התגעגתם?.

aviran677

New member
התגעגתם?.../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

חזרתי!1.. אחרי שבוע לימודים קשה ביותר!!
עוד שבוע בניו יורק!!.. כיףףף
קראתי את השאלון הזה ב"גאווה צעירה"..והחלטתי להעתיק אותו לפה ..
.. שאלות נורא מענינות לדעתי..תענו!!! שם: גיל: תמונה: בארון?: אם לא, מי יודע עלייך? מה את/ה חושב/ת על היציאה מהארון? איך את/ה מגדיר/ה את עצמך מבחינת הזהות המינית ? את/ה חושב/ת כי עקב הנטייה המינית שלך את/ה מגיע לך יחס מיוחד? (לדוגמא בצבא) את/ה חושב/ת שהסביבה הקרובה יודעת עלייך? כלומר את/ה מוחצן/נת לדעתך? באיזה גיל גיבשת את ההחלטה הסופית? את/ה בעד קשר ארוך טווח? או סטוץ?: מחפש/ת אהבה? או טוב לי לבד כרגע? אם כן, איזה בן/בת זוג את/ה מחפש/ת?? היו לך מערכות יחסים קודמות? יש לך ניסיון מיני? אתה מאמין באהבה מרחוק? (כלומר ששניכם גרים דיי רחוק אחד/ת מהשני/ה) מה אתה חושב/ת בקשר לעולם ההומואי? איך את/ה רואה את עצמך חיי/ה בעולם הזה? היית רוצה ילדים בעתיד? ולסיום שאלת השאלות? אם היית יכול/ה היית הופך/ת לסטרייט/ית?

aviran677

New member
אני הראשון .. כאילו דה!!!!

שם:אבירן גיל:19 + תמונה:פירמטו לי את המחשב.. ( יש לי שניים קצת ישנות בכרטיס)..נראה אני אצטלם בניו יורק .. נשלח לכם!! בארון?:לא!!..תודה לאל אם לא, מי יודע עלייך?כולם!!? ברגע שסיפרתי הייתי על גל .. מה את/ה חושב/ת על היציאה מהארון?חובה לכול אחד ששלם עם עצמו.. איך את/ה מגדיר/ה את עצמך מבחינת הזהות המינית ?100% GAY את/ה חושב/ת כי עקב הנטייה המינית שלך את/ה מגיע לך יחס מיוחד? (לדוגמא בצבא)..לא..! את/ה חושב/ת שהסביבה הקרובה יודעת עלייך? כלומר את/ה מוחצן/נת לדעתך?לא מוחצן בכלל.. באיזה גיל גיבשת את ההחלטה הסופית?17! את/ה בעד קשר ארוך טווח? או סטוץ?:
מחפש/ת אהבה? או טוב לי לבד כרגע?יש!! אם כן, איזה בן/בת זוג את/ה מחפש/ת?? היו לך מערכות יחסים קודמות?1 לפני!! של שנה וקצת.. יש לך ניסיון מיני?
אתה מאמין באהבה מרחוק? (כלומר ששניכם גרים דיי רחוק אחד/ת מהשני/ה)לא נראה שזה ילך.. לפחות לא לבן אדם כמוני... מה אתה חושב/ת בקשר לעולם ההומואי? איך את/ה רואה את עצמך חיי/ה בעולם הזה?.. אממ.. אין לי דבר כזה "עולם ההומואי"..אני חי בעולם הזה!! היית רוצה ילדים בעתיד?ברור!!! זה אחד הדברים שאני הכי רוצה! ולסיום שאלת השאלות? אם היית יכול/ה היית הופך/ת לסטרייט/ית?לא!!.. אולי לפני כמה זמן הייתי אומר כן.. אבל כרגע אני שלם עם עצמי.. ואיך שנבראתי...ולא רוצה לשנות בי כלום!!!

