התגעגעתי...

pentagon89

New member
חח אופס התבלבלתי

לא אתה..אני זוכר פה היה פעם אוהד מכבי שטען שהאולטראס בא ממכבי משהו כזה..חח עזוב

פסימיסט

New member
הופתעתי לטובה

ציפית לתגובה שונה לגמרי. שתבין מה אוהד מבחוץ חושב על הפועל פ"ת : הפרצוף של הפועל פ"ת זה "דני לוי". כל פעם שיש משהו שקשור להפועל פ"ת, הוא האיש שמגיע ונותן הסברים. מכיוון שהוא הדובר שלכם, ככה אתם נראים בעיני אחרים. זה לא יאמן שבקבוצה מקצוענית, ההנהלה עובדת בצורה כל כך חובבנית. הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי היה לפני שנתיים בשליש האחרון של העונה. הקבוצה שלכם הושפלה כל שבוע 5:0 (תקופת אלי כהן העליזה), ואף אחד לא עשה כלום בנידון. זה פשוט היה ביזיון לראות אתכם כל שבוע. אני כבר דנתי בזה בעבר פה בפורום, ואין לי כח לשוב ולדון בכל מה שהפועל פ"ת משדרת לאנשים מבחוץ, אבל עד שלא יחול שינוי קיצוני בקבוצה שלך, וכל מה שמסביב לקבוצה שלך, הדעה שלי לא תשתנה(לא שזה צריך להזיז לך..). ולא אמרתי עוד שום דבר על הביזיון הזה שנקרא "דרבי" בפ"ת, ואני מדבר בעיקר על התנהגות ההנהלות של שתי הקבוצות לפני ואחרי דרבים.

דני לוי נבלה

אין ספק שהוא מוציא שם רע להפועל פ"ת, ואם תדבר עם אוהדים שלנו תראה שכולם מלבד כמה שפוטים (פנים אל פנים הוא יודע לשכנע אנשים) כולם מתעבים אותו. כולם גם חושבים אותו דבר על שאר חברי מועצת החכמים, שקנו את הקבוצה בשקל ומעולם לא עשו דבר למען קידום הקבוצה, ועכשיו נשארים למרות שלמעשה אין להם שום תפקיד (ליאור שחר קובע הכל) במטרה לעשות כסף בהמשך. אפשר להתנחם בכך שכבר חודשיים, מאז שניר לוין פוטר, לא שמענו ממר גורם בכיר וחבריו, ונקווה שגם לא נשמע יותר. בניגוד ללוזונים, למשל, שהם ומכבי פ"ת זה שידוך שיימשך עוד עשרות שנים לדעתי, מוקיוני ההנהלה הם לא הפועל פ"ת והם ייעלמו מהמפה בסופו של דבר, אולי חוץ מדני לוי שיחזור לטפס על הגדרות ליד השירותים בשער 5 ולקלל את המאמן. בכל מקרה, אני לא רואה קשר בין הבעיות בהתנהלות הקבוצה שלנו, ואני הראשון שימחה כאן נגדן, לבין "זכותינו" לתעב כל מה שקשור במכבי חיפה בלי שעוד צפרדע (אשר בוודאי לא גרה בחיפה) תטען שאם אנחנו שונאים אותם זה חייב להיות מקנאה או סתם בלי סיבה.

טעות

יש עוד הרבה מאד סיבות טובות ומוצדקות לשנוא את מכבי חיפה. אומנם רבים מכם מתקשים להאמין שיכולות להיות סיבות נוספות לשנוא את הקבוצה שלהם מלבד קנאה, תסכול ואין-אונות, אבל עם כל הכבוד לקוראי המחשבות שלכם אני חושב שאני יודע קצת יותר טוב את הסיבות שלי. אגב, לטעון ש"95% מאוהדי מכבי חיפה מעודדים את הקבוצה בכל מצב, בכל מזג אוויר ובכל תוצאה" זה מגוחך, וכל בנאדם הגיוני, כולל אוהדי מכבי חיפה, יודע את זה. הקהל של הירוקת השתפר בשנה האחרונה וזהו שיפור מבורך, כי רצוי שיהיו כמה שיותר קהלים איכותיים בארץ, אבל גם אם יש אחוז מסוים שימשיך לתמוך בכל מצב (כרגע אין הזדמנויות לבחון זאת) - אני חושב ששקוף שאם מכבי חיפה תיפול פתאום לתחתית הרוב המכריע לא ימשיך לעודד, גם אם מזג האוויר יהיה ממש נחמד.

