התגעגעתם?

YugiBoy

New member
היא לא זקנה...../images/Emo137.gif

לא בת 20, אבל היא לא נראית כל כך מבוגרת..היא נראית סביבות ה-36-498 בפעם האחרונה שראיתי אותה בטלויזיה...
הינה תמונה דיי צעירה שלה
היא חיה ונושמת.

Be you1

New member
עונה.. ../images/Emo9.gif

שם: נטלי גיל: עוד 3 ימים 19
מיקום בארץ: חיפה מזל: קשת גובה : 165 מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשנות מה מצחיק אותך? אדם מסוים מה מפחיד אותך? הרבה דברים.. חושך, מוות, עכבישים ויש לי פחד גבהים
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לא יודעת אכלת סופגניה ? כן הדלקת נירות ?לא היית בבית כנסת ?לא מה דעתך על השביתה ? מסכנים התלמידים.. במיוחד י"ב שרת " נר לי נר לי דקיק " ? לא חוגג כריסמס ? כן איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ? אני רוצה שהיא תמצא מישהו שבאמת יאהב אותה איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ? אממ Toy Soldier או Break The Ice אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ? כן מאוד לאיזה קליפ אתה מצפה ? POM..אני מקווה לא להתאכזב התאכזבת מהקליפ של גימי מור ? כן.. אבל עכשיו כבר התרגלתי והוא נראה לי סבבה כזה הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ? כן ממתי בפורום ? ממ כמה חודשים..אבל אני קוראת פה מאז שהוא נפתח כמעט לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? אממ ציור איזה חלק בך היית משנה? כלום על מה אתה מתחרט? אממ הייתה לי הזדמנות להתחיל עבודה חדשה אבל לא הסכמתי כי חשבתי שאולי אמצא משהו יותר טוב..אבל כלום. עכשיו אני מחפשת עבודה בנרות חחח לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לא רוצה.. אני מאושרת ככה איפה שאני היום השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ?? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא זוכרת עכשיו
מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה בזה מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: קונה בגדים... אני מכורה לבגדים סופר אהוב: ספר אהוב: עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים אם היית חיה איזו חיה היית?: ציפור הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שקרים ושחצנות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? לא עושה דיאטות מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? יש הרבה מה היית לוקח לאי בודד? מחשב, חבר שלי והרבה אוכל איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? האם אתה .. מאוהב? כן מעשן? לא לומד? לא כרגע מדבר הרבה בטלפון? כן אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 61 שקל חח
כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? כןכן
מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? לפני שבוע בדיוק היית מאוהב? התנשקת? הברזת למישהו בלי להודיע? לפני מלא זמן סגרת את הפלאפון? לפני יומיים היית במסיבה? לפני שבוע בדיוק
היית בהופעה? לפני כמה שנים דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? לפני כמה דקות ביקרת את סבתא וסבא? אתמול היית בצפון? תמיד היית בדרום? לפני איזה חודשיים משהו כזה היית בחו"ל? שנה שעברה עישנת? אפ פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה דקות ישנת אצל מישהו? לא זוכרת אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? קנית משהו? לפני שעתיים גנבת משהו? חח אולי כשהייתי קטנה הייתי גונבת מסטיקים
וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? 13 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יום שלם מה מוטו שלך? כל דבר לטובה מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? חבר שלי ואמא שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת ספרים מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן .. טוי סולדג'יר סרט אהוב? "היומן" ספר אהוב? זמר\ת אהובים? בריטני אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? כן גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? טוב מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי

