התאמה זוגית

nomi12

New member
בוקר טוב, המפה מדברת על עקשות ועוד פעם

עקשות ועוד פעם עקשות.... בעלת המפה היא בת מזל שור אך לא רק שור אלא במפה ריבוי כוכבים במזלות יציבים שיוצרים מרובע גדול, מבנה לא פשוט שמקבל הקלה מזוויות הרמוניות. נראה שמדובר באדם שיש לו קושי להסתגל ולהכנס למסגרות, זאת אני גם מסיקה מהאורנוס שנמצא בבית שישי ומציין את חיי היומיום, וגם בגלל חוסר האדמה במפה, וכמובן המרובע הגדול שנמצא בין מזלות קבועים. אני חושבת שהקשיים החלו במסגרות כגון בית ספר יסודי ועד היום. מפה מאוד יצירתית, אופק תאומים, כנראה עושה רושם של בחורה מאוד אינטלגנטית וורבלית, מתנהלת בקלילות( לא פיזית), חושדת שאולי יש כאן נטיה לכתיבה, או למשהו אחר, מדובר באדם שהבית החמישי משמעותי מאוד בחייו. תגובות מהירות מאוד ועצבניות, חשיבה מהירה ואולי נטיה לאקסצנטריות. אני חושבת שיש תחושה של יכולת להגיע לפתרונות יצירתיים בתחומים שקשורים למערכות יחסים אחד על אחד וכן למערכות יחסים בקבוצות,ברם, יש נטיה לחשוב שהכל בסדר ואז קורה משהו אני לא יודעת אם מפתיע כי פלוטו לא מפתיע אלא הוא תוצאה של תהליך ארוך. לגבי האם, יש חתימה כפולה ומכופלת להיותה דמות מרוחקת ומנותקת משהו, גם ירח בדלי וגם שליטת בית עשירי, אולי זה האבא, אני לא סגורה עם זה בגלל שהשמש בבית 12, והפלוטו בבית חמישי יושב מול הבית העשירי. כשמסתכלים על ריבוע כזה אחד הדברים שבולטים הוא היותו במזלות קבועים ולכן יש כאן קושי גדול להשתנות, אילו הוא היה במזלות משתנים ניחא, אך במזלות קבועים יש קושי גדול להתמודד איתו.

nomi12

New member
יש פה משהו מעניין אבל לא בהכרח נכון.

האם יש לך קשר לדת אולי,או משהו מהבית? השליט של הבית התשיעי נמצא בבית רביעי, אולי משהו שקשור למשפחה?

