התגעגעתם...

התגעגעתם...../images/Emo35.gif

לא יודעת אם שמתם
אבל ראשון ושני לא הייתי כאן... הייית עם השכבה בגולן (היינו בכינרת
) והבנות הפסיכיות מהכתה שלי (אני יודעת שנאי לא דוגמה לבן אדם נורמלי, אבל הן באמת מפגרות לפעימם) המציאו מורלים על כל דבר שקרה בטיול ("נויה המורה, ציונית וגיבורה" וגם שיר שאני מיד אכתוב...). הטבענו את המורה שלנו והיא היום עשתה לנו שיחה על זה שעברנו את הגבול בלה בלה בלה היא לא חברה שלנו בלה בלה בלה... אבל בינינו, היא צודקת. (על פי המנגינה של "לטיול יצאנו כלנית מצאנו...") מהטיול חזרנו כמו חמורים הסרחנו הטבענו את פישר ונויה גם. ואז כבדו עלינו שנלך ללונה גל וגם נשארנו ללא גלגל הלכנו למקדונלדס פגשנו את הערסים שעקפו אותנו כמו בהמות ויש עוד בית ששכחתי... הן מטורפות אחת אחת, בעיות נפשיות קושת שלא טופלו בילדות... התגעגעתי אליכם, חברי השפויים

QsomeoneQ

New member
איזה רעה את../images/Emo70.gif

כן, בדקתי מה רשמת כדי שתתני לי רעיונות מה לרשום בפורום שלי... והשיר בכלל לא הלך ככה
לטיול יצאנו כמו חמור הזענו הטבענו את פישר ונויה גם אז עבדו עלינו שנלך ללונה גל ובסוף נשארנו ללא גלגל. הלכנו למקדונלדס פגשנו את הערסים והם עקפו אותנו כמו חיות. חזרנו מאוחר והטיול נגמר ואיתו גם השיר המכוער ויאללה, ויאללה, ויאללה בלאגן ברמת הגולן
ועוד דבר קטן אחד - אני לא הטבעתי את מיכל... אני עמדתי בחוץ והסתכלתי על ה"WANNABE SIMS" קופצת מהתרגשות....

למעלה