התגעגעתי..קפיצי מנהל!!

התגעגעתי..קפיצי מנהל!!

טוב אז אחרי עומס של בערך שנה של עבודה (וחוסר מחשב) אני מקווה לחזור לכתוב קצת יותר בפורום.. בעיקר עקב זה שחזרתי לנגן יותר (עבודה עבודה עבודה). גם ביצעתי כמה קניות כאשר הגדולה בינהן היא גיטרת Eastwood Ultra GP מדהימה. בהזדמנות זו מילה באמת טובה לרעש געש (שם קניתי את הגיטרה) שהייתה מטר מהבית שלי ובכלל לא ידעתי על קיומה. מגיע להם המון על היחס הנפלא ועל הסובלנות ועל הרצון להביא משהו קצת שונה ומיוחד לארץ. לגבי הגיטרה,התכוונתי לקנות גיבסון לס-פול,אבל כששמעתי אותה פשוט התאהבתי וישר קניתי (לא הלכתי במטרה לקנות בכלל) גיטרה מדהימה בסאונד ובמראה! אהה..וקפיצי מנהל!! (את מי לקחת לחדר בסוף המסדרון בשביל התפקיד?!) מברוק על הכחול! מוצדק ביותר. חג שמח!!

yotamn9

New member
וואו עבר מלא זמן

ברוך שובך! ואני גם שמתי את העין על הגיטרה הזאת. עוד לא יצא לי להגיע לרעש געש, אז עוד לא ניגנתי עליה. אבל לפי המפרט הטכני שלה היא נשמעת מאוד מעניינת. והיא גם יחסית זולה. אז איך היא?

אז ככה..

היא ממש לא נשמעת זולה..אני חייב לציין שמאוד "חששתי" שהיא תשמע כמו סקוויר (בלי להעליב) אבל על הפריטה הראשונה כבר הבנתי שלא מדובר באחת כזו. היא מאוד נוחה,מבחינת צוואר ואקשן,היא נשמעת מעולה בדיסטורשיין לעומת זאת בקלין דרוש שיפור. במחיר הזה היא הרבה מעבר למציאה,כרגע אני קניתי את האחרונה אבל אני מניח שזאק יביא בקרוב עוד כמה. שווה שמיעה בהחלט.

eran377

New member
כיף לראות אותך!!!!!

תתחדש על הגיטרה בחור! מה עם איזו תמונה ו/או הקלטה? מה עוד חדש חוץ מזה?

אממ..

כיף לראות גם אותכם,הקלטה לא תהיה כי א':אני מאוד חלוד ב':אני ממש לא שלם עם הנגינה שלי,אני מתאמן ולוקח שיעורים שוב.להעלות סתם הקלטה זה לא לעניין. ג':תמונות יצולמו בהמשך ויועלו לפורום :)

Kfitzi

New member
הוווו שלום!!!

איזה נקניק אתה! אם היית מטר מרעש געש אז אנחנו היינו שכנים במשך חצי שנה. אפילו לא מילה... צילצול.... אס אם אס... כלום.... נקניק! (כמובן שזה תקף לשני הצדדים, אבל אני אמרתי קודם!) מברוק על הגיטרה! שמח לראות את הניק הביזארי שלך פה שוב!

שמח להיות פה שוב :)

נראה שהפורום עבר שידרוג רציני לטובה,תמשיכו ככה... איפה גרת יא נקניק?!?(מעביר אשמה אליך)

doc monti

New member
או שלום ותתחדש! ../images/Emo65.gif

איך הטונבון מסתדר עם החדשה?

yotamn9

New member
מה את מופתעת?

אפשר לחשוב שאת כותבת כאן באופן קבוע...

SicPuPpy

New member
חחחחחחחח

אבל.. עומר! אני חיפשתי אותו שנים! ומישהו מוזר היה לו במסנג'ר במקומו ככה שהפסקתי לנסות! :|

שיריי!!11 אחד! ../images/Emo24.gif

במסנג'ר לא הייתי שנים,וליד מחשב בכלל...חודש הבא אני מכניס לדירה מחשב ואוכל להיות יותר בפורום,מסנג'ר וכו'..

SicPuPpy

New member
עומררררררר

התגעגעתי היית חסר!! ומישהו במסנג'ר שלך העליב אותי! חחחחחחח מה קורה איתך

eran377

New member
שירי?!@$

מה את עושה פה ילדונת?! יאללה אולי נחזור שנתיים אחורה

למעלה