התגעגעתי...

NK The man

New member
התגעגעתי...

טוב, אז ככה, לא רק שבפ"ת אין ים, אין דיסקוטקים, החרדים סוגרים את העיר בשמונה בערב והשנה גם הקבוצה העירונית(ויסלחו לי חברי ה"שכונה הקטנה" מעבר לכביש... או שלא!) לא מצליחה........!!!
אז עכשיו, מנעו מאיתנו גם את האינטרנט!!!!
כאילו, מכל ארץ ישראל שידרוג המערכות בערוצי זהב היה צריך לפגוע רק בפ"ת!!!!! ואני שואל ללללממממממממממממההההההההההההההה?????????
נמאס להיות שק החבטות של המדינה... למה אנחנו? למה לא גבעתיים???? למה?
 

NK The man

New member
טוב, בימים שלא הייתי כאן...

קרו די הרבה דברים אבל אני אגיב רק על שתיים... 1. הנצחון של חיפה על אשדוד סגר את הויכוח על למה אני ועוד הרבה אנשים בארץ שונאים את אוהדי מכבי חיפה!!!!! לא עבר אפילו חצי שנה מאז הם קרעו את היונייטד ואת אולימפיאקוס וכמעט עלו שלב בליגת האלופות, אבל האוהדים הספיקו לשכוח וכבר התחילו לקלל את המאמן שהביא אותם לאן שהם הגיעו... מה הלאה? תגידו לשחר ללכת הביתה... הסתה נגד רוסו??????? בושה!!! 2. בהתחלה לא עניין אותי המשחק של ליברפול נגד היונייטד(שפילד... פשוט ככה הניצחון מקבל יותר משמעות!!!) אבל למרות הניצחון העלוב אני דווקא ראיתי דברים חיוביים: א.האסקי שיחק חלוץ! ב. מרפי וג´רארד דפנסיביים ג.דיוף קשר ימני(בקשר לקשר השמאלי העניין עדיין לא ברור... פטריק ברגר, אוי פטריק ברגר...) ד. טראורה לא שיחק!!! אז אין אליפות השנה אולי שנה הבאה...(כמו כל אוהד הפועל מושבע... אעללק!)
 
תשובה ל-1 למה שונאים את חיפה

קנאה-קנאה.קנאה ורק קנאה-שיתפוצצו המקנאים. מי שמנצח את מנצסטר שלוש אפס- רק הקנאה מדברת וחזק !!! 95% מאוהדי חיפה מעודדים את הקבוצה בכל מצב בכל מזג אוויר בכל תוצאה- כי רק החזקים שורדים בעולם שלנו : מכבי חיפה לנצח !!!
 

מאנטש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

 

MoTi_NiMnY

New member
95 אחוז מעודדים בכל מצב ובכל

מזג אוויר ? מוזר כשאנחנו היינו בקרית אליעזר אפילו ב2-2 עמדתם בשקט בעוד אנחנו קומץ ביציע שלא ראוי לאדם, עודדנו באמת 90 דקות נ.ב. הפואנטה היא שאתם לא מעודדים, לא שאנחנו קהל מספר 1
 
כן כן

ובבלומפילד ב 0:1 של רוסו אתם שתקתם כל המשחקקק ואנחנו נתנו תצוגת עידוד שאתם בחיים לא תגיעו אליה תכחיש
 

pentagon89

New member
אני ממש לא שונא את חיפה

כי זה סתם קבוצה של אוהדי נצחונות...האוהדים שלה סתם משחקים אותה..מקללים את אוהדי הפועל וחושבים שיש לנו איזה יריבות איתם..חח
 

XSuperKi11erX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

אני לא שונא את חיפה
אפילו אין לנו שירים עליה,אני מתעב את ג´ובאני רוסו זה משהו אחר......
 

MoTi_NiMnY

New member
שבחיים לא נגיע אליה ?

יה רייט אתם קהל בין העלובים בארץ... מצטער אבל במשחק מול צפרירים אנחנו נותנים תצוגת עידוד גבוהה ממכם למעשה לפעמים אפילו צפרירים יתנו יותר
אם אתם הייתם פקטור ההשוואה שלי הייתי חושב שאנחנו בוקה ... פחחח
 

MoTi_NiMnY

New member
האמת, לא יודע

הוציאו אותי עוד לפני הדקה ה-30 על שהייה בלתי חוקית ליד אבוקות ביחד עם עוד כמה הסתובבנו מסביב לבלומפילד והקהל שלכם נראה כמו קהל בקונצרט.... בוא נגיד שהבאתם עידוד שהגג בלומפילד נפל (בטוח) אז? גם תרנגול עיוור מוצא גרגיר לפעמים...
 