Lost windfire

New member
ההתיחסות שלי ../images/Emo41.gif

תודה רבה על ההשקעה והתשובות הנפלאות, אתם בטוחים שאתם "רק" חובבים? אנסה להגיב ולתת פידבק , מקווה לא לשכוח משהו בדרך. ליונית- אין לי כרגע בן זוג, הייתה לי זוגיות מאוד טובה שהסתיימה לפני יותר משנתיים (זוגיות של 5 שנים). מאז היו לי כמה מערכות יחסים אבל אף אחד לא מתקרב לאיכות שהכרתי הן מבחינת הבן אדם והן מבינת מערכת היחסים עצמה. אני לא חושבת שיש לי ציפיות מוגזמות או בלתי הגיוניות, אני דווקא פשרנית, ומאמינה בלנסות ולתת הזדמנות למרות שהאינטואציות שלי אומרות לי שזה לא הבן אדם המתאים לי לחיים. לציפור והילד- תשובה מעמיקה ומקסימה. לגבי משיכה לאנשים הלא נכונים – מלבד אותו בן זוג משמעותי שהיה לי, כל שאר מערכות היחסים בהחלט התנהלו עם אנשים שאפשר להגדיר אותם כלא נכונים, למשל כאלה שמאוד שונים ממני מבחינת אורך חיים. כמו שאמרת אני תמיד מתחברת גם לאנשים שאף אחד לא מתחבר אליהם, אני מאוד חברותית ואנשים מחפשים בקרבתי. אני חושבת שהם מסקרנים אותי , ומהווים מאין אתגר עבורי. כמו למשל במפגשים חברתיים, תמיד יש את זה שנמצא שם ולא מדבר עם אף אחד, אני חשה מאין צורך דווקא לדבר אתו. היה לי דייט לאחרונה עם גבר שמשום מה חשדתי בו שהוא גיי, ושהוא מחפש איזה שהוא פתרון נוח לחיים. ז"א מישהי להתחתן אתה ולהביא ילדים, ודווקא בגלל זה ציינתי בפניו סיפור ששמעתי על גבר שהיא גיי ורק בגיל 50 הוא גילה את זה לבת זוגתו, שחטפה התקף לב בעקבות הגילוי הזה (סיפור אמיתי ששמעתי). אמרתי לו שאם מישהו יעשה לי דבר כזה....אז חבל מאוד ושאני לא אסלח לו. באותו היום אחרי השיחה הזאת הוא החליט "להיפרד" ממני, מה שכנראה מחזק אצלי שזו לא הייתה רק תחושה. אציין כי מההתחלה הוא לא מצא חן בעייני, במיוחד בזה שהוא אמר :" אני מחפש מישהי אסרטיבית ומצליחה כמוך כדי שתחפה עליי". כל מה שאמרת נכון, אני באמת חייבת הדדיות במערכות יחסים, גירוי מנטלי חשוב ביותר, תחום נוסף שסופר חשוב לי זה המיניות. נכון גם לגבי חופש וקלילות, לא אוהבת שסוגרים אותי ומגבילים אותי ובכלל אני אוהבת להוביל את הדברים ולקבוע. אני שוב מקשרת את נושא ההקרבה העצמית – לכך שכמו שאמרתי גם כשהזוגיות לא התאימה לי לא מיהרתי לקום וללכת. היה לי למשל חבר בן מזל מאזניים, שהחיים שלו (וגם הבית) היו בבלגן גדול. בניגוד גמור אליי שאני אוהבת יציבות וחיים בריאים אך מאתגרים, הוא היה משתמש בסמים קלים, יוצא למסיבות והיה בעברו פרפר לא קטן. כמובן שהוא היה כזה גם בזמן הקשר שלנו, למרות שאני מאמינה הוא לא בגד בי. בתקופות מסוימות הייתי מגיעה אליו ומקלחת אותו ומטפלת בו כי זה מה שהסמים עשו לו...