שמחה שנהנת ברוכה השבה ואני אישית התגעגעתי מאוד
א אורטל לאב דון New member 18/5/06 #14 יאאאאא ריחניייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ססופסוף חזרת!!!!!! יאיייי שמחה שהיה לך כיף בטיול! התגעגעתי אלייך לא היה מי שישגע אותי בכל מקרה, אני שמחה שחזרתת =]
יאאאאא ריחניייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ססופסוף חזרת!!!!!! יאיייי שמחה שהיה לך כיף בטיול! התגעגעתי אלייך לא היה מי שישגע אותי בכל מקרה, אני שמחה שחזרתת =]
1 1הדור הבא New member 18/5/06 #16 ../images/Emo24.gif אורטטלל! ../images/Emo23.gif באמת שהתגעגעתיי אלייךךך!!!!! חכי אני אתחבר למסן ואני ישגעע אותךך חחח סתם אני אדבר איתך ..
../images/Emo24.gif אורטטלל! ../images/Emo23.gif באמת שהתגעגעתיי אלייךךך!!!!! חכי אני אתחבר למסן ואני ישגעע אותךך חחח סתם אני אדבר איתך ..
נ נעמקה19 New member 18/5/06 #17 ברור שהתגעגענו!../images/Emo23.gif שמחה שניהנית נשמע שהיה לך ממש כייף ומגניב אגב, כתבת את זה יפה כזה... לא מגילה ארוכה משעממת.. אלא קצר וקולע קבלי אחח"ח!
ברור שהתגעגענו!../images/Emo23.gif שמחה שניהנית נשמע שהיה לך ממש כייף ומגניב אגב, כתבת את זה יפה כזה... לא מגילה ארוכה משעממת.. אלא קצר וקולע קבלי אחח"ח!
1 1הדור הבא New member 19/5/06 #33 אהה שירר... דבר ראשון תודה דבר שני את זוכרת שסיפרת על הטיול שהיה לך,ואמרת משפט מזה מצחיק [רבקוש מדאפקה רבקוש] אז שיגעתי על הבוקר את חברות שלי. וכל הזמן אמרתי להם אותו עד שהם לגמרי עתעצבנו עליי
אהה שירר... דבר ראשון תודה דבר שני את זוכרת שסיפרת על הטיול שהיה לך,ואמרת משפט מזה מצחיק [רבקוש מדאפקה רבקוש] אז שיגעתי על הבוקר את חברות שלי. וכל הזמן אמרתי להם אותו עד שהם לגמרי עתעצבנו עליי