דרלה חיה באנג´ל אם היא מתה בבאפי? אני לא מעדיפה לראות את אנג´ל אני מעדיפה שיסבירו לי... אז בבקשה?

ד י י ז י

New member
אמממ..

חברת וולפהרם&הארט (אני ממש לא בטוחה שזה השם) שהם ה"רעים" בסדרה , החזירו אותה לחיים.

Adrienne

New member
גרר אני כבר מת לראות את זה...

אבל אני מוריד את העונה השלישית של באפי ועד שהיא לא תגמר אני לא מוריד את אנג´ל כי אז יהיה לי בלגן ושטויות ואני צריך לחכות עד שאני אסיים לראות את העונה השלישית. וזה קשה כי ראיתי באנג´ל עד 109 שבו השד ההוא מת(שכחתי איך קוראים לו...) FUCK!

ANGEL N

New member
למה את חושב?

אם כל הכבוד לדרלה בפרקים שהיא הופיע ב"באפי" היא לא היתה בכלל דמות חשובה, אלה סתם עוד ערפד אז למה שאני אזכור אותה מכל הערפדים? לדעתי ההופעה היחידה חשובה שלה היתה בעונה השניה של באפי כשרואים שהיא יוצרת את אנג´ל! וזהו. אני כמעט בטוח שהיא הופיע כבר בעונה הראשונה של "אנג´ל" אבל אני לא זוכר בודאות!

ANGEL N

New member
בטח שזה נראה לי חשוב...

אבל השאלה אם זוכרים את זה או לא? אני חושב שרוב האנשים שכחו מזה. או שאני הסנילי היחידי. ת´אמת זה עיצבן אותי ששכחתי מזה. אבל בגלל זה הייתי ממש ממש ממש ממש מתוח בסוף העונה הראשונה של "אנג´ל". השאלה היא בעצם מתי הייתי יכול להיות יותר מתוח, הסוף העונה הראשונה שך אנג´ל ללא הזיכרון מי זו דרלה, או בסוף העונה הראשונה של אנג´ל כשאני זוכר בדיוק מי זו דרלה. את התשובה לזה לעולם לא נדע!

רינת4

New member
לא,אתה לא היחידי...

גם אני לא זכרתי. איך אני יכלתי לדעת שהסדרה הזאת תהפוך למה שהיא היום? מי ידע שאני אתמכר ככה?? אלו היו הפרקים הראשונים ובטח שלא שמתי לב לפרטים כמו עכשיו.עכשיו אני גם יודעת כמה שהיוצרים מתייחסים לדברים הקטנים,ואני עוקבת אחרי זה. פעם לא ממש התייחסתי לכל משפט,לכל פריט...

WillowFreak

New member
אני מכורה מהתחלה וראיתי את הפרק...

הראשון אפילו יותר משראיתי את המיוזיקל (רמז : הרבה מאוד !!!) ככה שאני די זכרתי את כל מה שהיה בו... (דמויות משניות... ציטוטים ועוד כל מני פניני הל מאות´...
) חוצמזה שדרלה היא מ-מ-ש לא דמות משנית !! היוצרת של אנג´ל זה די חשוב... בתשובה לשאלתך ANGEL N לדעתי זה היה יכול להיות לך יותר מותח אם היית זוכר את דרלה... אני זוכרת שאחרי שראיתי את זה ואמרתי את מה שכבר ציינתי קודם אז הוספתי : "what the f*ck?! מה לעזאזל היא עושה פה? אבל אנג´ל קטל אותה!!!" ה-ל-ם

Idomania

New member
קרב החרבות!../images/Emo57.gif

שמתם לב שיש קטעים בקרב שממש אבל ממש רואים שזה לא דיויד ושרה נלחמים.. כשהמצלמה עולה למעלה וממש רואים על הפרצוף של אנג´ל שלא דיויד ועוד בהרבה קטעים עשו שזה די חשוך ככה שהפנים של באפי לא ברורות. ואפשר לשים לב בהרבה קטעים שזאת לא באפי.. שימו לב..

ד י י ז י

New member
דיי שמתי לב אצל דיוויד בוריאנז..

לא ממש רואים שזה הכפיל שלו , אבל רואים פנים דיי שונות..

Buffybot

New member
גם

לשרה הכפילה שלה נכנסת בקרב הזה ןאני חייבת להודות שאף פעם אחת לא שמתי לב לכפילים!

btvs

New member
לכפיל שלו יש מפרצים בשיער

ולדיויד אין. ממש רואים שזה לא הוא

למעלה