בהחלט הקרבה עצמית, כי הנושא הזה רחוק ממני שנות אור. לגבי מה שאני מחפשת, אני בהחלט נמשכת מאוד למזלות אריה ועקרב, למרות שנראה לי שסרטן וגדי מהווים את האופציה הנכונה והשפויה יותר עבורי. אני אוהבת גברים דומיננטים ומצליחים אסטרטיבים ומובילי דיעה , אבל לא כצלע משלימה, אלא כי גם אני כזו, למרות שלא הייתי כך כל החיים. אני חושבת שאני מבחינת התחושה חווה רגשות בצורה יותר חזקה מאחרים, בעבר הייתי מאוד מאוד פגיעה אך מאז התחסנתי והתקדמתי מאוד. לא תמיד הייתי אסרטיבית, בכלל לא, אבל בשנים האחרונות אני כזו. מה שקשה לי זה בעיקר שאני חושבת שגברים לא אוהבים את התכונה הזו אצל אישה, ולכן לא בטוחה שזה מושך אותם אולי ההפך. סך הכל היום אני יודעת להיות אסרטיבית כשצריך אם זה בעבודה למשל, בזוגיות אני מנסה להדגיש קצת יותר עדינות ורכות. לגבי משברים- כן אני בהחלט מצפה והייתי רוצה שדברים יפתרו מהר, או פשוט יפתרו. לא אוהבת "התברברות" ואנשים לרוב בורחים מלהתמודד עם דברים וזה משהו שקשה לי איתו. אני באמת קצת אימפולסיבית, הרבה פעמים חושבת אחרי זה שהייתי צריכה לעשות אחרת אבל לא מצליחה להשתלט על הדחף. ועבודה עצמית? לא חסרה לאף אחד מאתנו....זה ממש לא מרתיע אותי ובטח שלא מפחיד. האם בגלל שהמרקורי בטלה – אני נמשכת לסכנות ואתגרים? ז"א תמיד אהבתי סכנות ולא פחדתי משום דבר. אני אוהבת ספורט אתגרי על כל סוגיו ועוסקת בזה כתחביב. לNOMI- אני לא מתחברת לעיקשות כל כך, אני יודעת שזה לכאורה מה שמאפיין את המזל שלי. כשהייתי קטנה הייתי מאוד עקשנית, אבל כיום אני לא ממש כזו. בעיקר לא עם אנשים אחרים, אני חושבת שאפילו יש לי רצון וצורך לרצות אחרים , כמובן שעד גבול מסוים אבל אני גמישה סך הכל. יש לי קצת קושי במסגרות. שזה עומד בסתירה לקושי שלי שלא להיות במסגרת. ז"א אני לא יכולה לא להיות במסגרות כלשהן שאני בוחרת אותן, ורק אני. אבל אחרי שאני חלק מהמסגרת לא פעם קשה לי שם. אז לגבי זה את צודקת. תודה רבה על המחמאות – להסמיק עכשיו או אח"כ? כשהייתי קטנה אבחנו אותי כמחוננת, לא לדאוג זה עבר לי מאז
. במשך השנים היה לי קושי גדול לשלב את התכונה הזו למראה שלי, הייתי דוגמנית בעבר, ותמיד חשבתי שאנשים רוצים להיות בקרבי רק בגלל שאני יפה ושלא מעניין אותם באמת התוכן. היום אני חייה עם זה בהרמוניה מסוימת ולמדתי להיות "חכמה" ולהשתמש במראה שלי כשצריך. אני באמת מאוד וורבלית וזה מתקשר גם לעבודה שלי. אני יכולה לפתח שיחה גם עם נעל בית וגם עם פרופסור לאסטרופיזיקה. פעם הייתי כותבת הרבה שירים ועוסקת באומנות יד, היום זה יותר כשיש לי מוזה. ההעדפה שלי כיום בזמני הפנוי זה לטבע ובעלי חיים, יש ברשותי סוס, כלב וחתולה :). ברור שהקלילות שלי היא לא פיזית, גם פה יש קצת סתירה כי אני מאוד מאוד מאוד מינית. זה תחום שקצת היה חסר לי בהתייחסות שלכם. מה עוד המשמעות של בית 5? אני באמת חדת תגובה, לא עצבנית כלל אלא בדיוק ההפך מאוד רגוע ונינוחה. שילוב של "קוצים ב***" לבין רוגע ושלווה – כן זה בהחלט אפשרי. לגבי האם- אין בינינו קשר טוב, אימי היא מזל מאזניים ואבי מזל דגים. עם שניהם אני לא בקשר כל כך טוב אבל עם אימי זה קצת יותר מורכב. אני חושבת שבאיזה שהוא מקום קשה לי איתה כי היא חלשה לידי, רק לאחרונה הייתה לי שיחה עם ההורים שלי לגבי אחי הקטן שאמרתי להם שהם בורחים מלהיות הורים. אין לי קשר לדת אני חילונית לגמרי, אבי קצת מסורתי אבל ממש ממש לא לגמרי. כמו שציינתי לפני כן, הייתי מאוד שמחה לשמוע התייחסות לגבי מיניות.

