התגלה לי עכשיו שוב

עוד אחת

New member
התגלה לי עכשיו שוב

החד-קרן הירוק בחלום, וזה מה שהוא אמר לי: "חובה עליכם להרוג את כל מי שלא מאמין בקיומי, או מסרב לציית לי. עליכם לעשות בכל הלא-מאמינים שלי טבח המוני. ואם תסרבו - אש נצחית וסבל נצחי לאחר מותכם. לפני שאתם הורגים כל לא-מאמין נסו לשכנעו להתחיל להאמין בי ולעבוד אותי ולציית לי ציות מוחלט. אם יסרב - הרגו אותו בעינויים הכי קשים שאתם יכולים לעשות. אם תהרגו אותו מוות מהיר - אני יעשה עליכם את העינויים הקשים שהייתם אמורים לעשות עליו, רק שהם יימשכו לנצח. "זכרו! אני העליון ואין אתם יכולים לכחד ממני דבר. "זכרו, אני כל-יכול ויכול להטיל עליכם סבל אינסופי. וזאת אעשה אם לא תעשו כדבריי." גם אם מה שאני אומרת לא מוצא חן בעיניכם מבחינה מוסרית, המוסר החד-קרני נעלה בהרבה על המוסר האנושי. בכל מקרה אתם לא יכולים להפריך 100% את אמיתות ההתגלות שחוויתי. תקחו סיכון של סבל נצחי? קדימה, תעשו טבח בכל הלא-מאמינים של החד-קרן.אני הדרך היחידה להגיע לגאולה לאחר המוות. המודגש זה דברי החד-קרן, לא דבריי. אל תכעסו עלי. כל מה שאני אומרת לכם - אלא רעיונות של החד-קרן, לא שלי.

galitay

New member
למה דיון חדש ?

תביני, לא נוכל להוכיח לך או לעצמנו שאת משקרת.... אבל מצד שני אנחנו פשוט יכולים לשים עליך זין ובלשב מסוים כשהמנהל יופיע הוא יתחיל למחוק את ההודעות שלך, או שתגיעי למצב שאת לא מצליחה לקיים את מצוות חד הקרן שלך ותתאבדי כדי לרצות אותו... אז יאללה תעזבי את העניין, מישהו נתן פה דוגמא לדיון שטען שהוא אלוהים ולא הצליחו להפריך את הטענה הזו, אני גם טענתי אותו הדבר בשיעור תנ"כ לפני שנה ואף אחד לא הצליח להוכיח שאני לא, אפילו שיכלו להרוג אותי במקום

עוד אחת

New member
אם תמחקו את דברי החד-קרן

יש לכם מושג איזה אסון החד-קרן יעשה למדינת ישראל?!!! זה כמו ביהדות לשרוף ספר תורה!!! תקחו סיכון?

notafish

New member
האם לחד-קרן קוראים יחזקאל?../images/Emo19.gif

כי הוא נראה לי די דומה...

עוד אחת

New member
מה שמזכיר לי...

יש שאלה מסויימת שאני מעוניינת לשאול את החד-קרן הירוק הזה: איך על חטא בעל ערך סופי ועל תקופת חיים של נגיד 100 שנה אתה נותן עונש אינסופי? בבקשה, בהתגלות הבאה שלך לי (ובבקשה שתבוא) תענה לי על זה.

עוד אחת

New member
עכשיו היתה לי התגלות...

והחד-קרן נתן לי על זה תשובה. לו יש ערך אינסופי, ולכן כל חטא שיהיה מכווון כלפיו (כלומר, הפרת רצונו), יהיה בעל ערך אינסופי שראוי לתת עליו עונש אינסופי.

מה עם אהבה אין סופית?