Stupida

New member
עונננה (=

שם: ליז גיל: 16 מיקום בארץ: אשקלון מזל: בתולה גובה : 1.58 :[[[[[[[[[[[[[[[ מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מחורפנת D: מה מצחיק אותך? פאדיחות מה מפחיד אותך? כל מה שקשור לרוחות רפאים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ירושלים - הכותל המערבי אכלת סופגניה ? השנה עוד לא. הדלקת נירות ? לא היית בבית כנסת ? לא מה דעתך על השביתה ? אחלללה (= שרת " נר לי נר לי דקיק " ? לא חוגג כריסמס ? יאאאפ איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ? שהיא מתכננת מופע ענק איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ? פילין מי אפ - Fillin me up אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ? יאאס לאיזה קליפ אתה מצפה ? משו קטלני עם ריקודים כמו סלייב התאכזבת מהקליפ של גימי מור ? מ-א-ו-ד הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ? חחח כן D: ממתי בפורום ? מממ מלפני שנה ככה -רוב הזמן הייתי סמוייה- לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? חחח ממ אין לי מושג איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לדעת לשיר איזה חלק בך היית משנה? גובה :S על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים - לא עולה לי למוח משהו ספציפי לאיזה מקום היית רוצה לחזור? הונגריה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אע חח לא הבנתי למה הכוונה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? חזרתי על טעויות עם אותו בן אדם במשך 3 שנים מה סקסי בעינייך? גבר עם שיער שחור, בהיר ועם עיניים כחולות.^^ באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אסור להעביר מלח מיד ליד - כי נריב. מתי בכית בפעם האחרונה? היום. דבר שלא יודעים עלייך: אממ אתם לא אמורים לדעת את זה איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: צלחת ענקים של תותים וקצצצצפת (= או ללכת לסופרלנד, או לנסוע לת"א. סופר אהוב: דבורה עומר ספר אהוב: הבכור לבית אב"י עם מי היית רוצה לבצע דואט?: בריטטטטטטטטטטטני D: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? רן דנקר (= מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: גוף :| אם היית חיה איזו חיה היית?: דולפין. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להתלונן על הבגדים של בריטני. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): לראות איך מתעללים בבעלי חיים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שוקולד פרה חחח מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? מממ לא זוכרת השיר האהוב עלייך? יש יותר מדדדדי מה היית לוקח לאי בודד? מכשיר חשמלי רוטט XDXD חחח אממ לא יודעת אולי שמן שיזוף ואלוורה חח איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? "כאן גרה בכיף...." XDXD האם אתה .. סדגש| מאוהב? לא מעשן? לא לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? כן אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 0 שקל XD כותב בלוג? יאפ אוהב להצטלם? כן (= מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? לא שותתה בכלל זה מגעיל בטירוף - ניראלי אבל לפני 4 שנים שתיתי יין בחג היית מאוהב? כן התנשקת? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן סגרת את הפלאפון? כן היית במסיבה? כן היית בהופעה? כן דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? כן ביקרת את סבתא וסבא? לא היית בצפון? כן היית בדרום? כן היית בחו"ל? כן עישנת? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן ישנת אצל מישהו? כן אכלת משהו מגעיל במיוחד? מממ לא זוכרת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? כן קנית משהו? כן גנבת משהו? חח כן בקטנה אבל וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? 16 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 30 שעות מה מוטו שלך? "אלוהים נותן קשיים למי שהוא אוהב, כדי שנילמד להתמודד עם החיים" מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד מישהו קרוב אתה אוהב לשיר? יאאפ במיוחד במקלחת XD מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכככל יש לך ביטחון עצמי? מממ בערך מאמין באמונות טפלות? כן על מי אתה הכי סומך? הורים! איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? חחחח כלום יש לי מחשב נייד (= אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? "אשה יפה" ספר אהוב? כתבתי למעלה זמר\ת אהובים? בריטני ספירס (= אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? כן גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? "אממ" D: מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נטלי ((((((((((((((((((((((x

עונה:]] חג שמח לכולם!