Paranoid Eyes

New member
כן, אני התגעגעתיP:

שם: סיון גיל: יש כזה תמונה: אין כזו חח בארון?: אהממ לא ממש אם לא, מי יודע עלייך? אין כ"כ מה לדעת.. אם יוצא לי לדבר על הנושא אני לא מסתירה שיש לי משיכה לבנות מיני. אבל כמובן אם אתה שואל על ההורים, אז לא.. כי מין הסתם לא דיברתי איתם על הנושא. איך את/ה מגדיר/ה את עצמך מבחינת הזהות המינית ?לא יודעת, עזובת'י באמאש'ך
את/ה חושב/ת כי עקב הנטייה המינית שלך את/ה מגיע לך יחס מיוחד? (לדוגמא בצבא) אע?? למה? את/ה חושב/ת שהסביבה הקרובה יודעת עלייך? כלומר את/ה מוחצן/נת לדעתך? לא באיזה גיל גיבשת את ההחלטה הסופית? אין שום דבר סופי :) את/ה בעד קשר ארוך טווח? או סטוץ?: ארוך.. מחפש/ת אהבה? או טוב לי לבד כרגע? לא מחפשת אבל רוצה. אם כן, איזה בן/בת זוג את/ה מחפש/ת?? נו קשה מדי לענות על כאלו דברים על הבוקר. היו לך מערכות יחסים קודמות? קצרות כן. יש לך ניסיון מיני? מועט כן אתה מאמין באהבה מרחוק? (כלומר ששניכם גרים דיי רחוק אחד/ת מהשני/ה) אין מה להאמין בזה.. היא יכולה להתקיים אבל זה קשר עם קשיים. היית רוצה ילדים בעתיד? וודאי
ולסיום שאלת השאלות? אם היית יכול/ה היית הופך/ת לסטרייט/ית? אני כבר אחת כזו.. בערך :O

STU XD

New member
אוו בא לי לענות על זה !! ../images/Emo13.gif

שם:סטו גיל:ביום שבת 17 .. :] תמונה:בכייף בארון?:חוץ מאימא וחלק מהמשפחה המורחבת כולם יודעים אם לא, מי יודע עלייך?חברים, אבא מה את/ה חושב/ת על היציאה מהארון? שזה חשוב, בעיקר בפני ההורים איך את/ה מגדיר/ה את עצמך מבחינת הזהות המינית ? אני לא ממש אוהבת להגדיר, אבל מי שמתעקש-ביסקסואלית כמובן את/ה חושב/ת כי עקב הנטייה המינית שלך את/ה מגיע לך יחס מיוחד? (לדוגמא בצבא)לא את/ה חושב/ת שהסביבה הקרובה יודעת עלייך? כלומר את/ה מוחצן/נת לדעתך?לא ממש מוחצנת.. לפעמים שאני רואה כוסית ברחוב אני אוהבת לציין את זה
חח בדיק כמו שאני אראה איזה זכר שווה.. באיזה גיל גיבשת את ההחלטה הסופית: 13 את/ה בעד קשר ארוך טווח? או סטוץ?:כרגע לא ממש במצב לקשר ארוך ורציני.. מחפש/ת אהבה? או טוב לי לבד כרגע?טוב לי בסוג של לבד כרגע אם כן, איזה בן/בת זוג את/ה מחפש/ת??.. היו לך מערכות יחסים קודמות?כן יש לך ניסיון מיני?כן אתה מאמין באהבה מרחוק? (כלומר ששניכם גרים דיי רחוק אחד/ת מהשני/ה) זה לא באמת עובד מה אתה חושב/ת בקשר לעולם ההומואי? איך את/ה רואה את עצמך חיי/ה בעולם הזה?יש עולם הומואי ואף אחד לא אמר לי? היית רוצה ילדים בעתיד?נראלי שכן ולסיום שאלת השאלות? אם היית יכול/ה היית הופך/ת לסטרייט/ית?נוור.

