התגעגעתי אז באתי

רומי 007

New member
מיכל../images/Emo41.gif

גם אני אוהבת לחשוב על החלומות שלי ולפרש אותם. אם כי לפעמים זה קצת מלחיץ. בכל אופן - זה עוזר לעבד ולעכל דברים בחיים ולהתיחס למה שקורה עם איזו תובנה פנימית כזו. מאחלת לך מחזור מוקפאים מוצלח. תתחילי את הטיפול רגיל ותראי לפי הרירית וההורמונים אם את צריכה עזרה מלאכותית או לא. בכל מקרה - רצוי לקחת תמיכה אחרי הטיפול. מחזיקה לך אצבעות

רומי^^

New member
ק-שית מתוקה ../images/Emo140.gif

מה, רק עשרה ימים
לי זה נראה כמו שנה לפחות
מקווה שנהנית, שמחה שחזרת ורוצה שתעופי לך כבר לפורום אחרי, שעבר דירה ועכשיו הוא שוכן בפרדס פה, ליד
נשיקות-נשיקות-נשיקות אוהבת - רומי (אצלי אין כל חדש - אני ממתינה למחזור כדי להתחיל טיפול IVF ראשון, ואולי גם אחרון...)

מיכל ק-ש

New member
רומי

הלוואי שאצלך תתגשם אגדת הפעם הראשונה. ואיזה כיף שהפורום של טילי עבר אלינו. עוד לא יצא לי להציץ, אבל עכשיו בכלל כדאי להכנס להריון...

שלום רב שובך... מארצות הקור ../images/Emo113.gif

ואני דמיינתי אותך בחליפת הסקי שלך והיית מאושרת
. בדיוק היום פיתחתי את התמונות מהמפגש שלנו וחיפשתי אותך בתמונות ומצאתי רק... את האף שלך
. סיפרתי לשלומלום שאת נורא יפה והוא הסתכל על האף ואמר ´באמת יפה, רואים לפי האף´. בקיצור, צריך עוד מפגש כי אין לי תמונה שלך... סיפור מדליק ג´וני לוגן - באמת מאיפה דווקא הוא נתקע לך בתת-מודע. גם אני בעד המחזור הטבעי, להמשיך את ההפוגה מההורמונים. כייף לקרוא אותך שוב
אותך

מיכל ק-ש

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo9.gif

מסכימה איתך שצריך עוד מפגש. ממליצה על מפגש של הריוניות טריות ואף מתנדבת לעשות אותו אצלי. תצטרכי להיסחב עד תל אביב הרחוקה...

ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

אין כמו חופשה טובה למילוי המצברים בואי נסמוך על התת-מודע שלך שהוא יודע מה הוא אומר... אז בהצלחה עם הסנפרוסטים ושנשמע רק בשורות טובות

מיכלוש!!!!! התגעגעתי ../images/Emo25.gif

איך שהזמן טס. רק אתמול נסעת, והופ, הנה עברו 10 ימים ואת שוב פה. נשמע שהחופשה היטיבה איתך, ואת מלאת אנרגיות (למרות את יודעת מי שהגיעה). אני בעד הפירוש של עמית
(בטח קראת את תהיותי לגבי משמעותם של חלומות). ובאשר לשאלתך - מאחר שרירית יפה יש וביוץ טבעי גם יש, הייתי מנסה להחזיר את המוקפאים ללא תוספות (אמרה מרב שלא רק שהחודש לא מחזירה מוקפאים, אלא מנסה הריון טבעי לגמרי, כן, כזה עם סקס
) אוהבת גם אותך מאוד
מרב

מיכל ק-ש

New member
מ´זתומרת סקס../images/Emo26.gifוהריון טבעי? ../images/Emo12.gif

נמקי, פרטי והסבירי.

