התאמת התספורת ...

יעל י

New member
התאמת התספורת ...

לנו השמנות - מה מתאים יותר ארוך או קצר יותר? אני שמנה עם פנים עגולות - מה אתן ממליצות? יום שלישי אני אצל הספרית...

לא עובד החלק שאנחנו השמנות

לכל שמנה/אישה יש מבנה פנים שונה לכן לכל אחת יתאים משהו אחר תיועצי בספרית שלך בהצלחה

מסכימה עם אודליה....

לכל אחת מתאים משהו שונה... גם אני חושבת שהספרית יותר טובה בעניינים האלה... לי אישית מתאים ארוך...ולצערי אינני סובלת שיער פזור הולכת תמיד...תמיד בשיער אסוף....הייתי עם קצר...לא מחמיא הייתי עם פוני...דוחה! ניסיתי הכל....עוד לא הגעתי למה שאני באמת באמת אוהבת.

ר V י ט ל

New member
לפנים עגולות בדרך כלל ספרים

ממליצים על ארוך (אחרי הכתפיים) וחלק.

מבנה פנים לא שייך למבנה גוף

עיצוב שיער. מעבר למבנה ה פנים( עגול מאורך מרובע )הוא פונקציה של סוג השער והזמן שאת מוכנה להקדיש לטיפוחו . שיער חייב להיות מעוצב בכל הכיוונים בנוסף למבנה הפנים יש להתייחס למבנה הגולגולת והצוואר . כמה טיפים. פנים ע גולות דורשות עיצוב שיער ישר וארוך עם זויות בצדדים . פנים ארוכות יש צורך לאזן את אורך הפנים בשער קצר מדורג ומלא פוני קצוות שיער על המצח שיוסיפו רוחב לפנים . לפנים מרובעוים עדיף עיצוב שיער מדורג וארוך קצוות בצדדים קו הנותן אשליה של אורך לפנים . באתר שלי www.ettyjacobson.com מצולמות בנות ונשים בגילאים במידות גוף שונות . בהצלחה

Agnetta

New member
המלצתי- הרבה דירוגים

לא חייבים ארוך, הכי טוב אורך ביניים עם הרבה דירוגים כי הדירוגים מאריכים את המבנה העגכול של הפנים. לא מומלץ פוני- כי זה מעגל מאוד את הפנים לאפקט ירח. שיער אסוף כלפי מעלה בצורת בננה מגולגלת סביב הקודקוד - יכול להחמיא לפנים עגולות. בכל מקרה כדאי תמיד להוסיף עגילים ארוכים ולא צמודים מידי לאוזן זה נותן אשליה של אורך ואציליות לפנים.

יעל י

New member
../images/Emo41.gif עידכוני תספורת...

טוב אז הוחלט להתמקד יותר בצבע ועשיתי פסים עדינים ב 4 צבעים שונים ושורשים בחום בהיר/אדמדם שמדגיש את הגוונים יצא מהמם לגבי תספורת הורדתי טיפה מהאורך והיא חידשה לי את הדרוג יצא יפה לדעתי לקיבלתי מחמאות על השיער

למעלה