התגעגעתם?

Just Anna

New member
התגעגעתם? ../images/Emo8.gif

שאלון לחנוכה ! D: חג שמח שיהיה . שם: גיל: מיקום בארץ: מזל: גובה : מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה מצחיק אותך? מה מפחיד אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אכלת סופגניה ? הדלקת נירות ? היית בבית כנסת ? מה דעתך על השביתה ? שרת " נר לי נר לי דקיק " ? חוגג כריסמס ? איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ? איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ? אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ? לאיזה קליפ אתה מצפה ? התאכזבת מהקליפ של גימי מור ? הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ? ממתי בפורום ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? לאיזה מקום היית רוצה לחזור? השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי בכית בפעם האחרונה? דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: סופר אהוב: ספר אהוב: עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אם היית חיה איזו חיה היית?: הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך? האם אתה .. סדגש| מאוהב? מעשן? לומד? מדבר הרבה בטלפון? אוכל בשר? כמה כסף יש לך כרגע בארנק? כותב בלוג? אוהב להצטלם? מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? היית מאוהב? התנשקת? הברזת למישהו בלי להודיע? סגרת את הפלאפון? היית במסיבה? היית בהופעה? דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? ביקרת את סבתא וסבא? היית בצפון? היית בדרום? היית בחו"ל? עישנת? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ישנת אצל מישהו? אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? קנית משהו? גנבת משהו? וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? מאמין באמונות טפלות? על מי אתה הכי סומך? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה יש על הפד לעכבר שלך? אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? סרט אהוב? ספר אהוב? זמר\ת אהובים? אתה מנגן על משהו? אתה אוהב את עצמך? גרבבים קצרות או עד הברך? מה אתה אומר הכי הרבה? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?

עונה

שם: תמי גיל: 15 מיקום בארץ: אשדוד מזל: עקרב גובה :1.63 מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשנות מה מצחיק אותך? פדיחות מה מפחיד אותך? מוות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?הסרטים,הסדרות,האוכל,קניונים אכלת סופגניה ?כן הדלקת נירות ?כן היית בבית כנסת ?לא מה דעתך על השביתה ?שהיא מוצדקת לחלוטין שרת " נר לי נר לי דקיק " ? לא חוגג כריסמס ?לא איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ?שהיא מתכננת סיבוב הופעות גדול שגם ישראל כלולה בה+פרמיירה גדולה לקליפ החדש איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ? ברייק דה אייס ללא ספק..שיר מעולה..
אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ?כן..בחירה מצויינת
לאיזה קליפ אתה מצפה ?לקליפ הכי מושקע שיש בעולם..שישקף את מה שהשיר אומר.. התאכזבת מהקליפ של גימי מור ?מאוד..ציפיתי למשהו הרבה יותר מושקע ועלילתי.. הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! )? ממתי בפורום ?מיוני לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? בשום סדנה.. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?אממ ציור איזה חלק בך היית משנה?אממ לא יודעת..בנתיים כלום על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור?ליסודי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית?יש הרבה מה סקסי בעינייך?מבט של בחור באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?אני לא מאמינה בשום אמונה טפלה מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת דבר שלא יודעים עלייך: שאני בחורה מאוד בררנית איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לשמוע מוסיקה,אמבטיה,סתם לשכב במיטה ולנוח סופר אהוב: אין ספר אהוב: אין עם מי היית רוצה לבצע דואט?: שירי מימון עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? שירי מימון מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: העיניים אם היית חיה איזו חיה היית?:מיאו..חתולה.. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לזבל לי את השכל הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):התעלמות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מתוקים וחטיפים וכל מה שקשור ללחם מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת השיר האהוב עליי:וואוו יש הרבה אבל השיר שהכי משפיע עליי זה תגידי לו של אהוב חיטמן מה היית לוקח לאי בודד? MP4 ועיתונים איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? כפות הידיים מה יהיה כתוב על מצבתך?עוד אשוב האם אתה .. סדגש| מאוהב? כן מעשן? לא לומד? לא מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 200 שקל כותב בלוג? לא אוהב להצטלם?כן מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? לפני איזה חודש ויותר היית מאוהב? כן התנשקת? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן סגרת את הפלאפון? כן היית במסיבה? כן היית בהופעה? כן דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? כן ביקרת את סבתא וסבא? כן היית בצפון? כן היית בדרום? כן היית בחו"ל? כן עישנת? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא ישנת אצל מישהו? כן אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? כן קנית משהו? כןן גנבת משהו? לא וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? 8-9 שעות ככה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?5 שעות מה מוטו שלך? חייה ותן לחיות מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? אמא שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? היומן ספר אהוב? אין זמר\ת אהובים? שירי מימון,מירי מסיקה,הראל סקעת,אבריל,נלי פורטדו,ג'ניפר לופז,ובריטני כמובן אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? כן מאוד גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? "סבבה","בסדר","טוב" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה

