התגייסתי! כמה שאלות....

התגייסתי! כמה שאלות....

שאלתי את השאלה הזאת בפורום מתגייסים, והוצע לי לשאול אותה גם פה. על מנת שלא יווצר מצב ש-2 אנשים ישקיעו זמן בלענות לי, אני נותן פה לינק לשאלה, ומבקש בכל לשון של בקשה שמשהוא יענה לי עוד היום - כי מחר אני חוזר לבקו"ם ויורד ישר לטירונות... בתודה מראש, השפוי האחרון.

חכ"ל זה חיל כללי, לא??

חוץ מזה תחכה עוד קצת ואז יגידו לך נראה לי שיקחו אותך או לתחזוקה/חימוש/שלישות יש מלא אפשרויות הכל רק לא קרבי, תומך לחימה תוכל להיות

תודה!

ואגב, אני לא בטוח שאני אקרא את התגובה שלך בשבוע הקרוב, אבל מאוד מסקרן אותי: מאיפה הניק ניים הזה שלך יצא?!?

a_goa

New member
תמיד כייף לעזור לצעירים:

1.טירונות 02 עושים בבט"רים השונים:זיקים,ניצנים,מחנה 80(שטח אש בין היתר) 2.אל חייל מסוים אתה תשתייך אך ורק לאחר הטירונות/קורס,לדוגמא:אם תעשה קורס מש"ק תחזוקה(בבה"ד 6) אתה תהיה שייך לחיל התחזוקה אם לא תעשה שום קורס ותחזור לבקום לשיבוץ אז תהיה שייך לחכ"ל(כללי) 3.מה יש להסביר באיך ללבוש חגורה? 4.המעיל לא אמור להיות צמוד 5.חובת לבישת גרביים צבאיות(צבע אפור),חובה ללבוש מתחת למדים חולצה לבנה או בצבע זית 6.הדיסקית עם המספרים בלבד הולכת לנעליים וזאת עם כל הפרטים לצוואר בהצלחה,אבי

zazaza

New member
האמת ש...

1. חגורה חוגרים כאשר הצב הנקבי בצד שמאל (דהיינו, משחילים קודן את הצד הזכרי דרך הלולאות משמאל לימין). 2. אפשר גם גרביים ירוקות. 3. אין ספק שהמעיל לא צריך להיות צמוד (ולזכור שלא סוגרים את הכפתור העליון). 4. בבקו"מ קיבלת "פינים" מיוחדים כדי להצמיד לתמיד את חצאי הדיסקית (אלו בלי השם) ששמים בנעליים.

חהן

New member
יש לי מה להגיד......../images/Emo62.gif

טוב בתור ג´ובניק תוחן אז מה שאני אומר לך זה......: 1. כל דבר מותר עד שתופסים אותך. 2. אל תגדיל ראש . (זה לא בא טוב) 3. אל תחשוש לשאול את הסמל "למה?" "מתי?" "איך?" "וכמה?" 4. ואם לא טוב לך אל תחשוש להוריד פרופיל (לא משנה על מה) 5. מאוד חשוב-אתה משתין על הצבא ,הצבא נרטב. הצבא משתין עליך ,אתה טובע. 6. בהצלחה.

שואל1

New member
תשובות לשאלות...

הנה כמה תשובות שאני יכול לספק : 1. יש 3 בסיסי טירונות 02 : מחנה 80, זיקים, ניצנים. 2. חכ"ל זהו חיל כללי. 3. המדים לא כל כך זוועתיים, מתרגלים אליהם. ובקשר לחוגורה, אי אפשר להסביר את זה במילים. 4. אולי לא קיבלת את המעיל במידה נכונה. עצה שלי, אם תרצה להחליף מידה אל תזרוק את השקית שקיבלת בה את המעיל, כי אחרת יעשו לך בעיות בהחלפה, אם בכלל. 5. אלה המדים של צה"ל ואתה צריך להבין שזה מה יש... חולצות צבאיות מותרות בצבעים ירוק, חום, שחור וגם לבן. והגרביים אלו גרביים צבאיות... 6. קיבלת כנראה זוג 1 של נעליים ולכן קיבלת 2 דיסקיות אחת לנעליים ואחת לצוואר. הדיסקית עם השם והמספר אישי היא לצוואר, והשנייה רק עם המספר האישי היא לנעליים, צריך לשבור אותה ל-2 ולשים חצי בכל נעל ולחבר עם דבר שהביאו לך בבקו"ם. אני מקווה שיכולתי לעזור לך, אפילו בקצת. תלמד שבצבא לא שואלים למה אלא עושים הכל לפי פקודות. תנסה לצאת מההלם בקו"ם כל שאלה שלך שתהיה תמיד יהיה מישהו שיענה לך עליה... אז אני מקווה שיהיה לך שירות מעולה, והעיקר תזכור שהשירות בצבא זה בסך הכל חוויה שכל אדם חייב לעבור... ב ה צ ל ח ה ! ! !

zazaza

New member
מתחת לחולצת המדים

אסור חולצות בכל צבע למעט ירוק זית ולבן !!!

למעלה