אפשר לכתוב עלי מחקר ../images/Emo6.gif

אחרי השלילי, חיכינו לוסת נוספת שתגיע, כיד להחזיר מוקפאים. ומי לא בא? כמובן. אבל לא, אני לא בהריון, רק עוד תופעת לוואי של הדקא הארוך (חוץ מגלי החום המלבבים). כמה ימים אחרי המועד המשוער, נחתתי אצל הרופא. US הראה רירית 6 מ"מ וזקיקים קטנים למכביר. קיבלתי פרוגינובה, שלטענת הרופא תגרש את גלי החום ועשויה להביא את המחזור. גלי החום גורשו (יש!). המחזור לא הגיע. שוב מגיעה לרופא. ב-US רירית למופת וזקיקים.... 4 של 13 מ"מ
. מה הרופא אומר? מאחר שהמטרה שלנו היא להשיג הריון, ולא לעשות כמה שיותר הפריות מבחנה. כל הבדיקות שלנו תקינות, ולכן הוא ממליץ להמשיך עם פרוגינובה ו..... לחזור לימי הסקס העליזים (אולי הוא שמע על הג´יני של מרב
), כשעוד חשבנו שמזה נוצרים ילדים. כבר אמרתי שהרופא שלי אופטימי ללא תקנה
אין מה להפסיד, ואנחנו מאוד אוהבים את התרופות האלה
מרב

מיכל ק-ש

New member
מעניין, חלקנו "חוזרים אחורה"

עידית חזרה לאיקקלומין, את לסקס טבעי - עד לאן נגיע? להריון מסקס טבעי???!!! שאלוהים ישמור...
ועכשיו קצת ברצינות - הלוואי שהאופטימיות של הרופא תוכיח את עצמה. שיהיה לך יום מצוין, מיכל

מרב.

New member
מדהימה, מדהימה, מדהימה

והתגעגעתי אלייך מאוד... מאושרת לשמוע שניקית את הראש- זה בוודאי עשה רק טוב ונקי ולבן וטהור ובתולי- איזה יופי! בתיכון עשיתי עבודה על חלומות וחקרתי את הנושא קצת, ואני מאוד מאמינה בנושא החלימה. אני שמחה ללמוד ממך על הדרך הזו- זה משהו שידעתי שאפשרי, אבל לא שמעתי על זה דרך חלימה ובעצם מעולם לא ניסיתי- וגירית את הסקרנות והתיאבון שלי... ובאמת, מהי עוד שנה, בסופו של דבר כל ערימות הימים, השבועות והחודשים הללו יתגמדו כשנתאמץ לסחוט חיוך מהיצורים המופלאים-מופלאים-מופלאים הללו. כיוון שהתשובה אינה מדעית, אני די מאמינה שאין הכוונה בפירוש ה"פשט", אלא במשהו כללי- ואולי שתוך שלושה חודשים תיכנסי להריון (כלומר, שההריון יכנס אלייך
) ושנה מהיום ינוח לו פעוט זערורי ומצווח בזרועותייך... וואוו מיכלי- איזה כיף שחזרת, שיהיה לך יום מקסים מקסים מקסים,
מרב נ.ב. איך קיבל אותכם ג´אנגו
?

מיכל ק-ש

New member
מרברב

אני בונה על הפירוש שלך. ג´אנגו קיבל אותנו בצורה מדהימה. כבר כשהיינו בכניסה לבניין שמענו אותו קופץ על הידית, מיילל ומשתולל. כשהגענו הביתה הוא פשוט רץ בינינו כמו מטורף ולא ידע מה לעשות קודם. קפץ עלי, קפץ על מ. התחכך בי, החכך בו ולא עזב אותנו אפילו כשנכנסו לאמבטיה. כזה חמוד. ומה לך יש לספר לי?...

מרב.

New member
מיכלי

ברגע שאתפנה מהמשלוח המזורגג ומה-L/C שטורד את מנוחתי, שלוותי, ימי ולילותי (לא, לא את לילותי...)- אכתוב לך. אני טובעת בבעיות ובלגנים בעבודה. וחייבת לשחרר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כזה גדול...
מרב

מרב.

New member
זר לא יבין זאת ../images/Emo3.gif

מילים נסתרות מנפלאות המקצוע שלי

עידית ד

New member
איך שהזכרת לי את השיר השיר....

אחחחחח.... נוסטלגיה. אין אין כמו שלג להכניס קצת מצב רוח טוב והרגשה טובה - בדוק. מתוקה כייף שחזרת שלמה
אני הייתי הולכת על מחזור טבעי כמו שחברתי אמרה צריך לנצל את כל מה שטבעי (גם אם הוא לא ממש טבעי...). איך החתול קיבל אותכם? (שלי עד עכשיו כועס עלי) נשיקות עידית

מיכל ק-ש

New member
עידיתי,

מה שלומך? מוטרפת מאיכסה-קלומין? החתול שיחק אותה בקבלת פנים מרשימה (לפרטים ר´ תשובה למרב.).

למעלה