עונה:]] חג שמח לכולם!
שם: ניקול גיל: 14 מיקום בארץ: מרכז מזל: סרטן גובה :1.67 חחח ג'ירפה מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה זה דומיננטי?
*נגיד שאני מבינה ואני אענה*..ילדותית
מה מצחיק אותך?בדרך-כלל שאני עם חברותת אני תמיד צוחקת! חיקויים מצחיקים אותי,במיוחד כשהם מוגזמים

,פאדיחות,דברים סוטים [אבל לא בהגזמה] וכלמיני.. מה מפחיד אותך? עקרביםO= וכל מיני טפילים מזיקים למיניהם מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?חחחחחחחחח את השווארמה ואת הפלאפל!ואת הערסים שאפשר לצחוק עליהםP= אכלת סופגניה ?בלול הדלקת נירות ?כה היית בבית כנסת ?לע מה דעתך על השביתה ?מיותר ברמות..סתם פגע בתלמידים ולא עזר בכלל למאבק של המורים שרת " נר לי נר לי דקיק " ? שו?
חוגג כריסמס ?לע איזה חדשות אתה רוצה לשמוע על בריטני ?לא יודעת..אולי שתעשה איזו הופעה מפציצה וכולם יתלהבו ממנההה *אממממממממן* איזה שיר צריך לצאת כסינגל אחרי POM ?ראדר! אתה חושב שהבחירה של POM כסינגל מוצדקת ?יאפ מאוד לאיזה קליפ אתה מצפה ?בינתיים אין לי ציפיות גבוהות כי אני לא רוצה להתאכזב!!אבל אני מצפה לקליפ מפציץ ומושקע התאכזבת מהקליפ של גימי מור ?כה הצבעת איי פעם לגימי מור איפה שהוא ( אבוי לך אם לא , לך לכפר ותצביע אלף פעם !! ) ?חחח ברור ממתי בפורום ?לפני איזה שנה בערך חחח לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנה לשליטה בעצבים חחחחחחחחחחחחחחח איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה! איזה חלק בך היית משנה? כלום?

על מה אתה מתחרט?שאלה טובה חחח לא זוכרת לאיזה מקום היית רוצה לחזור? עזריאלייייייייייייי יאמה היה כזה כיפ חיחי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ניקול?
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אוווווווווווווווווווווווו מליון ואחד דברים.. טוב אבל אני אספר אחד
פעם כשהייתי קטנה כמו כולם אהבתי נורא לראות קטנטנות ונכון קמילה היה לה שיער ארוך כזה חלק בלי פוני?נורא נורא נורא אהבתי את השיער שלה,והיה לי פוני בזמנו ורציתי שיער בדיוק כמו שלה בלי פוני,אז מה עשיתי?פשוט גזרתי את הפוני!חחחחחחחחחחח ונשאר קוצים כאלה אבל למזלייייי גזרתי רק את האמצע ככה שהיה אפשר להסתיר את זה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה סקסי בעינייך? בניםםםםםם עם עיניים בהירותתתת

באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?אעע..מראות שבורות? מתי בכית בפעם האחרונה?חחח לא זוכרת דבר שלא יודעים עלייך: יום חמישי כמעט נדרסתי
מטמטומי הרב
משוגעת בנפשי
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: מממ במשוו מתוק עם קצפת חחח יאמי! סופר אהוב: ג'יי קיי רולינג

והרלן קובן.. ספר אהוב: כל הסדרה של הארי פוטר!דיו חיוור.. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: חחחחח בריטני? עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? חחחח לעדעת בר רפאלי? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים! אם היית חיה איזו חיה היית?: חתול

הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): יעני מהמעריצים של בריטני?שתפסיקו לחשוב שהיא צריכה להיות מושלמת כל הזמן!
הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): התעללות בבעליי חיים,לרדת על חולשות\חסרונות של אחרים,שקרים,פוזות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מקדונלס חחחחחח וגלידה! מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? חחחחח לא זוכרת השיר האהוב עלייך? ישש מלא!אבל כרגע- Tired Of Being Sorry של אנריקה איגלאסיס
מה היית לוקח לאי בודד? מחשב,חברות,ולירן

איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים,שיער,שפתיים מה יהיה כתוב על מצבתך? חחחח מאיפה לי
האם אתה .. מאוהב? לע..דלוקה כן

מעשן?לאאאאאאא לומד? עכשיו חג אבל כן חחח מדבר הרבה בטלפון? כה אוכל בשר?כה כמה כסף יש לך כרגע בארנק? חחחח חצי שקל?בזבזתי הכל
כותב בלוג? לע אוהב להצטלם? מאוד מתי בפעם האחרונה .. שתית אלכוהול? אוו ממזמן.. היית מאוהב? בכיתה ז'

התנשקת?עם חברה בלחי נחשב?חחח לפני יומיים הברזת למישהו בלי להודיע? לא יודעתO= סגרת את הפלאפון?לפנייייי שנה?כי הוא נאבד לי?
היית במסיבה?לפני שבוע היית בהופעה? אוו ממזמן.. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? תמיד

ביקרת את סבתא וסבא? חחח לא זוכרת אני בן אדם סנילי
היית בצפון? לעדעת חחחח היית בדרום?בחופש הגדול באילת..ולפני סוכות בים המלח

היית בחו"ל? בכיתה ו' חחחח עישנת? איכ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרתי לכם שאני סנילית?

ישנת אצל מישהו? ^ אכלת משהו מגעיל במיוחד? חחחח בחופש נראלי צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לעדעת קנית משהו?לפני יומיים גנבת משהו? חחחחחחחחחחחחחחח כשהייתי קטנה וסתם .. מה הזמן הכי ארוך שישנת? מאיפה לי?
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יום? מה מוטו שלך? "חייה כל יום כאילו הוא האחרון שלך" מה הפחד הגדול ביותר שלך? עקרבים ומוות של אנשים שחשובים לי אתה אוהב לשיר?לעצמייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה החולשה הכי גדולה שלך?שאני מתעצבנת מהר! יש לך ביטחון עצמי? כה מאמין באמונות טפלות?רק של המראות השבורות.. על מי אתה הכי סומך? חברות איזה ספר אתה קורא עכשיו? הארי פוטר ואוצרות המוות! מה יש על הפד לעכבר שלך? חוף ים כזה עם סירה חחח אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? יאפ סרט אהוב? אעעעעעע מלא!!שודדי הקאריביים 1+2+3,ילדות רעות,הצלצול 1+2,הטינה 1+2,משפחת סימפסון,מגרש השדים,הקללה,בית השעווה.. ספר אהוב? שאלתם לא??כל הסדרה של הארי פוטר זמר\ת אהובים? בריטני! אתה מנגן על משהו? כה אתה אוהב את עצמך? יאפ גרבבים קצרות או עד הברך? בחורף עד הברך!!:] מה אתה אומר הכי הרבה?"אה?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אנע