התגעגעתי אז באתי

עידית ד

New member
אין אין כמו חתולים בעולם ../images/Emo108.gif ../images/Emo54.gif

כשהייתי באיטליה עודד התקשר אלי במצוקה נוראית שחזי (החתול) משגע אותו. הוא לא נתן לו רגע מנוחה, ילל, צעק, הלך אחריו לכל מקום ובלילות ישן על עודד. טוב הוא התגעגע לאמא
לא עדיין לא התחלתי באיכסקלומין, אני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה ומחכה... למחזור, שאולי יחליט להפתיע אותי ולא לבוא לאיזה 9 חודשים
עידית

אושרתת

New member
מיכל ברוכה השבה ../images/Emo143.gif

ואו זה היה ארוך אבל מענין לכן הייתי צריכה לחכות להפסקת סיגריה בשביל לקרוא,, לא יודעת לענות לך על שאלתך מענין באמת מה אומר הרופא על זה, אז רק אאחל לך הרבה הצלחה עם המוקפאים,

א י נ ס

New member
שלום רב שובך ציפורה נחמדת מארצות

הקור אל חלוני. מיכלי, היית חסרה נורא. טוב שבאת. ניסיתי את שיטת החלומות, שאלתי שאלה, חלמתי, התעוררתי וזכרתי את החלום, ועכשיו הוא ברח לי לגמרי מהזכרון.

שרילי

New member
הי מיכל../images/Emo141.gif

אני שמחה שחזרת ושנהנית מהחופשה! אין לי נסיון בהחזרת מוקפאים,אבל, כמו כולם פה וגם לפי כתבה שחמותי הביאה לי שבוע שעבר, יש אחוזי הצלחה גדולים יותר בחזרת מוקפאים ללא טיפול הורמונלי, פשוט החזרה על בסיס ביוץ טיבעי. אז שיהיה לך המון הצלחה! שירלי

אחרונה אחרי כולם - ברוך שובך יפתי../images/Emo24.gif

מיכל יקרה, כמה טוב שחזרת, ממש היית חסרה כאן. שמחה שנהנית, מגעילה המכשפה. בקשר להחזרה, תעשי בדיוק הפוך, אם עד היום עשית החזרה במחזור טבעי אז הגיע העת להחזיר עם הורמונים. אם עד היום עשית החזרה עם הורמונים הגיע העת להחזיר טבעי. ואם אם אם... כבר עשית מזה וגם מזה, לא יודעת? תעשי מה שהיה לך הכי טוב, הכי קל, מה שאת הכי מאמינה שטוב לך. בהצלחה מכל הלב, אמרתי כבר שהתגעגעתי וגם אוהבת.

מיכל ק-ש

New member
הי מותק,

זה לא שיש לי כזה נסיון עשיר (בהפריות הכוונה). בסה"כ עשיתי אחת ועכשיו תהיה החזרת המוקפאים הראשונה. אבל זהו. החלטתי. אני הולכת על מחזור טבעי ומקווה שהגוף לא יאכזב. הסיכויים גם כך נמוכים (בגלל הנוזל בחצוצרה) אז מה אני צריכה סתם להלעיט את הגוף בהורמונים. אם יש דברים שהרחם עושה טוב, אז אני אנצל אותם. קראתי את המסר שלך ואת צודקת, אני מכורה לפורום בצורה קשה במיוחד. שיהיה בהצלחה ביום א´! נשיקות.

מאחלת לך נסיון עשיר בגידול ילדים../images/Emo144.gif

ולא נסיון עשיר בהפריות מבחנה. שזו תהיה לך החזרת המוקפאים הראשונה והאחרונה, כי את עוברת לפורום השכן בקרוב מאוד. גם שם אבוא להציק לך. בהצלחה ונשיקות גם לך. כבר אמרתי שאוהבת, נכון

מיכלו´ש, ברוכה השבה!

ותודה על התקציר המעולה (גם אני נעלמתי קצת ועשית לי קצת סדר...) לשאלתך- אני בעד מחזור טבעי., אלא אם כן לדעת המומחים של איכילוב יש איזה יתרון משמעותי להורמונים שעולים כסף (לא יודעת למה שיהיה, אבל הכל יכול להיות). ושאלה שחייבת להשאל- טסתם ב- 27.1 לפנות בוקר? הייתי בנתב"ג באותו יום (לילה) בשעה מוזרה וראיתי כמה חבר/ה שטסים לסקי וכמובן ניסיתי לנחש... בכל אופן- WELCOM TO ISRAEL !!!

מיכל ק-ש

New member
שמש

הי. אז אולי ראית אותנו? היינו חבורה של 9 אנשים קולניים במיוחד, בנתב"ג ביום ראשון ה-27 לינואר בין השעות 05:30 ל-07:00.

אני הייתי שם קצת קודם, בערך ב-3:30

עד 4:30 (לילה, כבר אמרתי?), והייתי די משוכנעת שראיתי אותך. זו כנראה הכפילה שלך. חבל.

אולה *

New member
מיכלו´ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ריגשת אותי עד דמעות. תודה, שחשבת עלי. אני עשיתי את ההחזרה על מחזור טבעי עם פרוגינובה - לבניית רירית יפה יותר (אף פעם לא חשבתי שיש לי בעיות עם רירית, אבל הפעם היא סירבה לגדול במהירות). כאמור - לא הצלחתי, אבל זה לא אומר שאת תהי כך. כי את תצליחי!
אולה

מיכל ק-ש

New member
אופס. לא התכוונתי.../images/Emo9.gif

אני באמת מצטערת שזה לא הצליח. החלטתי ללכת על מחזור טבעי ויש לי מקבץ שאלות אליך (מתנצלת מראש על ההפגזה הכבדה
): 1. מאיזה יום של המחזור התחלת במעקב US ודם? 2. ממתי קיבלת את הפרוגינובה? 3. יש לפרוגינובה תופעות לוואי? 4. כמה עוברים הופשרו, באיזו דרגה וכמה שרדו? 5. כמה עוברים החזרת? 6. מי עשה את ההחזרה?

אולה *

New member
אז ככה:

1.בדיקות דם לא היו בכלל. 2.התחלתי עם פרוגינובה ביום הרביעי של המחזור - ביום שבו טסנו ללונדון. יומיים ראשונים הרגשתי קצת בחילה, אבל אולי זה בגלל שינוי האקלים
אחר כך, כנראה, התרגלתי. הכדורים ממש קטנים. 3.ביום שחזרנו - אחרי 8 ימים הגעתי ל-US, והרירית היתה 6 מ"מ. ביום ה-14היא עדיין היתה 6, לכן הגדילו את המינון מ-3 ל-4 כדורים. ביום ה-20 (
) הגברת הועילה לגדול עד 8 מ"מ. 4.ההחזרה היתה ביום ה-24 או ה-25 למחזור. היו לי 4 מוקפאים, כולם הופשרו, 3 היו במצב טוב בני 6 ו-8 תאים - אותם החזרנו. 5. ד"ר עזאם עשה את ההחזרה. זהו זה.

למעלה