התגעגעתייי

התגעגעתייי

אחלה בוקר היה היום קובע אתמול בלילה עם אריה שהולכים לזרזר קצת בבוקר אריה מודיע לי שאני יעיר אותו בשעה 4 ונלך... מיתקשר אליו בשעה 4 אין עונה ואין מענה...מחליט שאני הולך מצידי לבד... מגיע למזח פותח מקל מרכיב דמוי ומתחיל לחפש מליטות...מימני ומשמאלי הוציא 3 מליטות שאחת מהן היית כמעט שתי קילו והשתיים האחרות יותר קטנות אולי קילו.. השעה כבר 6 וחצי וחבר טוב בשם דניס מריץ פאפי על המים ומקבל ספלאש והמקל יורד...שתי דקות וגומבר יפיוף של מעל קילו וחצי נמצא ברשת ומונח על הרציף.. בנתיים אני מיתקרב אליו באיטיות...עם חיוך קטן ממשיך לזרוק לכייון שהוא תפס את שלו...עובורות להן 10 דקות והפופר שלי של סטרייק פה ניזרק בול לאיפה שרציתי...הקפצה ראשנה הקפצה שניה ואני מזהה ספלאש מאחרי הדמוי..עוד הקפצה ובום...אחחח...תענוג עולמי..אני פשוט מת על הדג המשוגע הזה...הוא יודע להילחם כמו שצריך..ויודע להחזיר את החשק לזרזר עוד יותר...עשה לי את היום ואת השבוע הדגיג הזה. אין כמו לתפוס דג בשיטה שאני הכי אוהב. לסיכום: עונת הזירזור חוזרת לפעולה אצלי..וחוזרת לפעולה במים היום ראיתי 5 דגים יוצאים וזה מכובד מאוד...מי יתן וימשיך ככה. יניר G.

גומבר יפה...זה כיף לראות את התקיפה

על פני המים . צודק ברקודה של 2 קילו זה משקל יפה . על איזה דמוי נתפסה אצלם? מברוק בהצלחה בבאות

מאמון הבחור שתפס מניע ומשחק

עם הדמויים שלו בצורה שעד היום לא ראיתי...פשוט מדהים...הוא מגלגל ונותן מכות ועצירות של כמה שניות ושוב מכות..הדמוי של חבר IMA JAPAN הדגם של הדמוי זה KO130 זה היה פשוט מדהים לראות אותו עוצר את הדמוי ו6 מליטות מסתכלות על הדמוי ואיך שהוא נותן מכה ומניע את הדמוי אחת מהן היתנפלה על הדמוי...פשוט מדהים. הבחור חבר בפורום הדייג של הרוסים..ישרא פיש.. שמעתי שכבר השבוע הוציאיו צינורות יותר גדולות אחת מהן אף היית 98 סמ ושקלה מעל 2.5 קג

אחת השיטות " לשגע " את הטורף ולהכריח אותו

לתקוף ( להפעיל את האנסטקס החייתי אצלו ) זה עובד גם עם הלברקים ומדיי פעם גומברים ועוד הפעם משקלים כאלה ממש יפים לסוג דג זה

shlomtzi1

New member
באמת מעניין

יש לי את הדמוי הזה ותמיד חשבתי שיש לו פוטנציאל מטורף רק לא ידעתי איך להפעיל אותו. האם הוא מגלגל אותו מהר או לאט ? או שבעצם התנועה שלו היא רק מהמכות של המקל ?

shlomtzi1 רוב התנועה של הדמוי היא מהמכות

שהבחור נותן...את הגילגולגים היחידים שהוא נותן זה מאסיפת חוט

asia7

New member
../images/Emo178.gif סחה על הקמבק ..

מברוק על הספתח , מסכנים הגומברים הם בטח לא התגעגעו ..
אתה יכול לאמר לדניס שהגיע הזמן ללברקים ... נצל"ש קטן שלי ( ברשותך כמובן ..): שעת בוקר מאוחרת , שורף שעה בצינור הדרומי אשקלון . חותך זריז לצפון אשקלון לטובת לברקים , הים נרגע אבל יש עננים שיוצרים אוירה חורפית . חילופים של סיליקונים והסיליקון מס' 1 נשלף ( טרבוקו לבן גב חום ) ואיתו לברק נקוד 500 גרם שמשוחרר . בהמשך סוחט רדיפות ( עדיין לא רואה את הגדולים בשטח ) , ראש אדום יו זורי מגנט מביא איתו עוד לברקון קטנטן וטלויזיות שכמובן משוחררים . עדיין עם ציוד קל וחוט נילון 0.25 , בעתיד אני מתכנן מעבר ל UL .

אייל ...הקטנים האלה תוקפים ללא היסוס

מעניין שהגדולים לא הופיעו עדיין נדמה לי הם נמצאים בגדול אבל הקטנים לא נותנים להם מנוחה....הם זריזים ותוקפים כל מה שזז ללא היסוס מקווה שכך יהיה לך עם הגדולים
בהצלחה בבאות

shragam

New member
לברק נחמד ו../images/Emo45.gif על השחרור שלו. היום היה ים

מושלם ללברקים.

shragam

New member
יניר חוזר לשלוף את הגומברים ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

למעלה