התבטלה לידת הבית שלי
+זקוקה לעזר

אשכר יקירתי, לא עדכנתי כי האתר עוד

לא רשמית באויר - יצאתי מה"ארון" בקומונה שלי, בעיקר כדי לקבל פידבקים ולשפר לקראת העלייה לאויר, ובהודעה של גלית מפעם היה משהו שפשוט הייתי חייבת להיענות לו, אז נתתי לה את הלינק. במנוע החיפוש כבר יש המון חומר שאפשר לצלול אליו, וכמובן שכבר אפשר להגיע אליי לפגישות ייעוץ - וכבר היו כמה פגישות, מאד מעניינות. אני מקווה שהעלייה לאויר הרשמית תהיה במהלך השבוע הבא...

היי זהר../images/Emo13.gif-הבוקר איימי שפירא המליצה

לי לקבל ממך בדיוק את המידע הזה. תודה רבה על ההצעה. אציץ באתר, בוודאי ואשמח מאד להתייעץ עמך, אם זה אפשרי, בכל דרך שנוחה לך.

גלית, אני לרשותך, ניתן לקבוע איתי

פגישת ייעוץ או סיור משותף בבי"ח, באתר שלי יש פרטי קשר כולל טלפון.

אשכר ש

New member
../images/Emo24.gif

איזו באסה... לדעתי, קודם כל תשאלי את עצמך מה את רוצה עכשיו. רוצה להמשיך לחפש מיילדת שתיילד אותך בבית? אם כן, סביר להניח שתמצאי ותוכלי ללדת בבית. האם את מעדיפה לוותר על לידת הבית ולמצוא בי"ח בו תלדי לידה טבעית? אם כן, זהר יכולה לעזור מאוד ולדעתי יש סיכוי טוב בלניאדו. יש מה לעשות בכדי שהלידה תהיה מקסימה וטובה. לא רק לידות בית הן קסומות. גם לידות בי"ח יכולות להיות כאלו! צריך כמובן למצוא את המקום בו יהיו את מירב התנאים להשיג לידה כזו. בהצלחה ותעדכני

תודה אשכר - גם אני חושבת כך

עדיין אין החלטה. עוד מבולבלת, או לפחות.... מתלבטת. אבל אני לא דואגת יותר מידי - רק מקווה שאמצא אופציה שלא אצטרך להגיע לבי"ח במצב צבירה של לביאה לוחמת מראש
. זו בעצם תקוותי העיקרית והחשובה ביותר. כל האשר? אני אעשה הכל כדי שהלידה תתנהל הטבעיות ומעצמה, ומקווה שאדע להבחין בין הצעת התערבות לא נחוצה לכזו הנחוצה.

תודה לכולכן על התמיכה וההצעות ../images/Emo140.gif

רוב הדברים הוסיפו לי ואצטרך לעבד אותם אט-אט. בענין "ההסתרה" של המום - לא בא בחשבון לחלוטין. לא אמרתי שאין כל רלוונטיות של המום. הוא רלוונטי להכל. לא רק להריון ולידה. אלא שהשפעתו האפשרית במידה נמוכה מאד של סבירות כמעט זניחה. ברור לי לחלוטין שבשל המום לא יהיה לי קשה יותר בלידה מלכל אישה אחרת וכמו כן גם לא יהיו סיבוכים שקשורים אליו. בנוסף, גם לדברי הקרדיולוג שלי, אני יכולה ללדת רגיל "כמו כל אישה אחרת" ואין כל צורך בהתערבות כלשהיא כברירת מחדל. אין בכלל ספק שכל מי שמעורב בלידה שלי, תהיה היכן שתהיה, חייב לדעת על המום. זהו. אשמח לעדכן בהתפתחויות שמחות כמו תשובה חיובית מהמרכז הטבעי בתה"ש, ובכלל, על החלטתי הסופית וכמובן על איך שהיה (יהיה)
שוב תודה רבה לכולן. עזרתן לי מאד.

POOH*

New member
לא הספקתי לקרוא את התגובות האחרות א

לא הספקתי לקרוא את התגובות האחרות אבל: לידה טיבעית לא מחייבת חדר טיבעי. נושא המיילדת הלא נודעת הוא בעייתי - את יכולה ללדת בלניאדו עם מיילדת פרטית [או רופא רק שזה עולה המוןןן] שאת בוחרת גם בחדר רגיל. צריך מלווים אסרטיביים שישמרו על רצונותייך במהלך הלידה. צריך מיילדת שתסכים ללכת עם גישתך. בקיצור לדעתי זה אפשרי. אולי לא במרכז הטיבעי אבל גם בחדר רגיל אפשר ללדת טיבעי. וכן - הנהלים בחדר טיבעי הם חמורים. גם על דברים הרבה יותר פעוטים הם מסרבים לתת אפשרות ללדת שם.. אבל שוב חוסר ההסכמה לתת לך ללדת בחדר הטיבעי הוא לא בעיני חוסר אפשרות ללדת לידה טיבעית. ומקווה שיהיו עצות מועילות לבנות פה.. מאחלת לך לידה קלה POOH

מסכימה אתך ומנסה ללכת בכיוון הזה

רק שקר ב"לניאדו" יש אפשרות לבחור את המיילדת וזה יכול לקחת לי גם שעה נסיעה, ואם יש בכוונתי להגיע כמה שיותר מאוחר, אני לא ממש רואה איך זה מסתדר. בחדרים "הרגילים" בלניאדו אין אפילו טוש פשוט וממש לא בא שלא יהיה לי את האמצעי הנהדר הזה לשיכוך כאבים. עדיין בודקת. ותודה על התשובה

התייעצות עם רופא

גלית יקרה. רציתי רק להבהיר, מכיוון שהזכרת את שמי ואת הסיבה שלא נעשה לידה ביחד, רציתי לדייק. הידע שלי לגבי מצבים קרדיולוגיים מוגבל... החלטתי/נו שאתיעץ עם הקרדיולוג ורק אם אקבל אור ירוק לגבי הנושא הקרדיאלי ולידה בבית אוכל להמשיך איתך. אין לי מספיק ידע להעריך שהכל יהיה בסדר... אני מקווה ומאד רוצה שכך יהיה. להחלטה שלי אין קשר לנהלים של משרד הבריאות אלא למוגבלות המקצועית שלי להחליט על דעת עצמי החלטה בנושא שאינני מקצועית בו. להתראות גלית, אני מקווה שהכל ייצא לטובה. שלך מיכל ב

../images/Emo62.gif מה לגבי מעייני הישועה../images/Emo35.gif

יש שם אפשאות לרופא פרטי, אם תמצאי רופא שיהיה בראש שלך (אולי ד"ר קרלוס רוזנברג
) זה יותר קרוב לך גאוגרפית (בני ברק) מלניאדו. מאחלת לך לידה טובה בכל דרך שתבחרי בסופו של דבר.

למעלה