pentagon89

New member
ברור שיעודדו

אבל אתה תראה איך לאט לאט האוהדים לא יבואו.. כי רוב האוהדים של חיפה זה ילדים קטנים כאלה שקופצים מקבוצה לקבוצה..

כמו האוהדים הטריים של הפועל ת"א?..

אצל כל קבוצה כמות האוהדים פוחתת כשאין הצלחות, זאת דווקא לא המצאה של מכבי חיפה.

pentagon89

New member
נכון

אבל שאתה במקום טוב בטבלה..לא ספגת שער עדיין במשחק..האוהדים של חיפה כבר לא מרוצים

פסימיסט

New member
עוד אחד לרשימה השחורה

אחרי שקראתי את החתימה שלך, אפשר להוסיף עוד אוהד טמבל לכדורגל הישראלי. הפעם הוא בא ממחנה לא צפוי, מהמחנה של אוהדי הפועל ת"א..(הם אומרים שהם הקהל הכי טוב בארץ).

pentagon89

New member
מה?

בגלל שרשום אנטי מכבי? מה זה אנטי? שונא .. אני שונא מכבי

o a k y

New member
´אנחנו הבאנו את האולטראס מארגנטינה´

לא קלטטתי את המשפט אבל נסין אני יכול להגיד לך שמכל השנים שחייתי בארגנטינה (עוד לפני שעליתי לארץ) ראיתי ונוכחתי והמון משחקים, ואני יכול להגיד לך שאוהדים מהליגה ה- B2 (שזו כמו ליגה לאומית השניה) שמים בכיס הקטן את האודים של מכבי/הפועל ת"א וגם מכבי חיפה... גם הכדורגל וגם הקהל לא משתווים בכלום לרמה ששם. וזו עובדה.

o a k y

New member
אה... כרטיס מעניין...

*הוב עולה באש! אומרים *כבי נאצים,שרמוטות מזדיינים,הלוואי שימותו שישרפו חיים שער 5 דורש *הוב עולה באש,שונא אותך *כבי שונא מכל הלב שער 11 גטו שער של חזיירים איזה רימון אכלתם בליגת המילואים! או או או או או או --- ומשפט מהאיש הדגול עידו : "תראו,אני בסך הכל בן אדם תמים, אבל בסוף אני יעשה שואה ל*כבי!" דגול בזין שלי, אפילו הכלבה שלי יותר חכמה מהבן-אדם שאמר את המשפט הזה.... -- אם אני הייתי זה שקובע את כל האוהדים הדפוקים האלה שלצערינו יש גם בחיפה/גם בהפועל/גם במכבי ת"א... הייתי שולח אותם ליום אחד ליד בשם ונראה מה יהיה איתם ביציאה...

תסתכל מה רשום לך בכרטיס אישי

יחתיכת ילד מפגר אתה תאהב את מי שיעשה שואה למכבי? חתיכת ילד מפגר, מי אתה שתדבר על שואה ככה?! מי אתה שתאחל את הדבר הנורא הזה לישראלים? ילד טמבל פשוט ושחר אל תמחק את ההודעה הזאת בגלל שזה אוהד הפועל ת"א.

pentagon89

New member
שמע

דבר ראשון זה שיר.. זה לא אומר שאני מאחל שואה למכבי..זה שיר..זה נקרא יריבות אם אתה לא מבין..אח שלי אוהד מכבי ותאמין לי אני לא מאחל לו למות וברור שהליגה הארגנטינאית לוקחת אותנו!!

למעלה