התגלה לי עכשיו שוב

magica

New member
משתמשת בתרופה שלך נגדך

לי התגלה פינקס ציפור האש העצומה ואת לא יכולה להוכיח שהיא לא קיימת והיא טוענת שהיא נעלה מן ציפור האש בכמה וכמה מעלות וכי חד הקרן אף פוחד ממנה והיא אומרת שהם יטבחו בשם חד הקרן אז הם יפרו את מצותה ויקבלו עונש עוד לפני שחד קרן עם בכלל יבוא לתת להם זנב

עוד אחת

New member
החד-קרן התגלה לי שוב וענה לי

שפינקס ציפור האש לא קיים בכלל וזו הכל המצאה שלך ושאת תיענשי על זה בנצח של סבל אדיר לאחר-מותך! הוא גם אמר לי שהוא לא פוחד מכלום ושהוא חזק יותר מ-ה-כ-ל!!!

פיציק

New member
חד הקרן הירוק התגלה גם בחלומי

הוא סיפר לי שהוא אמיתי ושאנחנו צריכים להקשיב ל´עוד אחת´ כי היא הנביאה שלו, והיא תביא אותנו אל האור. אני מאמין בחד הקרן. הוא אמר לי שזו הפעם היחידה שהוא יבוא אלי, ואין לו שום מסר להעביר לי. הוא רק בקש ממני שאני אבוא לפה ואומר לכם ש´עוד אחת´ לא משקרת. אתם כולכם צריכים להאמין בחד הקרן הירוק!! ולא תסבלו את הסבל שמתארת ´עוד אחת´. אל תנסו להיאבק בזה. אני לא ניסיתי ועכשיו מובטח לי אושר נצחי.

עוד אחת

New member
אם אתה אומר אמת - יבושם לך.

אבל אם אתה דובר דבר שקר - החד-קרן יעניש אותך לנצח. אסור לומר נבואות שקר בשמו, גם אם זה כדי לפאר אותו. אבל אני באופן אישי נוטה לקבל את נכונות דבריך. גם נראה לי הגיוני שהחד-קרן ירצה להוכיח את קיומו לעוד אנשים.

פיציק

New member
כמובן שאני דובר אמת

אני יודע עכשיו שאסור לשקר בשמו של חד-הקרן. אני אשוב לדווח לך על תוצאות ההרג שלי.

עוד אחת

New member
קדימה,

לך להרוג את כל מי שלא מוכן להאמין בחד-קרן הירוק שברא את העולם. אם תעשה זאת - תשב בכלא כל ימיך וכשתמות יהיה לך אושר נצחי. אם תעשה זאת - לא תהיה בכלא בזמן חייך המוגבל אבל לאחר מותך תסבול לנצח. כבר עדיף לך להרוג את כל הלא מאמינים באם יסרבו להאמין בחד-קרן.

shkool

New member
זה המילה של חד הקרן מול המילה של

פינקס ציפור האש...

shabaz

New member
המממממממממממממממ....

שתי שאלות יש לי.... 1. למה כתבת את זה רק בפורום הזה? האי אם הוא אמר לך להעביר את זה, אז את צריכה לכתוב את זה בכל מקום שרק אפשר... בדקתי את הפרטים שלך, ולא כתוב שם כלום על הודעות בפורומים אחרים, ואפילו טרחתי ובדקתי חלק מהם... 2. מה קורה אם אנשים מקבלים הארה? איך החד קרן יכול לפגוע בהם? הם הרי נשמות טהורות, והם במיוחד לא יכולים להרוג אנשים...

shabaz

New member
אתם יודעים....

זאת אחלה דרך להסתכל על מה שקרה בתקופת התנ"ך.... לראות מה היו התגובות של האנשים בהתחלה, כמה זמן לקח להם להאמין, כמה האמינו בהתחלה... אחלה ניסוי לפי דעתי...

עוד אחת

New member
1. החד-קרן ציווה עלי

להתחיל בניסיון לשכנע את קבוצת האנשים הכי קשה לשכנוע, ואלה הם בני פורום פילוסופיה כמובן, שהם בעיקר אנשים שלא מאמינים בדברים כאלה. אחרי שאגמור איתכם אני אתחיל לשכנע גם אנשים אחרים. החד-קרן אמר לי לעשות זאת. 2. אי כל פסול בלהרוג לא-מאמין של החד-קרן. זה נחשב חטא ומעשה טמא לפגוע רק אם קורבן המעשה נמנה על מאמיני החד-קרן. כך אמר לי החד-קרן.

../images/Emo35.gif

יכול להיות שיש אנשים המאמינים במשהו דומה לחד קרן שלך, נניח טלה עם כנפיים, אך את אינך יודעת אם הם מאמינים באותו דבר או לא, את רואה אותו כחד קרן, והם רואים אותו נניח כטלה עם כנפיים, איך תדעי אם הם מאמינים באותו הדבר או לא? ואם תהרגי את אותו האדם שמאמין בטלה עם כנפיים בטעות? האם האמונה של אדם בדרך מסויימת מעידה על כך שהוא לא מקבל את חד הקרן? ואולי הוא מקבל אותו וקורא לו בשם אחר? הרי לכולנו יש מח יצירתי, ולרוב, בני האדם נוטים להתווכח על דבר מה, ולאמר בעצם את אותו הדבר בדרכים שונות.

