התגעגתם?.

מצטרפת חדשה- ישר לסקר

שם: --- גיל: 28 תמונה: --- בארון?: כן אם לא, מי יודע עלייך? מה את/ה חושב/ת על היציאה מהארון? מפחיד איך את/ה מגדיר/ה את עצמך מבחינת הזהות המינית ? בי את/ה חושב/ת כי עקב הנטייה המינית שלך את/ה מגיע לך יחס מיוחד? (לדוגמא בצבא) לא את/ה חושב/ת שהסביבה הקרובה יודעת עלייך? כלומר את/ה מוחצן/נת לדעתך? אולי חושדים באיזה גיל גיבשת את ההחלטה הסופית? לפני חודשיים את/ה בעד קשר ארוך טווח? או סטוץ?: ארוך ארוך ארוך מחפש/ת אהבה? או טוב לי לבד כרגע? מצאתי משניהם אם כן, איזה בן/בת זוג את/ה מחפש/ת?? היו לך מערכות יחסים קודמות? נמצאת במערכת יחסים עם שני המינים יש לך ניסיון מיני? כן אתה מאמין באהבה מרחוק? (כלומר ששניכם גרים דיי רחוק אחד/ת מהשני/ה) לא ניסיתי- לא יודעת מה אתה חושב/ת בקשר לעולם ההומואי? איך את/ה רואה את עצמך חיי/ה בעולם הזה? היית רוצה ילדים בעתיד? יש לי אחת ולסיום שאלת השאלות? אם היית יכול/ה היית הופך/ת לסטרייט/ית? עכשיו שהתנסתי עם בת מיני- לא מוותרת על אף אחד מהם

מה?

אני הכי זקנה פה? יש פה עוד כאלה נשואים, שגילו עצמם אחרי כמה שנים? יודעת שמה שאני עושה הוא טהור וטוב לי. אבל מחפשת קצת הזדהות...

soul on fire

New member
כרגיל באיחור?

שם: מיכל גיל: פחות מחודש 17 תמונה: פעם אחרת הוא לא נותן להעלות אותה בארון?: תלוי בפני מי... אם לא, מי יודע עלייך? החברים הקרובים מה את/ה חושב/ת על היציאה מהארון? מקל מאד איך את/ה מגדיר/ה את עצמך מבחינת הזהות המינית ? ביסקסואלית את/ה חושב/ת כי עקב הנטייה המינית שלך את/ה מגיע לך יחס מיוחד? (לדוגמא בצבא) ממש לא את/ה חושב/ת שהסביבה הקרובה יודעת עלייך? כלומר את/ה מוחצן/נת לדעתך? לא... {אם הבנתי נכון ת'שאלה} באיזה גיל גיבשת את ההחלטה הסופית?פחות או יותר שנה את/ה בעד קשר ארוך טווח? או סטוץ?: קשר ארוך טווח מחפש/ת אהבה? או טוב לי לבד כרגע? אני לא לבד כרגע.. =] אם כן, איזה בן/בת זוג את/ה מחפש/ת?? ^^ היו לך מערכות יחסים קודמות? אכן כן יש לך ניסיון מיני? ניתן לומר שכן אתה מאמין באהבה מרחוק? (כלומר ששניכם גרים דיי רחוק אחד/ת מהשני/ה) כן... אם האהבה מספיק חזקה אז הרוחק הוא הדבר האחרון להפריע מה אתה חושב/ת בקשר לעולם ההומואי? איך את/ה רואה את עצמך חיי/ה בעולם הזה? בכייף? היית רוצה ילדים בעתיד? השאלה עדין פתוחה כי אני תוהה לגביה ולסיום שאלת השאלות? אם היית יכול/ה היית הופך/ת לסטרייט/ית? לא ממש, אני כמו שאני וככה אני מקבלת את עצמי

למעלה