התגעגתם ?! ../images/Emo23.gif
כי אני לא...
סתם סתםםם ממש התגעגתי!! ואתם לא מאמינים אבל עוד לא נכנסתי למקלחת,ישר באתי לכתוב פהה.. בקיצור היה לי טיול ממש כייף.! ביום רביעי עשינו מסלול מפחיד
הכל היה בירידה והייתי בטוחה שאני כל שניה נופלת אחרי זה הלכנו לקבר של רחל ונעמי שמר המשוררת.. ואז הלכנו לאכסניות היה ממש ממש ממש כייף שםם! קיבלנו חדר יפה יחסית וישנו 7 בחדר.. הבנים באו בלילה לחדר שלנו אני ממש רצינית כולם היו בחדר שלנו.. בקיצור ראינו את המשחק ולקחנו פיצוחים והתחלנו לפזר בכל מקום [ולא תאמינו אבל הבנים עזרו לנקות אחר כך!] וכל הזמן שהיה גול כולם יצאו לבחוץ וקפצו על הדשא בסוף המורות באו ואמרו שהבנים צריכים לצאת אז הכנסו אותם לתוך הארון ומורה אחת ראתה אותם אז אמרנו לה שזה לא נכון,שאנחנו מתלבשות אז היא כזה שואלת:מתלבשות עם שחר והבנים?[הילד שהיה איתנו]. בקיצור כל הבנים הלכו לחדרים שלהםועשינו מן מסיבת בנות והיה דווקא ממש סבבה..חוץ מקטע שהראש נתקע לי בקיר
. בבוקר קמנו והיינו בטוחים שהולך להיות מסלול ממש קשה וארוך [כמו שהמורות אמרו] אבל אז שינו לנו את זה בדקה התשעים והלכנו לכל מיני מקומות והיה אחלהה..אחר כך עלינו על ספינה פרטית[שכחתי איך קוראים לזה,וזה דווקא לא התבטל]וחצינו את הכנרת ועשיתי מלאה מלאה תמונות עם הים. אני מקווה שיצא בסדר כי אני בכלל לא פוטוגנית. טוב מספיק חפרתי היה אחלה ומאוד נהנתי..
כי אני לא...