התגייסות

התגייסות

שלום לכולם, עכשיו זה נראה ממש לא טוב - המנהיגים באזור המתוק שלנו ממש נדלקו על המילה "הסלמה" ובודקים אותה מכל הכיוונים. בזמן שמגייסים מילואים לצה"ל זה הזמן לעובדי האור להתגייס. אני לא יודע מה ואיך בדיוק. אנא עיזרו ברעיונות יצירתיים. האדמה בוערת - "עיזרו לי, כמה עוד אפשר לראות את ילדי סובלים???" בבקשה, בבקשה, מי ששומע את הקריאה - זה הזמן. אור תפילה מדיטציה אהבה רייקי כל אחד ואחת בדרכו בדרכה ביחידים או בקבוצה - עכשיו זה הזמן כל היום בכל זמן שאפשר - ומי שיכול שיתכוונן לשעה 21:00 בערב המון אהבה מעוז

Tal_Ya_Tal

New member
היי מעוז../images/Emo24.gifא-כ-ן../images/Emo127.gifהאדמה בוערת

סאטורן על פלוטו במפת המדינה, יופיטר המקודם על הלילית בביתIV של המדינה והיום גםה
ואוטוטו גם נפטון שם. הקיצר ב-ל-א-ג-ן (מרקיורי ברטרו על הMC מוסיף עוד שמן למדורה) וה
גם היא עברה על ה
המקודמת לפני יומיים. בכל מקרה, אינני סבורה שגם אנחנו משרתי האור, אמורים להדבק בפניקה הכללית. נהפוך הוא. ככל שיותר נשדר רגיעה, אור ואהבה לסביבה, כן נתרום יותר כי מחשבות ההתקפה שלנו תוקפות את חסינותנו בכל מקרה, בשפת האור אפשר להכין גרידים לשינוי מצב הרוח של אנשים, להרמת המורל ולהתפחות מן הדחף הראשוני של 'צריך להראות להם'.... בקומונת שפת האור לפני כמה ימים העלינו לאויר גריד שהכין דניאל רועה לריפוי גוף הרגש של האנשים בישראל. אפשר להדפיס את הגריד ולתלות אותו בבית, במשרד, בחדר וכד'. ככל שיותר ויותר עיניים יחשפו לגריד, יותר ויותר ריפוי יזרום דרך התדר הזה. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
מדיטציית תפילה~כל יום בשעה 9:00~

שהגיע באותו עניין אחיי~ כל יום בשעה 9:00 בערב מתואמת מדיטציית תפילה ברכות אור שלום משפחה יקרה הארועים המתרחשים, העירו מתוכי תנועה עזה לפנות אליכם לשיתוף פעולה, לבקשת תמיכה עזרה וסיוע למצב. לבדוק אפשרויות סיוע לתהליך הכולל התמרה, הפקת שיעור מזורז ודרכים להתאחדות קהילת האור בישראל בנתיב השרות. יודעת שכל אחד בדרכו ועם שותפים מקיים עבודות ברכה לעצמו לעם ולעולם. אהובים יקירים, הבה נשתף פעולה ביוזמות לסיוע למצב, פעולות אקטיביות יותר או פאסיביות המתקיימות בקבוצה או יחידים המתחברים לרשת תודעות המקיימת עבודה ברשת. להוציא קריאות ולהעלות למודעות את נחיצות אנשי השירות בעבודה קבוצתית. מבקשת עזרתכם "לגייס" לקרוא למשימה לעובדי אור, אנשי שלום, אנשי אהבה וחמלה, מורים רוחניים ואנשי שירות בכל הגדרה והמשגה, אשר נמצאים כאן ביחד בשליחות השירות, מבקש אותכם ליבי וקורא אור נשמתי לכם, מה ואיך חושבים, אם בכלל, לסייע, לתמוך ולפעול, מה תפקידנו בדרמה זו יודעים אנו את כוחות הבריאה, המחשבה הלב והעוצמה המתהווה משיתופי פעולה. אין מתעסקים אנו בפוליטיקות כי אם מפעילים את התבונה הדעת וחכמת הלב לסייע לתמוך ולקדם את נתיב ההתעלות האנושי. בידנו מפתחות רבי עוצמה להשפעה על תהליכים, בואו ביחד נפרה בדרכים\רעיונות\מסרים... המשתפים את כוחות הבריאה להגשמה. אנא שתפו במסרים שמקבלים אתם, בדבר הדרכים לסייע לתמוך ולהגשים. בדבר דרכי עבודה קבוצתיות, אישיות. הבה נמלא יעודנו בנתיב השירות, בתאום, תמיכה והעצמה הדדית ומשם לעם ולעולם. אור ליבי וצליל נשמתי כמהה להלחין עימכם את מנגינת השלום שתתנגן בעם ובעולם תודה על היותכם שותפים במסע ההתעלות המקודש באדמה. *כל יום בשעה 9:00 בערב מתואמת רשת אור של מדיטציה, תפילה...התחברו עם הרשת, העצימו אותה בדרככם. אם כיחידים ממקום היותכם ואם יש אפשרות להתכנס מספר אנשים. **בכל שעה עגולה תמסורת אור תשוגר ותתעגן, הצטרפו למספר דקות, התחברו ואפשרו לעצמכם להיות בהתמסרות עם מעגל תודעות על זה וכשמש בתמסורת לשגר. ***בכל רגע שמתאפשר לכם החזיקו בתודעתכם שדה אור מעל ישראל ושכנותיה, השדה כבר קיים, התחברו העצימו אותו ותמכו בו באהבה. ****שאו תפילה אהובים להעלאת הרטט של כל המנהיגים המעורבים, מכל צד שהוא, לחבר את "ראשי" הארגונים\ממשלות לאור גבוהה לפתיחת ליבם והגשמת חכמת ליבם. בתודה והודיה מוזמנים להעלות מסרים, שיתופים, קריאות...בפורום איחוד האור http://www.union-of-light.co.il/ או לשלוח בדוא"ל: [email protected] או [email protected] -- ענת דיין

המסר שקיבלתי

לשלוח מריט לכולם. כולל כל מי שגר כאן באיזור שלנו, למנהיגים בכל הצדדים. לברך אותם: אני מאחלת לכם אהבה, שלוה אני מאחלת לכם אושר ושמחה אני מאחלת לכם בריאות וסבלנות ושיהיה לכם כל מה שאתם צריכים. לשלוח הרבה אנרגיות טובות לכולם! לא רק לצד שלנו.... זה לא קל אבל אם הרבה אנשים יעשו את זה זה ישנה את מערך האנרגיות השליליות.

למעלה