התגעגעתי.

mishi 1

New member
התגעגעתי. ../images/Emo23.gif

שלוםםם לכולם!! אויש כמה התגעגעתי למקום הזה ולכולכם!! אני יודעת שקצת נעלמתי מהפורום ומהמסן... אני רק אגיד שמדובר בבעיות אישיות.. אנא סלחו לי הפעם שאני לא מרחיבה
אני אהיה כנה כי חלק מהאנשים אולי נעלבו ממני - באמת היה לי שבוע קשה. אבל אני מעדיפה שלא לדבר על זה. בכל אופן אני מבטיחה לכם שאני כאן. אני אוהבת את המקום הזה ואת האנשים פה יותר מידי מכדי להתרחק באמת
מעבר לבעיות דווקא קרו לי הרבה דברים נחמדים השבוע! עליהם נרחיב!
חברה שלי החליטה שנלך לטייל בשבת, והלכנו לנו למערות בית גוברין! מקום מקסים. מערות שרובן שימשו לגידול יונים.. אבל יפות ומיוחדות. אין צורך להביא פנס, הכל מואר, ואפשר לטייל שם שעות יש המון מערות... למרות שלנו היה כולה שעה וחצי.. עד שאנחנו קמים וזזים.. ועוד בסוף החלטנו לשחק את הישראלי המצוי "לא ראיתי לא שמעתי" ולטייל שם עוד כמה מערות אחרי שכביכול סגרו את המקום...
אנחנו במערה וכל הרמקולים "האתר סגור נא לצאת..."
אה כן, תביאו נעליים נוחות ובגדים ליכלוכאבל. הרגלים שלי נהרסו כבר מהטיפוס במדרגות שם... לא נורמלי מי שבנה את המערות האלה זה נראה כמו בסרט "המבוך" למי שמכיר....
הלכנו אח"כ לאכול גלידה ביפו ראו הוזהרתם - אל תנסו את זה בבית! הגלידה היתה אחלה וגם הממתקים הערביים שקנינו.. אבל כשחזרנו לאוטו השמשה היתה שבורה והרדיו נגנב.
שש שבע בערב בחניון מואר! ולמקרה שתהיתם- זה לא נחמד... האוטו אומנם ליסינג אבל אני מניחה שמשהו מתוך כל זה בטח יעלה ...
גם נפגשתי עם דודים שלי שלא ראיתי שנים.. בן דוד שלי היה שנה בדר' אמריקה וחזר כולו שיער אפרו כמו פריק...
בואו נגיד שהיה לי שבוע מלא. יחד עם לימודים ועבודה... אז זהו. אני עפה ללמוד כי יש לי שיעורים להגשה. שיהיה לכולם שבוע טוב

MaNcHi 135

New member
חמודה../images/Emo201.gif

יהיה טוב! אל תדאגי.... והכל כאן בינתיים זורם על מי מנוחות....אז את יכולה להיות רגועה...

mishi 1

New member
אני מקווה ../images/Emo9.gif כפרות עליך ועל קים בו-רא!../images/Emo3.gif

yaelsn

New member
ניתייי../images/Emo25.gif

איזה כיף לשמוע ממך
התגעגענו
אוי הניפוץ מכוניות ביפו זה מכה
כשהיינו בקורס פתאום הרס"ר נכנס באמצע אחת ההרצאות ואמר למרצה שפוצצו לו את כל החלונות בג'יפ. ויש גם מקרים של ערבים שמפוצצים לך את הגלגל ואח"כ מציעים לך "מתוך התחשבות" עזרה לתקן אותו ואז דורשים ממך איזה 1000 ש"ח על תיקון פנצ'ר פשוט. לא נעים בכלל
פעם הבאה שאת ביפו תני צלצול
אני שם כל יום
מקווה שהכל יסתדר לך במהרה
שיהיה המון הצלחה עם הלימודים ועל כל העניינים האחרים שמטרידים אותך
נשיקות

asia84

New member
../images/Emo24.gifגם אני

התגעגתי נוראה שמחה שהכול טוב אצלך ושלא שחכת אותנו המון בהצלחה עם הלימודים ועבודה שתשרדי לנו שהיה לך מלאה כוח לשגע את הפורום כרגיל
אז המון הצלחהה שובבב יאוו עם האוטו באמת באסה טוב מקווה שהכול יסתדר אוקיי שיהיה לך המשך שבוע מעולה אוהבת המון אסיה

Don Nirtin

New member
מעניין. מה איתך?../images/Emo87.gif

הסתכלת במראה לאחרונה? כי נראה לי צריך לנקות אותה.

MaNcHi 135

New member
חברים!

תירגעו! שניכם! אתה ניר, כי זה לא מקומך להתערב בריב שלא שלך ואת קרנית, הפורום הוא לא המקום לפתוח דיונים כאלה

למעלה