התארגנות לקראת ההופעה

DROR MJ

New member
התארגנות לקראת ההופעה

חבר'ה לדעתי צריכים לעשות איזה התארגנות לקראת ההופעה לאלו שאין להם עם מי ללכת... כמוני למשל

Speak and Spell

New member
המלצה לגבי חניה באיזור ההופעה!

אין מצב שתצליחו למצוא חניה באיזור אז תחנו בשכונת הדר יוסף, יש חניון ליד הסופר בשלום אש, ויש חניון ביד המעביר. משם תלכו ברגל, זה בדיוק 10 דקות. סתם חשבתי על זה עכשיו, החלטתי להציע. מקווה שזה יעזור.

JimmyBoy

New member
זאת חתיכת הליכה..בטח יותר מ-10 דקות

וגם אין שם חנייה באירועים כאלה, מנסיון. אימא שלי גרה שם (בלשון עבר), כשהיה טעם העיר לא הייתה חנייה אפילו לא על סנטימטר אחד.

אז אתם יכולים כבר מעכשיו לפתוח

תחרות. הזוכה יזכה לחנות בחניה הכפולה שלי מתחת לבית שלי. וזה כן 10 דקות הליכה, אני גרה פה ועושה את ההליכה הזו כל הזמן. סמוך עלי.

ailag

New member
ובדיוק בגלל זה - לא לחנות שם

אני גרה באזור עם אופי דומה לאזור ההוא, אם כי מסיבות אחרות. כל ישראל ואחותה חונים לי בתוך החניה בזמן אירועים ואני צריכה לחנות בחניונים רחוקים ולמצוא איך להגיע הביתה. הם נוסעים כמו מטורפים בכבישים קטנים (הם לא תופסים את המקום כמקום מגורים אלא כחניון גדול עם בתים מסביבו) ופעם האוטו שלי נשלח למוסך בגלל מישהו שנסע במהירות מופרזת (מה, רצה להגיע!) ותפס ככה את שני הנתיבים - שלו והנגדי - והעיף את האוטו שלי (לא אני נהגתי) הצידה שיפגע במכונית חונה. כי זה לא כביש של חניון, זה אזור מגורים. בדרך הביתה יש המון פקקים, ולא בגלל שיש אירוע עם הרבה אנשים אלא בגלל שהם לא מתייחסים למקום כאל מקום מגורים אלא כאל כבישים בדרך לאירוע, אז כולם עוברים על התנועה בצורה נוראית שמסכנת מכוניות של דיירי האזור ושגורמת להרבה פחות מכוניות לעבור בכל רמזור ובכל נתיב .. תמצאו דרך אחרת, בבקשה. נ.ב. אני תמיד חולמת על לפתוח את החלון של האוטו כשאני רואה משפחה שחנתה אצלנו ולהגיד לילדים: ילדים, בגלל שאמא ואבא שלכם מתקמצנים על חניון, אני לא אגיע הביתה היום. זה מוגזם, אני אגיע הביתה, אבל מגיע להם

Ice machinE

New member
היתרון של להיות קטנועיסט ../images/Emo9.gif

למרות שאני גם לא מתכוון לחנות ממש קרוב מהפחד שיקרעו לו את הצורה. אבל יחסית די קרוב שלא יהיה הרבה ללכת לאחר ההופעה

super girl 15

New member
ההיתארגנות שלי...

כבר מתוכננת 6 חודשים!! מה שהורג אותי זה שאף אחד לא נכנס משער 1!!!

super girl 15

New member
../images/Emo122.gifלא אמרתי מיוחד...

פשוט חשבתי שמכל הפורום אני היחידה שנכנסת משער 1... והיתבאסתי לחכות מ6 בבוקר עד 5 וחצי קשורה באזיקים לשער הזה לבד...
ואז גם להיכנס לבד ו.. בהופעה להיות לבד ובלה בלה...

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifחחח ברור...

ככה אני יכולה להיות בטוחה שאצלי אין "עקיפות בתור"!!!!@#$%^

super girl 15

New member
../images/Emo7.gifאת לא מבינה איזה אושר מציף אותי

כרגע...!!! יהיה לי עם מי להיתנחל בשער מהבוקר!!!! נכון?!

למעלה