חסד אין סופי? אור אין סופי? חיים אין סופיים? מוות אין סופי? גבורה אין סופית? חכמה אין סופית? בינה אין סופית? מלכות אין סופית? הוד אין סופי? תפארת אין סופית? יסוד אין סופי? כתר אין סופי? הנצח הוא נצחי(אין סוף). אם החד קרן הירוק שלך, לא מדבר על חיי נצח, על מלכות השמיים, ועל אהבה אין סופית, הוא לא חד קרן ירוק.

פגעסוס

Well-known member
שאלה עקרונית...

האם את מאמינה בחד קרן הירוק? האם את תעשי את כל מה שהוא יגיד? את אומרת "אל תכעסו עלי", האם זה אומר שאינך מאמינה באמת ובתמים ברעיונותיו של החד קרן, שכן אם פעולתך היא לפי רצונותיו הרי שאת עושה לנו טובה, ואם כן, מדוע שנכעס?

עוד אחת

New member
הסיבה שאני אומרת את דברי החד-קרן

היא שהוא איים עלי שאם לא אומר אותם - אז הוא יתן לי אש וסבל נוראי לנצח-נצחים. קיימת אפשרות שהכל היה חלום והזיה ושהחד-קרן לא קיים, אבל אני לא יכולה להוכיח אותה. נגיד שהחד-קרן אמיתי ואני לא אגיד את דבריו, אתם יודעים מה הוא יעשה לי. לא אמרתי שאני בהכרח מסכימה עם מעשי החד-קרן. אם הייתי במקומו הייתי שופטת את האנשים על-פי התנהגותם אחד לשני ולא היה איכפת לי אם הם מאמינים שאני קיימת או לא, ומה הם חושבים עלי. ולא היה אצלי דבר כזה עונש נצחי. אבל סך-הכל מי ששולט זה החד-קרן ולא אני. ואנחנו צריכים לתת לו כבוד כי הוא זה שיצר אותנו ונתן לנו חיים (כך הוא אמר לי). וכל האושר שיש לנו בחיים מגיע ממנו (וגם האומללות...). לכן לכו להרוג כל מי שלא מאמין בקיומו, כי אם לא - לצערי קיים סיכוי שתיפגעו.

shabaz

New member
חד הקרן הזה

מכיר את המושג שנקרא "קניסולוגיה"? או "קירופרקטיקה"?

פגעסוס

Well-known member
הויכוח הוא עקר מתחילתו....

על כל דבר שנאמר היא תוכל לטעון שהחד קרן אומר שזה להפך ומאחר והוא שולט וכל יודע אנחנו צריכים להאמין לו וכו´... אין סיבה שלא להאמין בחד הקרן וגם אין סיבה להאמין בו. כל אחד בוחר מה לעשות... אני כבר התחלתי להרוג אנשים
...

עוד אחת

New member
בהחלט יש סיבה להאמין בחד-קרן.

כי אם לא תאמין בו ובכל-זאת הוא קיים - תסבול לנצח. אם תאמין בו והוא לא קיים - לא הפסדת כלום, או בכל מקרה הפסדת פחות משהיית מפסיד אילו לא האמנת בו והוא היה קיים.

עוד אחת

New member
החד-קרן אמר לי שיש נצח.

וכמו שאי-אפשר להוכיח, גם אי-אפשר להפריך 100% את טענתו.

פגעסוס

Well-known member
.....

ןכמו שאי אפשר להפריך, גם אי אפשר להוכיח. ומאחר וכל מה שהוא "מאיים" מתבסס על העובדה שהוא ימרר לנו את ה"נצח" ואת קיומו של ה"נצח" לא ניתן להוכיח (וגם לא להפריך). שוב זו ההחלטה שלנו. אז קדימה, בואי ותהרגי אותי כי עד שאמצא סיבה יותר טובה לא אאמין בחד הקרן... אגב, כמה אנשים כבר הספקת להרוג?

עוד אחת

New member
אם המילים האלו אכן קיימות...

אז בהחלט כן. אבל אני לא. ואני לא חושבת שהוא יגלה לי משהו שלא עקרוני להפצת האמונה בו.

למעלה