התגעגתם ?!

התגעגתם ?! ../images/Emo23.gif

כי אני לא...
סתם סתםםם ממש התגעגתי!! ואתם לא מאמינים אבל עוד לא נכנסתי למקלחת,ישר באתי לכתוב פהה.. בקיצור היה לי טיול ממש כייף.! ביום רביעי עשינו מסלול מפחיד
הכל היה בירידה והייתי בטוחה שאני כל שניה נופלת אחרי זה הלכנו לקבר של רחל ונעמי שמר המשוררת.. ואז הלכנו לאכסניות היה ממש ממש ממש כייף שםם! קיבלנו חדר יפה יחסית וישנו 7 בחדר.. הבנים באו בלילה לחדר שלנו אני ממש רצינית כולם היו בחדר שלנו.. בקיצור ראינו את המשחק ולקחנו פיצוחים והתחלנו לפזר בכל מקום [ולא תאמינו אבל הבנים עזרו לנקות אחר כך!] וכל הזמן שהיה גול כולם יצאו לבחוץ וקפצו על הדשא בסוף המורות באו ואמרו שהבנים צריכים לצאת אז הכנסו אותם לתוך הארון ומורה אחת ראתה אותם אז אמרנו לה שזה לא נכון,שאנחנו מתלבשות אז היא כזה שואלת:מתלבשות עם שחר והבנים?[הילד שהיה איתנו]. בקיצור כל הבנים הלכו לחדרים שלהםועשינו מן מסיבת בנות והיה דווקא ממש סבבה..חוץ מקטע שהראש נתקע לי בקיר
. בבוקר קמנו והיינו בטוחים שהולך להיות מסלול ממש קשה וארוך [כמו שהמורות אמרו] אבל אז שינו לנו את זה בדקה התשעים והלכנו לכל מיני מקומות והיה אחלהה..אחר כך עלינו על ספינה פרטית[שכחתי איך קוראים לזה,וזה דווקא לא התבטל]וחצינו את הכנרת ועשיתי מלאה מלאה תמונות עם הים. אני מקווה שיצא בסדר כי אני בכלל לא פוטוגנית. טוב מספיק חפרתי היה אחלה ומאוד נהנתי..

orel4400

New member
היי גם אני הייתי שם...

באותו טיול... חחחח איפה הייתה האכסנייה שלך?

orel4400

New member
אני הייתי בקיבוץ חוקוק

יאאאאאאא היינו באותו מקום!!!

orel4400

New member
היינו בחדר 9

רק 4 בנות!!!!! ולידנו היו הבנים... היה ממש כיף!!! אבל בחדר אוכל לא היה משהו היה ממש מגעיל... אנחנו היינו ליד הבריכה הקטנה הזאת שהייתה שם... אם יצא לכם לראות!

לא,לא ראינו אותה ובאמת חיפשנו אותה.

ראינו באינטרנט שהיה בריכה אבל לא מצאנו
וגם אני לא נכנסתי לחדר אוכל ראיתי השמינייה ואז נכנסתי להתקלח וסגרו את החדר אוכל ואמרו לי שהאוכל לא היה טעים בכלל..

orel4400

New member
ממש לא היה טעים!!

באיזה שעה באתם לאכסנייה?? אנחנו באנו ב-4 וחצי... אז אכלנו בשעה 7 וחציארוחת ערב בחדר אוכל... אחר כך בשעה 8 וחצי היינו בשייט בספינה ואז הסתובבנו וטיילת בצפת... ובווקר העירו אותנו בשעה 6... למרות שבכלל לא ישנו... אבל אכלנו ארוחת בוקר גם שמה... והיה ממש מגעיל!

נרא לי משהו כמו 6 וחצי בערב.

ואת השייט בכנרת עשינו יום אחרי ולא באותו יום

orel4400

New member
נראה לי הייתם בצד השני של הקיבוץ

כי אנחנו היינו באכסנייה והיה מספר חדרים קטן... היינו ממספר חדר 1 עד 10

j u l i a 1 3

New member
גם אנחנו היינו בערך באותו טיול

גם לנו היה מסלול מסוכן כזב, והיינו גם בקבר של נעמי שמר ורחל (ואני נאבדתי עם עוד 2 חברות שלי
. סתם הייתה שם איזו פיצרייה ממול בית הקברות ואנחנו היינו צריכות לשירותים בדחיפות אז הלכנו. ואז כשחזרנו לא מצאנו את הכיתה
ואחרי שהתקשרנו לחצי כיתה בערך הבנו איפה הם ומצאנו אותם!)

אהה ושכחתי משהוו קטן לנעם..

היום באמצע הטיול ראיתי שלט שכתוב עליו חצור אז נזכרתי בך ועם החובש
אז שאלתי אותו וקרואים לו אבנר.. נ.ב המחנכת שלנו עשתה לנו חידות ממש חמודות.. אולי אני אכתוב פה [אם אתם בעד..]או בפורום חידות.

נעמקה19

New member
אה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח איזה חמודה שנזכרת בי, ושאלת והכל >< את ממש מותק! קבלי אחח"ח!
וגם חיבוק
(XD)

L0VE T0M

New member
אה שמחה בשבילך...

מזה היית בכינרת?? גמני יוצאת לשם בעוד כמה שבועות:p

למעלה