התארגנות לקראת ההופעה

זה לא מוקדם מדי?????

מה יעזור לך אם תגיעי ב 6 בבוקר??? ואם יהיה לך פיפי??? מה תעשי??? אף אחד לא ישמור לך את המקום ליד השער...

הגר26

New member
אם יהיה לי פיפי אני אלך להשתין...

הרי אם אני אגיע ב-3 בצהריים עדיין יש מצב שיהיה לי פיפי, ואז מה?! זה לא משנה מתי, יהיה לי לאן ללכת...

הגר26

New member
תאמיני לי שמבירור מוקדם שעשיתי

אני ממש לא אהיה היחידה שם

מה תעשי עד 5?

אני בשער 8 :(

נראה לי אני אעשה כמו בהופעה של רוג'ר אדחוף את כולם ואגיע ישירות לעמדות השידור.

בלי קשר לשערים!../images/Emo124.gif

מדעתכם על מפגשון, כשעה לפני פתיחת השערים?! יעני, נפגש כבר בפארק, בסביבות השעה 16:00, נעשה לנו הפנינג דפשי בפארק הירקון וכך גם נכיר יותר ומקסימום, גם אם השערים מפרידים, לפחות נפגשנו והכרנו, וגם אם לא, יותר טוב, נתראה כך גם בתוך המתחם!
מדעתכם?! מי שבעד, קדימה->

super girl 15

New member
אממ.. להגיד לך את האמת...

זה נשמע חביב.. אבל.. אם אני כבר מגיעה מוקדם בבוקר זה רק בשביל להיות שורה ראשונה בשער... יענו.. פתיחת שער => רינת נכנסת ראשונה.. ולמה?! כי זה מגדיל את הסיכויים לרוץ מהר מהר לעבר הבמה ולהיות שורה ראשונה בהופעה... (וגם בשביל שמיצי תוכל לראות אותי ולבקש ממרטין להכניס אותי לקלעים!!
חח סתם סתם... מותר לחלום..
) בדוגרייי.. אני יכולה להיתערב שמשעה 12 בבוקר יהיו שם חמולות של אנשים שמצתופפים בכל השערים... (כולל בשער הVIP)... ואם שעה לפני כולנו ניפגש.. ואז נתפזר לשערים... ניהיה (אני בכל אופן וסליחה שאני חושבת רק על עצמי) ב"תחילת סוף התור"... אז מה הטעם?!
לא בא לכם מפגש לפני?! נגיד בסוף החודש?... ב30? או ב31? כמה ימים לפני ההופעה.?!
בת"א או משהו..? משהו בערב כמו שהדר הציעה איזה קומזיץ עם בירה על החוף?!
כי אני יודעת שכולם יכולים לבוא רק אחרי 5.. אז כבר סבבה.. נראה לכם?!

מה זה מותר לחלום??../images/Emo54.gif

אני רצינית שאם אני אמצא דרך לסדר את זה, אני אעשה ה כ ל ! , לא רוצה שתפתחי ציפיות, אבל אני יום לפני בסוויטה שלהם, ואני אמצוץ לו את הדם למענך! טוב נו, גם למען ההנאה הסדיסטית האישית שלי... הוא בעלי מותר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifאמממ.. חחחחחחח בלי שום קשר לזה..

אני ועוד חצי מקהילת הדפשים מן הסתם יחכו מחוץ למלון בזמן שאתם תבלו שם בפנים בנעימים...
(דרך אגב.. זה בהילטון נכון.?) ושנייה להבנה...
אחרי ההופעה שאתם כל השעתיים תשרצו בVIP... אחרי זה אתם נכנסים למאחורי הקלעים..?

super girl 15

New member
../images/Emo122.gifואיי אני לא מאמינה!

איזה מאמי את! את מוכנה לחכות איתנו מחוץ למלון לאות הזדהות ולא להיכנס לסוויטה עם הדפשים ומשפחותייהם?! ודווקא לחכות איתנו בחוץ?! ואיי... אני.. אני..
מעריצה אותך!!!

למעלה