sutul

New member
אני ובן דור החלטנו

שהיות ואת הכי כוסית בפורום את תקבלי מאיתנו פרח ודייט משולש הפרח===>

s a p h i r

New member
גמאני XD

שם: ספיר גיל: 16 תמונה: -.- בארון?: לא יודעת בערך XD אם לא, מי יודע עלייך? חברים ואנשים חטטנים -.-" מה את/ה חושב/ת על היציאה מהארון? שזה יכול לשחרר אבל גם להרוס איך את/ה מגדיר/ה את עצמך מבחינת הזהות המינית ? ביסקסואלית את/ה חושב/ת כי עקב הנטייה המינית שלך את/ה מגיע לך יחס מיוחד? (לדוגמא בצבא) לא. את/ה חושב/ת שהסביבה הקרובה יודעת עלייך? כלומר את/ה מוחצן/נת לדעתך? כן >< באיזה גיל גיבשת את ההחלטה הסופית? צעיר.. את/ה בעד קשר ארוך טווח? או סטוץ?: אני אישית? כרגע לא ברור אבל הייתי רוצה קשר אמיתי ויציב מחפש/ת אהבה? או טוב לי לבד כרגע? כמו כל העולם אבל לא מחפשת בעיקרון אם כן, איזה בן/בת זוג את/ה מחפש/ת?? מישהו/י כמוני היו לך מערכות יחסים קודמות? כן יש לך ניסיון מיני? יעני סקס? לא.. שאר? בעיקרון כן אתה מאמין באהבה מרחוק? (כלומר ששניכם גרים דיי רחוק אחד/ת מהשני/ה) אפשרי מה אתה חושב/ת בקשר לעולם ההומואי? איך את/ה רואה את עצמך חיי/ה בעולם הזה? לא חושבת על זה.. היית רוצה ילדים בעתיד? כן ולסיום שאלת השאלות? אם היית יכול/ה היית הופך/ת לסטרייט/ית? אני חייבת לציין שזו שאלה מפגרת שלא ראויה לתשובה כי כל מי שהוא גיי או ביסקסואלי ובאמת מקבל ומכבד את עצמו ברור שהוא היה עונה שלא!

Ben Dor

New member
אנייייייי אחרי שניים!!

שם: בן דור גיל: 17 תמונה: בקשע =] בארון?: לא אם לא, מי יודע עלייך? כמעט כולם חוץ מההורים מה את/ה חושב/ת על היציאה מהארון? פאנן לא שינה לי הרבה איך את/ה מגדיר/ה את עצמך מבחינת הזהות המינית ? בי..!? את/ה חושב/ת כי עקב הנטייה המינית שלך את/ה מגיע לך יחס מיוחד? (לדוגמא בצבא) לא... את/ה חושב/ת שהסביבה הקרובה יודעת עלייך? כלומר את/ה מוחצן/נת לדעתך? לא באיזה גיל גיבשת את ההחלטה הסופית? כיתה י את/ה בעד קשר ארוך טווח? או סטוץ?: סטוצים שליטה מחפש/ת אהבה? או טוב לי לבד כרגע? טוב לי לבד אם כן, איזה בן/בת זוג את/ה מחפש/ת?? היו לך מערכות יחסים קודמות? יאפ היה לי שנה וחצי והאחרון היה חודש וחצי יש לך ניסיון מיני? יאפ אתה מאמין באהבה מרחוק? (כלומר ששניכם גרים דיי רחוק אחד/ת מהשני/ה) אממ תלוי מאוד מה אתה חושב/ת בקשר לעולם ההומואי? איך את/ה רואה את עצמך חיי/ה בעולם הזה? כה למה לא? היית רוצה ילדים בעתיד? לא ולסיום שאלת השאלות? אם היית יכול/ה היית הופך/ת לסטרייט/ית? לא..

sutul

New member
אין לך חולצה אחת בכל הארון?!?!!??

כי גם אין לך תמונה אחת עם יותר ממטר בד בסה"כ תעשי לי טובה רק שבוע שעבר החלפתי קוצב לב!!

sutul

New member
התמונה הראשונה חשפה קמצוץ של בטן שטוחה

השניה.. השניה יכלה להיגמר עשה ס"מ מתחת לאיפה שהתמונה נחתכה עד כמה שאנחנו יודעים.....!!!

Ben Dor

New member
התמונה השניה ללא תיקונים

או גיזורים... ככה צילמו...

sutul

New member
הנוער העובד והלומד...

אווו... רגע החולצה של הבחור לא תיקנית!!! איפה השרוך האדום??? היתה לי שניה שכימעט הערתי היכן הוא היה יכול להימצא אותו שרוך (חוט) אבל עצרתי את עצמי וווואוו אני מתבגר!!

Ben Dor

New member
אני לא מהנוער העובד והלומד

אני מבני המושבים..נו אני מושבניקית... חחחחחחחחחחחחחחחח

sutul

New member
אין קשר

לתנועת הנוער העובד והלומד יש קנים במושבים כמו אצלינו

למעלה