התגעגעתי.....אז באתי....... :)

סיון ...

New member
התגעגעתי.....אז באתי....... :)

אאאאאאאאננננננננששששששששיייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וואי כמה זמן לא הייתי פה...... ואני חייבת להודות שהתגעגעתי...... אז מורני שניקו >חומץ איפה את?< בדויה ונאס..... תתכוננו מתוקות שלי.... כי אני בקאמבק ע-נ-ק-י.... וד``כ זה שלא כתבתי זה לא אומר שלא קראתי את מה שכתבתם... חולה על כולכם!!!! סיון... נ.ב וואי מי שלא ייתיחס להודעה הזאת חבל לו על הזמן.... אני באה אליו הביתה ומטפלת בו ככה טוב טוב...

בדוייה

New member
סיוסיוונת....איך התגעגעתי...

!!!!!!!!!!!!!! היי !!!!!!!!!!!!! מה נשמע? !!!!!!!!!!!!! תראי איזו השקעה !!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח סיון ון מזל שבאת... נהייה מאוחר... שניקו בטיול... איזה כיף לה... בעצם-היא לא אמורה לחזור כבר? חולהההה עליך בדויה

מורני !

New member
עוד פעם ???

מה הילדונת הזו כל הזמן בטיולים???? מה זה צריך להיות???. שמישהו יחזיר אותה לכאן מהר!!!!

בדוייה

New member
היי מורני,

כאילו, נראה לי שהיא בטיול... אם אני לא טועה וזוכרת נכון.

shanikoo

New member
חחחחחח,איזה מצחיקות אתן....

הייתי בטיול,וחזרתי באמת אתמול,אבל לא הייתי במצב בו אני יכולה לעשות משהו חוץ צלגרור את עצמי למקלחת ואח``כ למיטה.אז רק אחרי שדפקתי שינה כמו שצריך והשלמתי קצת שעות שינה,חזרתי לכאן.וכמו שכתבתי למעלה,גם התגעגעתי. אז אני שמחה שאתם מדברים עלי כשאני לא נמצאת 8-p ,ואתן מוזמנות להגיד לי שלום. ואני בכלל לא נמצאת כל הזמן בטיולים,אני לא מבינה מאיפה זה בא לכן.(אבל באמת הייתי שמחה לצאת יותר לטיולים...)

מורני !

New member
סיוון

מה שלומך? ברוכה החוזרת.. ואני אתחשבן איתך כבר על זה שאת רק קוראת ולא רושמת תגובות... איך הצלחת? כולם כתבו כאלו דברים יפים בזמן האחרון...

למעלה