שם: ניקול גיל: 14 מיקום בארץ: מרכז מזל: סרטן גובה :1.67 חחח ג'ירפה מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה זה דומיננטי?
*נגיד שאני מבינה ואני אענה*..ילדותית
מה מצחיק אותך?בדרך-כלל שאני עם חברותת אני תמיד צוחקת! חיקויים מצחיקים אותי,במיוחד כשהם מוגזמים:p,פאדיחות,דברים סוטים [אבל לא בהגזמה] וכלמיני.. מה מפחיד אותך? עקרביםO= וכל מיני טפילים מזיקים למיניהם מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?חחחחחחחחח את השווארמה ואת הפלאפל!ואת הערסים שאפשר לצחוק עליהםP= אכלת סופגניה ?בלול הדלקת נירות ?כה היית בבית כנסת ?לע מה דעתך על השביתה ?מיותר ברמות..סתם פגע בתלמידים ולא עזר בכלל למאבק של המורים שרת " נר לי נר לי דקיק " ? שו?
חוגג כריסמס ?לע איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ?לא יודעת..אולי שתעשה איזו הופעה מפציצה וכולם יתלהבו ממנההה *אממממממממן* איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ?ראדר! אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ?יאפ מאוד לאיזה קליפ אתה מצפה ?בינתיים אין לי ציפיות גבוהות כי אני לא רוצה להתאכזב!!אבל אני מצפה לקליפ מפציץ ומושקע התאכזבת מהקליפ של גימי מור ?כה הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ?חחח ברור ממתי בפורום ?לפני איזה שנה בערך חחח לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנה לשליטה בעצבים חחחחחחחחחחחחחחח איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה! איזה חלק בך היית משנה? כלום?:p על מה אתה מתחרט?שאלה טובה חחח לא זוכרת לאיזה מקום היית רוצה לחזור? עזריאלייייייייייייי יאמה היה כזה כיפ חיחי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ניקול?
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אוווווווווווווווווווווווו מליון ואחד דברים.. טוב אבל אני אספר אחד
פעם כשהייתי קטנה כמו כולם אהבתי נורא לראות קטנטנות ונכון קמילה היה לה שיער ארוך כזה חלק בלי פוני?נורא נורא נורא אהבתי את השיער שלה,והיה לי פוני בזמנו ורציתי שיער בדיוק כמו שלה בלי פוני,אז מה עשיתי?פשוט גזרתי את הפוני!חחחחחחחחחחח ונשאר קוצים כאלה אבל למזלייייי גזרתי רק את האמצע ככה שהיה אפשר להסתיר את זה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה סקסי בעינייך? בניםםםםםם עם עיניים בהירותתתת:p באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?אעע..מראות שבורות? מתי בכית בפעם האחרונה?חחח לא זוכרת דבר שלא יודעים עלייך: יום חמישי כמעט נדרסתי
מטמטומי הרב
משוגעת בנפשי
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: מממ במשוו מתוק עם קצפת חחח יאמי! סופר אהוב: ג'יי קיי רולינג:pוהרלן קובן.. ספר אהוב: כל הסדרה של הארי פוטר!דיו חיוור.. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: חחחחח בריטני? עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? חחחח לעדעת בר רפאלי? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים! אם היית חיה איזו חיה היית?: חתול:p הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): יעני מהמעריצים של בריטני?שתפסיקו לחשוב שהיא צריכה להיות מושלמת כל הזמן!
הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): התעללות בבעליי חיים,לרדת על חולשות\חסרונות של אחרים,שקרים,פוזות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מקדונלס חחחחחח וגלידה! מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? חחחחח לא זוכרת השיר האהוב עלייך? ישש מלא!אבל כרגע- Tired Of Being Sorry של אנריקה איגלאסיס
מה היית לוקח לאי בודד? מחשב,חברות,ולירן:p איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים,שיער,שפתיים מה יהיה כתוב על מצבתך? חחחח מאיפה לי
האם אתה .. מאוהב? לע..דלוקה כן:p מעשן?לאאאאאאא לומד? עכשיו חג אבל כן חחח מדבר הרבה בטלפון? כה אוכל בשר?כה כמה כסף יש לך כרגע בארנק? חחחח חצי שקל?בזבזתי הכל
כותב בלוג? לע אוהב להצטלם? מאוד מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? אוו ממזמן.. היית מאוהב? בכיתה ז':p התנשקת?עם חברה בלחי נחשב?חחח לפני יומיים הברזת למישהו בלי להודיע? לא יודעתO= סגרת את הפלאפון?לפנייייי שנה?כי הוא נאבד לי?
היית במסיבה?לפני שבוע היית בהופעה? אוו ממזמן.. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? תמיד:p ביקרת את סבתא וסבא? חחח לא זוכרת אני בן אדם סנילי
היית בצפון? לעדעת חחחח היית בדרום?בחופש הגדול באילת..ולפני סוכות בים המלח :) היית בחו"ל? בכיתה ו' חחחח עישנת? איכ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרתי לכם שאני סנילית?:p ישנת אצל מישהו? ^ אכלת משהו מגעיל במיוחד? חחחח בחופש נראלי צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לעדעת קנית משהו?לפני יומיים גנבת משהו? חחחחחחחחחחחחחחח כשהייתי קטנה וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? מאיפה לי?
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יום? מה מוטו שלך? "חייה כל יום כאילו הוא האחרון שלך" מה הפחד הגדול ביותר שלך? עקרבים ומוות של אנשים שחשובים לי אתה אוהב לשיר?לעצמייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה החולשה הכי גדולה שלך?שאני מתעצבנת מהר! יש לך ביטחון עצמי? כה מאמין באמונות טפלות?רק של המראות השבורות.. על מי אתה הכי סומך? חברות איזה ספר אתה קורא עכשיו? הארי פוטר ואוצרות המוות! מה יש על הפד לעכבר שלך? חוף ים כזה עם סירה חחח אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? יאפ סרט אהוב? אעעעעעע מלא!!שודדי הקאריביים 1+2+3,ילדות רעות,הצלצול 1+2,הטינה 1+2,משפחת סימפסון,מגרש השדים,הקללה,בית השעווה.. ספר אהוב? שאלתם לא??כל הסדרה של הארי פוטר זמר\ת אהובים? בריטני! אתה מנגן על משהו? כה אתה אוהב את עצמך? יאפ גרבבים קצרות או עד הברך? בחורף עד הברך!!:] מה אתה אומר הכי הרבה?"אה?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אנע

