התגעגעתי...

BaBy LiS

New member
התגעגעתי...

זאת אני סושסוש או ליסוש או איך שזה לא יהיה.. לא כתבתי פה מלאן זמן [חודש או שבוע שבועעים ככה...] קיצר לא כתבתי פה כי לא הרגשתי שלמה לכתוב... כתבתי הכל בבלוג.. אבל ת'רשומות הדיכאוניות מחקתי.. קיצר הייתה לי תקופה ממש לא טובה.. שרציתי למות ואפילו ניסיתי לעשות אתזה... ולא היה לי למי לפנות.. לא דרך וירטואלית אלא דרך האנשים שאני מכירה... כל היום הייתי יושבת ובוכה.. קיצר יצאתי מהתקופה הזאת... שבה הרגשתי כ"כ לבד... ועכשיו חזרתי.. אופטימית מתמיד=) אז אני פשוט מתה עלייכם..!! מוואה... והיגעגעתי.. ליסוש

sh53

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זאת אני סושסוש או ליסוש או איך שזה לא יהיה.. מאחלת לך וגם לנו שבפעם הבאה אם יהיה לך קשה ותקופה לא הכי טובה, תכנסי לפורום ותיתני לנו את האפשרות וההזדמנות לעודד אותך ואולי גם להעלות חיוך על רוחך, כי אנו פה לא רק לדברים הטובים, אלא גם כשרע לנו ועצוב לנו
כואב לי לקרוא שניסית למות
כל כך כואב ועצוב. לא רוצה לאבד אותך, את חשובה לי, איכפת לי ממך, כל כך אוהבת לקרוא את ההודעות שלך עם כל החי חי חי, זה כל כך חסר לי ולא רוצה להפסיק לראות את זה בפורום. אני אוהבת שאת כותבת הודעות, אוהבת לראות אותך כותבת כאן. אנו כאן מתוקה ואל תלכי לנו כי אנו לא מוכנים לוותר עלייך כל כך מהר. אני ממליצה גם לפנות לפורום הזה או לאתר הזה, כדי לקבל את כל התמיכה לה את זקוקה, לא להתבייש, לא להיות מובכים, לפנות אליהם ולקבל את התמיכה והעזרה לה את זקוקה, לא לומר מחר אני אפנה, אלא לפנות עכשיו וכמה שיותר מהר
(יודעת שכתבת שעכשיו את אחרי התקופה הזאת ועכשיו את יותר אופטימית, אבל לפנות בכל זאת כדי להמשיך לקבל את התמיכה והעידוד לא רק כאשר ממש רע).

BaBy LiS

New member
חחחח איסה מאמיייי

בשבוע או הזמן שלא הייתי פה... עברה עליי תקופה ממש קשה.. אפילו לא נכנסתי למחשב.. אולי רק האיסיקיו היה פתוח אבל לא הייתי במחשב.. בינתיים אני לא צכה תמיכה.. כי אני עברתי הכל בעצמי... ועברתי אתזה... עכשיו אני שמייחה=) חחח... מוואה מתה עלייך!!!!! ליסוש

E l i Y a H o O

New member
ליסו'ש...

למה לא דיברת איתי על הדברים האלו ? כואב לשמוע מה שעבר עלייך...אבל נחמד לשמוע שאת אופטימית..ואני מקווה שהגישה הזו תמשיך איתך ולא תפסיקי להיות אופטימית..כי כשאופטימים הכל מסתדר לטובה! בהצלחה ליסו'ש.. גם אני התגעגעתי אלייך..

BaBy LiS

New member
חחח נייס חזרת לפורום מאגנובב=))

ופשוט לא יכולתי לדבר בזמן הזה עם אפחד... גם עם החברות כי טובות.. כי בעיקר הם פגעו בי... אבל הבלגתי עלסה=))

הייי../images/Emo13.gif

מקווה שהכל בסדר עכשיו.. אני חדשה בפורום הזה ואני אשמח להכיר אותך.. שיהיה לך רק טוב.

נינושש

New member
../images/Emo24.gif

שמחה שיצאת מהדיכאון שלך...! ןכמובן שמחה שחזרת אלינוו!

תות15

New member
../images/Emo13.gif

הפורום הזה ממש חי אנשים!! זה כזה כיףףףףףףףף

BaBy LiS

New member
ח ליסה בת 13 מחולון

נעים מאוטט=)) [אוף הגנן הזה משגע אותי אני יהיה חירשת!!!!!]

למעלה