xtina 4 ever

New member
עונה. ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

שם: ויקי גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: אריאל מזל: תאומים גובה : 1.56..כן כן, אני מאוד נמוכה לגילי.. מה התכונה הכי דומיננטית שלך? נראה לי שהעצבים. אני חוטפת אותם יותר מדיי מהר.. מה מצחיק אותך? הדברים הכי מטומטמים שיכולים להצחיק בנאדם, מצחיקים אותי. כמו למשל..נפילות, פאשלות וכאלה.. מה מפחיד אותך? מה לא? הכל. אני אחת הפחדניות. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את החוצפה שיש לאנשים. אין עלזה. :) אכלת סופגניה ? הרבה הדלקת נירות ? לא היית בבית כנסת ? לא מה דעתך על השביתה ? לי אין שביתה, אבל אני חושבת שהיא אחת הדברים היותר מיותרים שקרו במדינה הזאת, כי ממילא המורים לא השיגו מה שרצו, אבל התלמידים נפגעו. שרת " נר לי נר לי דקיק " ? לא 0ס חוגג כריסמס ? יאפ (:) איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ? אני מקבלת הכל :) איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ? חייל צעצוע חח אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ? מאוד לאיזה קליפ אתה מצפה ? קליפ מפציץ התאכזבת מהקליפ של גימי מור ? כן, מאוד הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ? כן ממתי בפורום ? 3-4 שנים עם הפסקות וחסימות חחח לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנה לטיפול בעצבים וסדנה נגד פחדים איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה או משחק איזה חלק בך היית משנה? כלום. אני אוהבת את עצמי כמו שאני. על מה אתה מתחרט? על הרבה מאודדדדד דברים שאני לא אתחיל לפרט פה. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ירושלים השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? שמי? חחח מה הדבר הכי מטומטם שעשית? נתתי למישו לחורר לי תשפה עם סיכת בטחון מזוהמת ולקרא לזה "פירסינג" חע מה סקסי בעינייך? חוכמה. חוכמה=סקסיות. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מאמינה רק בעין הרע.. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים דבר שלא יודעים עלייך: ש...פעם אספתי מדבקות חחח
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אמבטיה וסרט טוב :) סופר אהוב: סטיבן קינג. מלך
ספר אהוב: אין לי ספר אהוב. בינתיים אני קוראת את "שטן או מלאך" והוא מצויין. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם כריסטינה חחח עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? לא יודעת, לא מכירה כל כך סלבירטאים ישראליים מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: לא יודעת. אני אישית מסתכלת על הפנים קודם.. אם היית חיה איזו חיה היית?: חתול הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להיות פאנטיים
הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): צביעות ושקרים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אין לי דיאטה, אני בתת משקל..אבל אם הייתי, כנראה שפיצה או שווארמה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? חח לא זוכרת אבל זה בטח איזו בדיחה פרטית השיר האהוב עלייך? כרגע? הוא ברוסית, אז למבינים שבינינו- максим-мой рай מה היית לוקח לאי בודד? מחשב, חברה ואוכל איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? בטן מה יהיה כתוב על מצבתך? לא יודעת, אבל משהו טוב חח האם אתה .. סדגש| מאוהב? לא מעשן? כן לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? כן אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? הרבה, אני עובדת כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? כן מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? יום שישי היית מאוהב? לפני שנתיים בערך התנשקת? שבועיים בערך הברזת למישהו בלי להודיע? לא עושה דברים כאלה סגרת את הפלאפון? לא זוכרת היית במסיבה? יום שישי היית בהופעה? מזמן דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום לפני כמה זמן ביקרת את סבתא וסבא? לא מזמן, היה לסבא שלי יומולדת היית בצפון? טיול שנתי..לא מזמן.. היית בדרום? לפני כמה חודשים היית בחו"ל? לפני כמה שנים עישנת? לפני שעה בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת ישנת אצל מישהו? כנ"ל אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא אוכלת דברים מגעילים צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכרת קנית משהו? אתמול גנבת משהו? לא גונבת וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? מאיפה לי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יום שלם מה מוטו שלך? "אדם לאדם זאב" ו.."אם תרצו, אין זו אגדה" מה הפחד הגדול ביותר שלך? כמו שכבר אמרתי, אני מפחדת כמעט מכל דבר. אחת הפחדניות.. אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? לא ממש מאמין באמונות טפלות? לא ממש על מי אתה הכי סומך? בתכלס? על אף אחד. איזה ספר אתה קורא עכשיו? "מלאך או שטן" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? מליון דולר בייבי ספר אהוב? ורוניקה זמר\ת אהובים? כריסטינה, בריטני אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? בדר"כ.. גרבבים קצרות או עד הברך? תלוי בעונה חח מה אתה אומר הכי הרבה? יעני, פיזדץ, בטח (ציניות) מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Just Anna

