התגלמות

mga-abir

New member
התגלמות

אחת מצורות התגלמות האל היא באדם ובפועלו. העולם נברא מחוכמתו,והאדם מגלה אותה מיום הבריאה.האדם "הוצב" "בקצה" הנרחק והנידח של הידע ומאותו יום החלה השיבה אל אלוהים באמצעות הזהוי החויתי והידע.אלוהים מתגלה ומתגלם בכל רגע ורגע בכל ביט וביט של מהותינו ובכל המרחב הקוסמי הנעלם וחוצה בשר ורוח. התגלויות אלו הינן רובד אחד הנמצא בפוטנציאל האנושי והיא רוחו.אלוהים שכן ברוחו ובגופו של אדם כיחידת מיקרו וכיחידת מיקרו בהתאמה. כאשר רוחו של אדם "גדלה ומתפשטת יחידה זו גדלה ומתפשטת במקביל.אין תכונותיה משתנות מאחר ומכילה היא את הדי.אן.אי. האלוהי כאותו תא המחלק ומתרבה בילוד האנושי המכיל בתוכו את השלם,כך גם יחידה זו.בצורת חיים משתנה ואחרת,יחידה זו תתפקד ותפעל בהתאם לתנאים שיווצרו ועל פי הצורך שיתהווה.כעת ניתן לדמות זאת לתחילת החיים שחלו במים כחד חיים והמשיכו להתפתח לכיוון דו חיים על היבשה.(להבדיל אלפי הבדלות מכך)היבט זה משקף את הפוטנציאל האלוהי שהינו בלתי נתפס ומושג לעת עתה אלא בצורה חלקית ביותר. ודבר זה הינו רק אחד מהבטי הבורא הנאצל. בברכה אביר

mga-abir

New member
גורל?

ראיתי מלאך ללא כנפיים ראיתי אדם ללא מלאך ראיתי גוף אך לא נשמה ראיתי כאב ולא שמחה רק חולם עצוב מצאתי שכאב אצלו זה אני איש עצוב אחד ראיתי בעל גוף עקום חייתי על צרות הוא לא חשב רק על דרך שצעד כה קשה לו ורבה הישרוד בה אם יחדל לא אהבות תכיל דרכו רק תיקון גלגול נפשו ומלאך בו אם יביט יבכה על זה האיש בברכה אביר

mga-abir

New member
מודעות לתת מודע

מודעות לתת מודע מחשבה נעלמה סותרת דיעה כאשר המחיצה עולה(יש רגעים כאלו) כאשר אנו נתקפים תחושות רגשות ומחשבות נעלמים משהו מעורר זאת מבלי שנהיה מעורבים במודע. הדחקות עולות מתת המודע ופורצות אל תחום הכרתינו.מידע זה לרוב אינו מעובד הוא מתקבל כפי שהוא.לעיתים הגורם לכך יהיה חיצוני לעיתים בגלל הלך רוח.לכן מידע זה אינו עובר סינון וצף כפי שהתקבל בצורתו המרורי. לעיתים זה רגש או תחושה,ולעיתים מחשבה או הכל יחדיו.תופעה זו סותרת את ההנחה שכל מידע מתקבל מעובד על ידינו,במקרה זה נוצר מעקף והראיה לכך חוסר מודעות למניע,תוכן המידע ועוצמתו.פעולה זו טהורה כמו כל פעולה ספונטנית אחרת.

mga-abir

New member
מקור הטוהר

להגיע אל המקור,להתחבר אל הטוהר. הכל נובע ממקור אחד,יורד ממקור טוהר ומתפצל. השאיפה להגיעה אל הטוהר האלוהי,לגעת בטוהר זה השאיפה לעלות לעלות ולהתאחד. הבה לא נשכח שחומרי הגלם נמצאים כאן.מקורם טהור,גם אנו מקורינו טהור אך נטמענו וזוהמנו.אנרגיות טהורות, כאויר הנשימה מזדהם לאחר שאיפה ומשתנה.האור המיוחל כצבעים המתפצלים לגונים.אין לנו יכולת להגיע אל האור ישירות אלא כדוגמת הצבעים.אם נדע ללכדם נשיע את האור הלבן.לכן,כאן נמצאים יסודות משניים של היסוד,עלינו לאחדם ולא להתעלות מעליהם על מנת להגיע למהותם.יש להתאחד עמם ומתוכם ודרכם נוכל לשוב אל המקור. כמו הידע שאין אנו מתעלמים ממנו אלא לומדים ומתקדמים מתוכו ובאמצעותו. לו היינו טוהר מושלם,לא היה עלינו לחפש.גם אנו יסוד היסודות וכך כל עולמינו.לכן,כל החומרים נמצאים כאן אלו הם הרגשות התחושות והמחשבות. רק דרכם נוכל לסלול את הדרך אל הטוהר.תפיסת האלוהות בהתאם לתפיסותינו,אם יתפס כנקודה יהא עלינו להצטמצם,ואם כאינסוף עלינו "להתפשט" לא נוכל להוציא את האלוהות מהדברים,אלוהות היא הדברים,ואם נוציאה הרי את עצמינו אנו מוציאים.

mga-abir

New member
לראות

מתבונן ברוח שאינה שם.שם היא בלתי תלויה,שם היא בלתי מעורה. מתבונן כאן ברוח,כאן ברוח השורה על כל אחד ומביט בה.מה היא נושאת עימה במה היא לכודה.מלאה היא מחשבות ורגשות הנושא אותה.גם צבעים תישא.כאן גם איתה מסר ופתרון,כאן גם איתה נחמה לכל מכאוב.אתבונן ואודה.כאן גם תביא הרוח משהו עבורי המשתקף אלי מהזולת מהסביבה. כאשר אני מביט אני רואה את עולמי. כאשר אביט עלי מעולמי אראה את עצמי כאשר יביטו אלי לא יראו את עולמי לכן גם אני איני יכול לראות את עולמם אך כשאני מטיב להתבונן רוה אני אותם עצמם.

למעלה