תרנגול עיוור?

הקטע הוא שגם בשאר המשחקים נתנו עידוד מעולה, גם מול הפועל ת"א בבלומפילד, והמשחק נפל שלננו באמת היה בקרית אליעזר מול מכבי ת"א, שבו באמת היינו על הפנים מבחינת עידוד.
 

פסימיסט

New member
אתה קשקשן

ראינו איך הקהל שלכם עודד את הקבוצה ב 3:0 המפורסם בבלומיפלד. רק לפי כמות הבקבוקים שנזרקו, אי אפשר להגיד שמדובר בקומץ. שלא נדבר על האוהדים הטיפשים שיש לכם ששרים " לוני אתה מחבל, אנחנו אותך נחסל", וגם פה לא מדובר באוהד אחד, כלומר יש לכם הרבה אוהדים טיפשים. אתם בדיוק אותו הדבר כמו הקהל שלנו. האוהדים הדפוקים נמצאים אצלנו ואצלכם בערך באותה כמות. בשנה האחרונה יש לנו קצת פור על הליגה בזכות "הקופים הירוקים" שהם פשוט גדולים מהחיים. שלא נדבר על האוהדים של הפועל פ"ת שכל פעם מזכירים כמה הקהל שלנו גרוע. האוהדים של הפועל פ"ת משום מה פשוט שונאים את מכבי חיפה, אז כל פעם הם מבלבלים את השכל. אני כבר אמרתי להם פעם שכל הדבר הזה שנקרא הפועל פ"ת זה אחד הדברים הכי עלובים שאני מכיר, ואני אומר אך ורק את האמת. הם כמובן התחילו לתקוף אותי, כי הם ידעו שאני צודק. אני מדבר כמובן על הפועל פ"ת שאני מכיר (10 השנים האחרונות), כי אני לא יודע איך היתה הפועל פ"ת לפני זה. בקיצור, בכל פרמטר יש להפועל פ"ת עוד הרבה מה ללמוד כדי להשתוות לנו, וזה כולל גם בקהל. אני יודע שעכשיו יספרו לי על השחצנות של אוהדי מכבי חיפה, אבל אני לא שחצן, אני פשוט אומר את האמת.
 

MoTi_NiMnY

New member
ההבדל

אתה מביא לי דוגמאות מלפני שלוש שנים אני מלפני שני מחזורים אני לא טענתי שאנחנו הקהל הכי טוב בארץ... אני טענתי שאתם הקהל הכי עלוב זה אולי נשמע דומה (האמנם?) אבל לא הקופים הירוקים הוא בדיחה- "אירגון" שחושב על איך להעלות את מספר האבוקות שהם יוכלו להתרברב עליהן באינטרנט או להמציא מכות שהם נתנו לאוהדים של בית"ר\הפועל\מכבי כנ"ל אולטראס אינטרנט. במקום על עידוד ותמיכה בקבוצה והכי מגוחך שאתם מצדיקים קללות אצלכם בהשוואה למקומות אחרים כשאצלכם הן מגיעות אחרי רצף הישגים כזה יש לכל קבוצה אוהדים שכשלא הולך מקללים, ככה הם חונכו וזאת דרכם, זכותם (יש גבולות גם לקללות) אצלכם בחגיגות אליפות צועקים לגרנט להתפטר עצוב
 