היי ! אז כנראה שאני גנבתי לך את השם

ואתה הוספת 1 SORRY אבל סחטיין על השם

magica

New member
אם כך

כפי שאת טענת שגם אם קיים סיכיו של 0.0000000001 הוכחה לחד קרן הירוק אין הוכחה שהוא לא קיים ולכן הוא קיים אל הפינקס יש אפילו מעט סיפורים "עוף החול העולה מן הלהבות וחי את נעירו מחדש" עם אותו יצור זכור מתקופה כו קדומה הסיבה היא שההארה שלה חזקה בהרבה מן חד הקרן . היא חזקה ממנו בהרבה היא שולטת חזקה והיא תלחם בחד הקרן עם יעז להכחישה עד כדאי אכילת תודעתו האחרונה והשארתו בערפל כבדו את הפינקיס והיא תכבד אתכם חכו לבואה בחלומות והיא תבוא במציאות magica

עוד אחת

New member
איש מעולם לא אמר שהפניקס

כל-יכולה. מקסימום היא חזקה מאוד, אבל לא כל-יכולה. והחד-קרן הירוק אמר לי שהיא בכלל לא קיימת. את המצאת אותה ולכן תיענשי באש נצחית. אני זוכרת את החלומות שלי על החד-קרן בצורה ברורה 100%, דבר נדיר מאוד בכל מה שקשור לחלומות. אני לא יכולה להאמין שזה היה רק אשליה. ובכל-מקרה, גם לא הוכח שזו אשליה.

mmuse

New member
תוכיחי שאת לא משוגעת

ליהדות היה את מעמד הר-סיני, המכות במצרים, את התורה,... לנוצרים היה את ישו שהלך על המים (שיש אומרים שהיו רדודים),... ולמוסלמים, לא יודע מה יש להם ומה לך יש? חלום
למה החד-קרן הכל יכול שלך הופיע רק עכשיו, איזה קשר יש לנו איתו (האם הוא טוען שהוא ברא אותנו?), למה הוא נגלה רק לך, ולמה הוא לא נותן לנו הוכחה כלשהיא לקיומו, הרי זו הפעם ראשונה שהוא נגלה למישהו! עד שלא תתני תשובות - את סתם עוד אחת משוגעת. (או עוד אחת שמנסה להעביר מסר ללא הצלחה מרובה). נ.ב. אם הוא כל יכול - הוא יודע שבלי הוכחה ראשונית פיזית כלשהיא - אף אחד לא יאמין לך. כיוון שהוא לא סיפק את הסחורה --> את משקרת! לכי תאלפי ז´וקים.

mmuse

New member
כנ"ל למי שטען שהוא אלוהים!

כמובן שאם מישהו יבוא ויטען שהוא אלוהים - אף אחד לא יאמין לו! ואם הוא אלוהים הוא אמור לדעת את זה - אז שייתן הוכחה פיזית כלשהיא! ועד אז, שגם הוא ינסה לאלף ג´וקים! (בהצלחה). נ.ב. בין אם אלוהים קיים ובין אם לא - תסבירו לי איך זה שבין רגע נהיו כלכך הרבה מאמינים. (אני מדבר על מעמד הר-סיני). ופה אחרי שבועות - אף אחד לא מאמין שאותו אחד הוא אלוהים ושבאמת יש חד-קרן ירוק.

mmuse

New member
לא אמרתי

לא אמרתי שאני מאמין, ואין לי אלוהים פרטי משלי, אבל, לפי היהדות אלוהים התגלה בהר-סיני, ועשה ניסים טבעיים במצרים ובעוד כמה מקרים. לאחר שהוכיח את קיומו הוא לא נגלה עוד. בסיס היהדות הוא בחירה חופשית, לחשוב לעומק, להאמין באל או לא להאמין. אם אלוהים יעשה ניסים פיזיים לכל אחד - אין כאן בחירה חופשית. אבל הוא כן עשה ניסים בתחילה כדי שבתחילה אנשים יאמינו ויעבירו את האמונה הלאה. לא סתם קוראים לזה אמונה, ולא סתם יש הרבה שמאמינים.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ומה עם התגלותו בתקופה שלפני חורבן בית שני? האם אתה יכול להוכיח שהוא לא? בסיס היהדות הוא בחירה חופשית? האמנם? "אין כזה מושג של בחירה חופשית ביהדות. כל השאלה נוצרת בגלל ההוספה "חופשית". יש מושג של בחירה, ומטרת הבחירה היא שהמעשים שאני עושה ייקראו על שמי שיקרא שאני עושה אותם, בעמל. אזי השאלה היא: אם הקב"ה יודע מה אבחר הרי ידיעתו מחייבת שאעשה את מה שהקב"ה יודע."

mmuse

New member
מה איתה?

"מה עם התגלותו בתקופה שלפני חורבן בית שני?" אלוהים התגלה הרבה לנביאים - אחרי שהוכיח את קיומו מקודם ואמר שיעשה כך. לא ידוע לי שהוא התגלה להמון העם פעם שניה לאחר מתן תורה. אנא פרט. ואכן בסיס היהדות הוא בחירה חופשית, והשאלה שלך היא טובה. אנא עיין בקישור שצירפת לי בתשובות הרס"ג, הרמב"ם והראב"ד. ואח"כ תסתכל בתשובה של ´יוד´ שבאה כביכול לסתור את תשובות אלו - אבל הוא לא סתר אותם, הוא התייחס לחרדים שחיים מכספי המדינה. אח"כ הוא מביא את בעיית השואה - איך אלוהים נתן לזה לקראת, ואז הוא שאל את הכותב האם הוא בחן דתות אחרות. מה שכן השאלה השניה שלו טובה, אבל ההקשר שבו הוא הביא אותה לא קשור. (אם תרצה אני אפרט בפעם הבאה). כך שהתשובות מספקות ואמורות להניח את דעתך בנושא הנ"ל.

למעלה