בריט23

New member
עונה../images/Emo192.gif

שם: בריט גיל:24 מיקום בארץ: בית שמש מזל: אריה גובה : מטר 60 מה התכונה הכי דומיננטית שלך? שקטה מה מצחיק אותך? ארץ נהדרת מה מפחיד אותך? מוות, בדידות. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את החמימות של האנשים. אכלת סופגניה ? כן הדלקת נירות ? כן היית בבית כנסת ? כן מה דעתך על השביתה ? תכלס אני מבינה לליבם של המורים, אני חושבת שצריך לשלם להם יותר. להיות מורה זאת מישרה קשה, הדורשת המון סובלנות ודייקנות. שרת " נר לי נר לי דקיק " ? לא חוגג כריסמס ? לא איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ? שהיא וג'סטין חזרו, שהם מאושרים, שבריטני מתחתנת איתו, שבריטני עולה למקום 1 בכל המצעדים ומפוצצת אותנו בקליפים מרהיבים. איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ? גט נייקד, אובקורס. אם לא יוציאו אותו כסינגל זה פשוט יעשה עוול לאלבום. אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ? כן, זה שיר יפה מאוד ונכון לגבי בריטני. לאיזה קליפ אתה מצפה ? קליפ שבו בריטני מצולמת בכל הזמנים של חייה, שצלמים עוטים סביבה ומנסים לצלם כל קטע אצלה בשביל סקופ. התאכזבת מהקליפ של גימי מור ? כן, מאוד. הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ? לא הצבעתי, ניסיתי, אבל בשביל זה צריך להרשם לגלגלצ וממש אין לי זין לחרא הזה. (ואוי ואבוי תגיד לאחותך) ממתי בפורום ? לא זוכרת. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת צחוק... איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? קור רוח איזה חלק בך היית משנה? רגשנות, תמימות יתר. על מה אתה מתחרט? על כך שבגלל גאווה ויתרתי על אהבה. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לכיתה ח' השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ברטה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אני נוהגת לדבר עם כל מיני חפצים דוממים. מה סקסי בעינייך? הגבר הלטיני הזה, שמטריף אותי
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? שאסור לגזור תויות מבגדים כשהם על הגוף, ושאסור להניח תיק על הריצפה, ואסור לשים נעליים הפוכות על הריצפה. ואסור לגזוז ציפורניים על הריצפה. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת. דבר שלא יודעים עלייך: אני מפונקת, וחולת חתולים, אין זה החיה הכי מאמית בעולם! איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: קניות, מסעדות, קפוצ'ינו עם קצפת. סופר אהוב: ר' ל' סטיין. ספר אהוב: כל ספרי "סימטת האימים". עם מי היית רוצה לבצע דואט?: ג'סטין טימברלייק ההורס או אנריקה איגלסיאס הסקסי. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? לא דוקא סלב, יש לי איזה שני אהובי נעורים. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: פנים? אם היית חיה איזו חיה היית?: לביאה, חזקה ושורדת. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לשגע לי ת'מוח. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים אנטיפטים שחושבים את עצמם. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מי עושה דיאטה? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא יודעת השיר האהוב עלייך? גט נייקד. מה היית לוקח לאי בודד? אמפי3 איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים. מה יהיה כתוב על מצבתך? :/ האם אתה .. סדגש| מאוהב? לא. מעשן? לא לומד? לא מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? קצת כמה כסף יש לך כרגע בארנק? כלום כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? כן מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? לא זוכרת היית מאוהב? לא יודעת התנשקת? לפני חצי שנה הברזת למישהו בלי להודיע? לא עשיתי דבר כזה סגרת את הפלאפון? לא זוכרת היית במסיבה? בחודש מאי היית בהופעה? לא הייתי דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום ביקרת את סבתא וסבא? לא זוכרת היית בצפון? במאי היית בדרום? ביולי היית בחו"ל? לא עישנת? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מתי ישנת אצל מישהו? במאי אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא קנית משהו? כל יום גנבת משהו? מזמן וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? 24 שעות נראלי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 8 שעות מה מוטו שלך? לקחת הכל בסבבה ולשים פס על כולם מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אדם אהוב אתה אוהב לשיר? ככה מה החולשה הכי גדולה שלך? האהבה לבעלי חיים יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? ככה על מי אתה הכי סומך? משפחה איזה ספר אתה קורא עכשיו? שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? אין אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? רישיון לחתונה ספר אהוב? מעגל האש זמר\ת אהובים? בריטני ספירס, ג'סטין טימברלייק, אנריקה איגלסיאס. אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? כן גרבבים קצרות או עד הברך? גם וגם מה אתה אומר הכי הרבה? "אין לי כוח" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא נראלי או דבורה