פסימיסט

New member
לא לפני שלוש שנים

את השיר המקורי "לוני אתה מחבל, אנחנו אותך נחסל",שמעתי לפני כמה מחזורים באחד ממשחקי גביע הטוטו שלכם. את השיר "לוני לוני בן זונה", שמעתי העונה באחד ממשחקי הליגה שלכם כאשר כל יציע 11!! שר אותו. אז נכון שמקרה הבקבוקים היה לפני שנתיים, אבל לא ראיתי שחל שיפור בקהל שלכם מאז. דבר שני אם אתם לוקחים אליפות השנה, כל יציע 11 ישיר "לוני לוני נשמה", ואני מוכן להתחייב על זה. לא שיש לי טענות על העברת ביקורת נגד נשיא הקבוצה, אבל כאשר קהל שר שירים כאלה עלובים על הנשיא שלהם, אז לא מדובר בהעברת ביקורת, מדובר פשוט בטיפשות. בקהל שלנו לעומת שלכם חל שיפור גדול מלפני שנתיים, ולכן הדברים שאתה אומר עלינו באמת נכונים, או יותר נכון היו נכונים. אתה לא יוכל להתעלם מזה שפעם שהקבוצה היתה לא מצליחה חצי יציע היה מקלל, והיום עומדים עשרים אנשים ומקללים - יחי ההבדל הגדול. זה לא שפתאום האוהדים השתנו מקצה לקצה, פשוט האנשים המנהיגים היום את יציע גימל, אלה אנשים אחרים. האנשים שראית שמקללים את שומי במחזור האחרון, אלה אותם אנשים שהנהיגו את היציע עד לפני שנה. זה אולי נשמע טיפשי, אבל ביציע גימל כולם כמעט ילדים, ומה שקורה שהם מאד מושפעים מהאנשים שמנהיגים את היציע (ככה לפחות קוראים להם). אז עד לפני שנה כאשר האנשים האלה היו מקללים, רוב הילדים ביציע היו מקבלים לגיטימציה לקלל, וככה היה נוצר מצב שחצי יציע מקלל. לילד אין שיקול דעת יותר מדי טוב, והוא מחקה את האנשים שיושבים לידו. בטח ובטח אף אחד לא היה מעז לצאת נגד אותם אנשים. היום יש הנהגה אחרת ביציע. רוב האוהדים יושבים עם הקופים ביציע 11, ומקבלים חינוך אחר של אהדה. בגלל זה במחזור האחרון אלה שקיללו היו המיעוט של המיעוט, כי אף אחד לא הצטרף אליהם. לא בגלל שפתאום כל האוהדים ביציע תפסו שכל, אלה בגלל שהיום יש משהו שיכוון אותם ויראה להם שיש דרך אחרת לעשות זאת נכון. אני בטוח שזה נשמע לך מצחיק, אבל בתור אחד שיודע איך זה מבפנים, אני יכול להגיד לך שאני מסתמך רק על עובדות.
 

MoTi_NiMnY

New member
אני יודע שחל אצלכם שיפור

לא מרשים אותי בלשון המעטה הצורה שהוא לבש, לא משנה התירוצים אתה טוען שהקהל שלנו חרא ואותו ואותו דבר כמו לפני שנתיים אם אתה אומר .... אני טוען שעל הזין שלי מה שאתה חושב עלינו ...
 
נכון, אתה לא שחצן

אתה מתנשא. "הדבר הזה שנקרא הפועל פ"ת זה אחד הדברים הכי עלובים שאני מכיר" - האם זה בגלל שב-10 השנים בהן אתה מכיר את הפועל פ"ת היא תמיד נמצאת בין 8 הראשונות בטבלה? האם זה בגלל שהקהל שלנו מעודד גם כשהקבוצה מדרדרת לתחתית? האם זה בגלל שבמשחקי הבית של הפועל פ"ת כמות הצופים במשחקי הבית לא ירדה ב-10 השנים האחרונות מתחת ל-3,000, גם אחרי רצפים ארוכים של הפסדים ולמרות שלא לקחנו אליפות כבר 40 שנה? או שאולי זה בגלל שאנחנו מעיזים לזחול אל מעל פני האדמה למרות שלא לקחנו אליפות במשך 40 שנה? ושוב, יש לנו הרבה סיבות טובות לשנוא את מכבי חיפה, זה לא שאנחנו "משום מה" שונאים אתכם. אני יודע שלאנשים כמוך קשה לקבל את העובדה שאוהדים של קבוצה פחות טובה משלו מעיזים ברוב חוצפתם לשנוא את הקבוצה שלו במקום לסגוד לה, אבל תיאלץ לחיות עם זה. צר לי.
 

pentagon89

New member
נכון..

הקהל של הפועל פ"ת באמת קהל נשמה.. אתם חייבים לציין כמה דברים על הקהל של הפועל מעודד בניצחון ובכישלון לא מעתיק שירים הכי מקורי בליגה ומוטי אל תזיין לי ת´שכל שמכבי המציאו את האולטראס וכל זה..אנחנו הבאנו אותו מארגנטינה
 

MoTi_NiMnY

New member
אתה ייצור ?

"ומוטי אל תזיין לי ת´שכל שמכבי המציאו את האולטראס וכל זה..אנחנו הבאנו אותו מארגנטינה" חחחחחחחח מה הבנאדם הזה רוצה ?
 
למעלה