התבטלה התחרות קראתי היום באי מייל שהתחרות בפארק (קפיצות) התבטלה
C charliebr New member 8/1/04 #2 יש *נסקלת* יש לי את הסיבות שלי... ואם לא היו לי אותם אז בכיף הייתי מתבאסת עם כולם.....
• •°• Gil The King •°• New member 8/1/04 #3 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבהחלט יש../images/Emo182.gif../images/Emo11.gif
C charliebr New member 9/1/04 #8 תלוי מה את חושבת שזה ../images/Emo8.gif כי כנראה שזה לא מה שאת חושבת על מה שאת חושבת שאני חושבת..... התלבלבתי.... פפפפ טוב כנראה אני עכשיו עד יום ראשון בחיפה.... מחוסרת מחשב.... מי שבא לו מוזמן להתקשר ולהוציא אותי קצת מהשיעמום.... ז"א למי שיש את הטלפון (מואהאהא )
תלוי מה את חושבת שזה ../images/Emo8.gif כי כנראה שזה לא מה שאת חושבת על מה שאת חושבת שאני חושבת..... התלבלבתי.... פפפפ טוב כנראה אני עכשיו עד יום ראשון בחיפה.... מחוסרת מחשב.... מי שבא לו מוזמן להתקשר ולהוציא אותי קצת מהשיעמום.... ז"א למי שיש את הטלפון (מואהאהא )
S S H I L G I New member 9/1/04 #9 אני גרה בחיפה../images/Emo3.gif בואייי נפגשששש נעשה את זה יפהההה חח שיניתי קצת תמילים אבל לא נורא אם תבואי אני אתן לך תמחשב *חיוך זדוני*
אני גרה בחיפה../images/Emo3.gif בואייי נפגשששש נעשה את זה יפהההה חח שיניתי קצת תמילים אבל לא נורא אם תבואי אני אתן לך תמחשב *חיוך זדוני*
C charliebr New member 9/1/04 #10 חחחח אני אצל סבתא.... ונראה לך שהיא תרשה לי לצאת מהבית כל עוד יש עננים?!
S S H I L G I New member 9/1/04 #11 לא נורא..נלך לאנשהו../images/Emo8.gif תברחי מהבית!! איפה היא גרה? יש לך מושג?
T TauraMan New member 9/1/04 #12 תני לי ל& פולניה? חחחחחחחח רק שתדעי שאת מוזמנת לבקר גם אותנו חצי שעה מחיפה..
C charliebr New member 9/1/04 #17 חחחחחחחחחחח אולי סבתא שלי וסבתא שלך הכירו טוב יאללה זזתי..... ביייייייי