בינתיים היה חרא של חג :/

בא לי טוב עכשיו השאלון :] גיל: 18 מיקום בארץ: צפון מזל: אריה, ממש על היום הראשון שלו.. [23 ליולי] גובה: 1.73 (בול הגובה הממוצע של הגברים, סתמו
) מה התכונה הכי דומיננטית שלך? דביליות, עצבים מהירים, ביישנות, חוצפה, מוזרות... רק תבחרו
מה מצחיק אותך? תוכנית טובה (נגיד פספוסים או עקרות בית נואשות) או מישהו מצחיק.. אנערף.
מה מפחיד אותך? מפחידים אותי החיים כמו שמפחיד אותי המוות. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? תאכלס שהיא קטנה אכלת סופגניה ? כן, ולא אחת- אכלתי שלוש!
(למרות שזאת עם השוקולד היתה לפנים) צריך לנצור את הרגעים האלה כי לא זכורה לי חנוכה בחמשת החנוכות האחרונות שאכלתי יותר מסופגנייה (אם בכלל).. לא סובל ספגניות וריבה
. מחליא הדלקת נירות ? זה לא האבא שאמור להדליק את הנרות? היית בבית כנסת ? השאלה הזאת מיותרת כי בחנוכה לא צריכים להיות בבית כנסת >< זה לא כמו סוכות או ראש השנה. מה דעתך על השביתה ? בסופו של דבר, התלמידים שצריכים לעשות בגרויות יוצאים פה הכי מסכנים. שרת " נר לי נר לי דקיק " ? לא אבל "סביבון סוב סוב סוב חנוכה הוא חג טוב" נחשב? חוגג כריסמס ? ממש ממש לא.
למרות שזה נראה חג ממש ממש שווה.
איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ? שייגמר קרב המשמורת,שיהיה אלבום חדש,הופעות חדשות.. איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ? הממ בהתחלה חשבתי ש-Break The Ice אבל נראה לי ש-Get Naked ו-Toy Soldier יהיו טובים יותר אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ? בהחלט. לאיזה קליפ אתה מצפה ? לא מצפה. התאכזבת מהקליפ של גימי מור ? בכלל בכלל לא. כמו שאמרתי בעבר, הציפיות שלי מתו לגמרי אחרי ההופעה ב-VMA. הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ? כן, וזה היה ממש קשה
שונא להצביע ממתי בפורום ? מסוף 2003 לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? I have no idea איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לא יודע איך קוראים לזה
קיק-בוקסינג משו כזה.. כמו שבלייק וג'סטין עושים.. איזה חלק בך היית משנה? איזה חלק בעצמי לא הייתי משנה?
חח יש לי כ"כ הרבה פאקים שאני כבר לא רוצה לשנות כלום על מה אתה מתחרט? על זה שאני סומך על אנשים אחרים במקום על עצמי (ואך ורק על עצמי) לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לגן
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? לא הבנתי. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יותר מדי.. נגיד שכשהייתי קטן יותר גנבתי ספר ומצלמה.. או שהייתי לובש כובעים ממש מפחידים שהייתי נראה כמו איזה חייזר ממאדים בגללם.. ועשיתי עוד מלא דברים דביליים שאני מעדיף לשמור לעצמי חח מה סקסי בעינייך? גוף חטוב ושופע
דגש על ה-שופע- באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אישה הרה שדורכת על ציפורן תפיל את התינוק שלה, לכן אל תכססו ציפורניים ותפילו אותם על הריצפה אם אחותכם או חברה שלכם בהריון מתי בכית בפעם האחרונה? |אחד הוידויים הכי מביכים בחיי| כשקראתי את הספר האחרון של הארי פוטר
