התהוות א´

Idomania

New member
התהוות א´

כבר שכחתי איזה פרק יפה זה(טוב פעם ראשונה לא הייתי שקוע כמו היום..) ומישהו שם לב לרשימת שחקני אורח בתחילת הפרק: דרלה, דרוסליה, ספייק, קנדרה, ג´ויס (עוד אחד..) וסניידר כמה שחקנים טובים בפרק ... ודרלה
אחרי העונה השנייה של אנג´ל אני ממש אוהב אותה! פרק אדיר ואנג´ל כל כך צדק שהוא אמר שהיא נופלת בזה כל פעם לא יכול לחכות כבר למחר!!!!!!!!!!!!!!

Adrienne

New member
שאלה

כולכם מדברים על דרלה, עכשיו אני זוכר שבאפי הרבה בעונה הראשונה איזה דרלה אחת... ערפדה של המאסטר שהכירה את אנג´ל... זאת היא?

resputin

New member
היא לא *רק* הכירה את אנג´ל, היא

גם יצרה את אנג´לוס. יותר נכון, את אנג´לוס בן האלמוות..

Adrienne

New member
אבל אם היא מהת בעונה 1 של באפי

מה היא עושה באנג´ל?

Idomania

New member
אתה רוצה לדעת או שעדיף לך לראות

אנג´ל?? ולא יאשימו אותי בספוילר! כי זה כבר שודר לפני הרבה זמן בסטאר

bewiched

New member
angel isnt his real name,what is?

and when ,and why did the name tern in to angalus and then angel?

Buffy1

New member
את מתכוונת לשם של השחקן?

קוראים לו דיוויד בוריאנז. או שאת מתכוונת לאנג´ל שהיה אנושי? קראו לו ליאם.

B a n j o

New member
לא קראו לו

אנג´לוס ? או שזה השם משפחה ? אחרת יש לו עכשיו סתם שם ובלי ביסוס מקורי זה ניראה די מאעפן עכשיו

ANGEL N

New member
על שם האי אנג´לוס...

בעונה הראשונה של באפי אומרים שהוא בא מהאי אנג´לוס, אבל המשמעות הנפוצה יותר היא שמדובר עם הערפד האכזרי ביותר עפ פני המלאך. כשהוא קיבל נשמה הוא שינה את שמו לאנג´ל. ודרך אגב כל מי שרצה לדעת על דרלה תוכלו לראות בעונה השניה של אנג´ל במיוחד. יש גם כמה פרקים שבהם היא מופיע בעונה הראשונה. מומלץ ביותר לראות את העונות הראשונה והשניה של אנג´ל. נ.ב ניתן לראות ישר את העונה השניה בלי לראות את הראשונה, לדעתי זה לא יכול לפגוע בצפיה, למרות שברור שעדיף קודם לראות את העונה הראשונה!

B a n j o

New member
אני חושב

שצריך לראות לפחות את הסוף של הראשונה כדי להבין מה קורה עם דרלה למרות שאני ראיתי רק פרקים בודדים מהעונה הראשונה (מה לעשות, היא הייתה משעממת יותר). וחשבתי שאנג´ל הגיע מאירלנד בכלל ! משם גם השם ליאם (די אופייני לאיזור). ולמה כשהוא נהיה טוב הוא לא קרא לעצמו ליאם שוב ?

מינצו

New member
אחותו קראה לו ככה

בפעם הראשונה שהמשפחה של אנג´ל (ליאם)ראתה אותו בתור ערפד (וגם הפעם האחרונה שהם ראו אותו...) אחותו פתחה לו את הדלת וחשבה שהוא מלאך (דהיינו אנג´ל) כי הוא חזר מהמתים!

Cyber Cat

New member
מה?! מאיפה הבאת את זה?

מתי אמרו שהוא בא "מהאי אנג´לוס"? יש לך ציטוט, או לפחות מאיזה פרק זה לקוח? Cyber Cat

ANGEL N

New member
מעונה הראשונה של באפי...

נדמה לי שזה היה בפר השביעי "אנג´ל" אבל אני לא סגור על זה. אמרו שהוא בא מהאי אנג´לוס. לגבי פני המלאך אני לא זוכר מאיפה זה ומאיזה עונה זה אבל זה הזיכרון שיש לי על השם.

ד י י ז י

New member
הוא נולד באירלנד..

בפיילוט שלא שודר (מאוד יפה!! שווה לראות!) הוא מסביר שהוא נולד שאירלנד..

B a n j o

New member
טעות

הוא בכלל לא מופיע בפיילוט שלא שודר. או שאת בעצם מתכוונת לפיילוט שלא שודר של אנג´ל ? ובקשר לאי, אמרו שהוא הגיע מהאי, לא אמרו איזה אי והכוונה כנראה לאירלנד שזה בעצם אי

ד י י ז י

New member
יאפ..

הפיילוט של אנג´ל.. ממש יפה (her name is buffy , you might actualy know her") *נזכרת בפיילוט של באפי
*

B a n j o

New member
נדמה לי

שהתחלתי לראות אותו אני זוכר שיש לי אותו על המחשב

למעלה