New member
מקסים ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מטורפת עליה !! יצא לי להצטלם איתה .. הכי יפה שלה Otpuskayu ..

xtina 4 ever

New member
OMG!!!! איך, מתי?../images/Emo210.gif

איך היא בתור בנאדם? כן, שיר יפה.. פעם חשבתי ש znayesh li ti הכי יפה, אבל הוא כבר נטחן כמו לא יודעת מה..

Just Anna

New member
אמרו לך פעם שאתה מוזר ../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אם לא - תמיד יש פעם ראשונה

SuperShiro

New member
הרי כתבתן ברוסית והוא לא הבין מילה ממה

שכתבתן, ולמי שלא מבין זה נראה כמו רצף סתמי של אותיות, אז זה בדיוק מה שהוא עשה - סתם כתב אותיות עם רווח ביניהן, כאילו הוא כותב ברוסית, ואמר מה שאתן אמרתן
[כמו שאני אכתוב עכשיו ASJFHD ADSIRUE XSFHOI יותר טוב!!
]. ככה לפחות אני הבנתי את זה..אם לא, אין לי מושג למה הוא התכוון

Just Anna

New member
חחח .. ../images/Emo6.gif

ראיתי אותה שנייה וחצי , פרוטקציות במוסקבה
והוא באמת חרוש ברמות :-O היא נורא נורא מוכשרת !!

ITS ORI BITCH

New member
חג שמח כולם../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif!