דבר שלא יודעים עלייך: שאני ממש לא תמים כמו שאני נראה לפעמים. ההפך הגמור איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: כשאני חושב על זה, אני בכלל לא מפנק את עצמי
חוצפה סופר אהוב: דן בראון, ג'יי קיי רולינג המלכהההההההה ספר אהוב: כרגע הארי פוטר ואוצרות המוות (איזה ספר אדיר. הכי טוב בסידרה, ואחריו הספר הרביעי) עם מי היית רוצה לבצע דואט?: לא עונה כי אז באמת יחשבו שאני חי בבועה
עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מאיפה לי מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: הגוף אם היית חיה איזו חיה היית?: תמיד אני עונה דולפין ואין לי מושג למה אני אומר את זה כל הזמן. אבל הייתי רוצה להיות ציפור כדי לדעת איך זה לעוף (תשובה חרושה אבל אמיתית) הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): אנערף הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): רוע לב איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? כל מה שקשור לשוקולד, אני מכור לזה כמו שאיימי ווינהאוס מכורה לסמים מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? עזבו אותי מבדיחות לא מבין אותן השיר האהוב עלייך? כרגע ליאן ריימס - How do I live, ודוטרי - Over you מה היית לוקח לאי בודד? טייפ, חבר/ה, ומשהו לאכול איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אממממממממ.. איזה שאלות אינעל אבוק!
מה יהיה כתוב על מצבתך? פה קבור הכלב האם אתה .. סדגש| מאוהב? לא מעשן? ONCE IN A WHILE לומד? שונא ללמוד מדבר הרבה בטלפון? לא ממש אוכל בשר? ומטורף על זה כמה כסף יש לך כרגע בארנק? נראה לי בסביבות ה-70 שקל כותב בלוג? למי יש עצבים לכתוב בלוג? אוהב להצטלם? ממש ממש לא וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? נראה לי 13 שעות לא סגור על זה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יומיים מה מוטו שלך? צריך לעבוד על זה
מה הפחד הגדול ביותר שלך? העתיד אתה אוהב לשיר? כשאף אחד לא שומע חע מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע יש לך ביטחון עצמי? באמצע כזה, יש דברים שיש - ויש דברים שלא מאמין באמונות טפלות? בעיקרון לא אבל זה תמיד מרתיע אותי על מי אתה הכי סומך? על עצמי ורק על עצמי. ולא על אף אחד אחר איזה ספר אתה קורא עכשיו? הארי פוטר הספר השביעי והמדהים, וגם מלאכים ושדים של הסופר הגאון דן בראון מה יש על הפד לעכבר שלך? קוראים לדבר הזה פד? טוב לדעת... הממ פד של מי עדן אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? כרגע - חופשיות על הבר, סרט ממש חמוד ספר אהוב? בפעם המיליון - כרגע הארי פוטר השביעי (אגב יש עוד ספר אחריו??) זמר\ת אהובים? המוןמוןמון אבל האלילה שלי מעל כולם היא כמובן בריט אתה מנגן על משהו? על גיטרה אתה אוהב את עצמך? לפעמים כן, לפעמים ממש לא גרבבים קצרות או עד הברך? כרגע - כמה שיותר ארוכות ועבות יותר טוב! |מנקה מעליי שכבות של קרח
|

למעלה