שם: אורי גיל: בקרוב 16 מיקום בארץ: צפון מזל: דגים גובה : מזמן לא מדדתי אבל בטח איזה 1.70 ומשו מה התכונה הכי דומיננטית שלך? סדר וארגון אני יכול להשתגע מבלאגן. מה מצחיק אותך? יציאות מצחיקות של אנשים או אם אני סתם נזכר במשו שקרה.. מה מפחיד אותך? העתיד מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? מזג האוויר ובכלל כל האנשים והאווירה שיש פה אכלת סופגניה ? המוווון הדלקת נירות ? כן היית בבית כנסת ? לא מה דעתך על השביתה ? ברור שזה כיף לא ללמוד ושאתה יכול לצאת בערבים וכאלו, אבל אחר כך זה סתם דופק אותנו יש לי בגרויות והתיגבורים האלו לא עוזרים בשיט... אני צריך את המורים שלי
היא חייבת להיגמר ומהר! שרת " נר לי נר לי דקיק " ? לא חוגג כריסמס ? לא איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ? רק טובות :) איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ? ברייק דה אייס או הוט אז אייס אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ? בטח לאיזה קליפ אתה מצפה ? קליפ טוב שלא יאכזב התאכזבת מהקליפ של גימי מור ? כן הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ? כן לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? מכון בריאות או ספא איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לימודים
איזה חלק בך היית משנה? משהו בתכונות שלי על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? בומבמלה 2007 היה כלכך כיף! השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? הא? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? שאני וחבר שלי נעלנו את המורה בשירותים
מה סקסי בעינייך? כתפיים וידיים של בנות באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? כלום אבל יש את הקטעים האלו עם הנעל ההפוכה שעדיף פשוט לא להסתכן... מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכר דבר שלא יודעים עלייך: הלכתי להופעה של המורדים
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אוי ואבוי סופר אהוב: לא מתמצא כלכך בסופרים... אבל יש את שרה אנג'ל ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו עם מי היית רוצה לבצע דואט?: קודם שאני יידע לשיר עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? בר רפאלי :p מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: ידיים וכתפיים (איזה אובססיה
) אם היית חיה איזו חיה היית?: ציפור הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להיות דרמות קווין הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שאנשים מתנשאים מעליי איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? דיאטה? יש מילה כזאת? לא יודע מה זה... מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? משו של עדי אשכנזי השיר האהוב עלייך? יש המון מה היית לוקח לאי בודד? חבר איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? לא יודע מה יהיה כתוב על מצבתך? אני הייתי מנסח משו מגניב אבל סביר להניח שאני יהיה סבאלה אז בטח משו טיפוסי ומעפן האם אתה .. סדגש| מאוהב? כן מעשן? לא לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? אפשר לבגיד אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? קצת כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לא אכפת לי מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? היית מאוהב? כל הזמן התנשקת? הברזת למישהו בלי להודיע? אני אפפעם לא עושה את זה איזה אנשים מגעילים!
סגרת את הפלאפון? לא זוכר היית במסיבה? היום אני יהיה :p היית בהופעה? בועז מעודה נחשב? XD דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? כל הזמן ביקרת את סבתא וסבא? לפני 50 שנה בערך היית בצפון? אני גר שם היית בדרום? לפני חודש, חודשיים היית בחו"ל? עישנת? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ישנת אצל מישהו? אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכר, אבל יש הרבה פעמים שאני אשכארה צוחק מהודעה.. יש פה אנשים ממש מצחיקים! קנית משהו? היום בבוקר גנבת משהו? לפי החישוב שלי, אז לפני 8 שנים בערך וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? 15 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 4 שעות מה מוטו שלך? היי אני עשיתי כבר את השאלון הזה
- מי שלא מתסכן לא מרוויח. מה הפחד הגדול ביותר שלך? שהעתיד שלי התפקשש אתה אוהב לשיר? רק שאני לבד מה החולשה הכי גדולה שלך? לשחק בברביות XD יש לך ביטחון עצמי? אממ יש אבל לא מופרז נורמאלי כזה מאמין באמונות טפלות? זה היה כבר? על מי אתה הכי סומך? המשפחה איזה ספר אתה קורא עכשיו? כרגע אין מה יש על הפד לעכבר שלך? כתוב ווינדואס אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? שודדי הקאריביים ספר אהוב? זמר\ת אהובים? בריטני ספירס כאילו שיוואו היא כזאת מושי מושי מושלמת! XDDDDD אתה מנגן על משהו? לא אבל אני יודע קצת קצת קצת לנגן באורגן אתה אוהב את עצמך? רק את עצמי גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? סתם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא הודגש באמצעות מדגישומטיק

xtina 4 ever

New member
שרה אנג'ל..../images/Emo210.gif

אני קוראת עכשיו את "מלאך או שטן" שלה והייתי בטוחה שזה סיפור אמיתי והיא לא באמת סופרת! 0:

ITS ORI BITCH

New member
מלאך או שטן אחד הספרים הטובים שלה!

אני מציע לך לקרוא את "נקמה" - זה הספר הכי טוב שלה ואישית הספר השני אהוב עליי, את לא תרצי להפסיק לקרוא אותו הוא פשוט מעולה! יצאתי חננה

xtina 4 ever

New member
מההההה...../images/Emo210.gif

יואו, נהרס לי הספר עכשיו! הייתי בטוחה שהיא באמת אסירה והסיפור אמיתי! :[ סבבה, אני אקח גם. :)

למעלה