nomi12

New member
הפידבק שלך מלא בסתירות ולכן

יש לי קושי להגיב. איך יתכן שאת גם אימפולסיבית וגם רגועה מאוד, איך יתכן שקשה לך עם מסגרות אך קל לך עם מסגרות. זאת מפה של אדם שאולי כלפי חוץ (תאומים) מציג חזות פשרנית, אך בפנים הוא כלל וכלל אינו פשרן אלא דבק בדרכו ולא מתפשר בכלום.

nomi12

New member
מיניות???? שליט בית שמיני

שבתאי באריה? לפי המפה היו צריכים להיות קשיים בתחום. היכן ששבתאי שם הקשיים. עושה אמנם משולש, אבל???? וונוס מתחבאת בבית 12 בתאומים, קשורה למין????? משיכה גדולה לבני מזל אריה יש בגלל המרס באריה... לא יודעת???

Salanit

New member
אולי זה המארס באריה?

מארס במזלות אש יכול להראות על יצריות חזקה שמופגנת כלפי חוץ, ועוד- מארס נמצא בבית 3(הסביבה),אולי מיקום שיכול לתמוך בכך שהאישיות משדרת מיניות החוצה גם במגע שטחי עם הסביבה. אני מנסה להבין את האסטרולוגיה....

מיניות?? לא בית 8, כבר כתבתי על זה

כבר כתבתי מזמן שבית 8 מייצג את המיניות רק כחוויה של התחדשות, שבה משהו מת ומשהו נולד, בבית 8. חוויית המיניות שלנו היא תמיד בבית 5! בית חמש הוא הבית של ההנאות, הביטוי האישי היצרי והאגו - מה יותר מיני מהם?? ובמפה כזו, עם פלוטו בבית 5 - הביטוי הרגשי העמוק ביותר של המיניות שיש. הצורך הוא לא נגמר, אבל חוויית המיניות העקיפה של בית 9 שמונעת התחדשות ומורכבת מפחדים וביקורתיות פנימית שלא תמיד דווקא נחוית באופן ישירות דרכה, עלולה לסרס את החווייה הראשונית הזו, ולהפוך אותה לשרשרת של תסכולים. אז... שפע של מיניות ויצריות יש במפה הזו, אך בגלל מיקומה של ונוס וגדי בבית 8 היא מעוכבת, זקוקה למצבים מאוד מורכבים כדי להשתחרר, וזקוקה לעבודה אישית עמוקה כדי לשחרר אותה, ולאפשר לה להתבטא.

nomi12

New member
אני דווקא חושבת שהשמש השליטה של בית חמישי

לא יכולה לתאר מיניות, היא קשורה יותר לאגו. יכול באמת להיות שהיא מספרת לנו ממה שאדם נהנה, אז פלוטו אכן שליט של עקרב, אז הימצאותו ב-5 אומר שהיא נהנית ממין? אני לא מבינה את המשפט "חוויה של התחדשות"? בעיני בית שמיני הוא בית שמיני, בסופו של דבר קשה מאוד לצאת מהקטע שכתוב בספרים ומייחס את הבית החמישי לילדים, יצירה, הנאות והימורים, יש כאלה שקושרים אותו לאבא, כמו למשל מוריס. אצלו אם אני לא טועה בית רביעי אם בית חמישי אב. יותר מידי תיאוריות. עכשיו אני צריכה ללכת. קשה לי עם הקטע של ילדים מעורבבים יחד עם מיניות?

מה זאת אומרת 'יותר'? מיניות קשורה לאגו

ובאופן ישיר, אפילו. בית חמש מתאר את כל ביטויי האגו, ומיניות היא בהחלט אחד הצדדים המפותחים שלו. זה אחד הצדדים של מה שקשור לאהבה והביטוי הפיזי שלה, וזה בדיוק נושא הבית: דברים שגורמים לנו הנאה, ומבטאים אותנו. ולגבי הבית השמיני - הכוונה היא לכל תהליך שבו יש התחדשות, והאורגזמה היא תהליך התחדשותי שבו משהו מת ומשהו נולד,או לפחות מופרה. משום כך המיניות מוזכרת בנושאי בית 8, כך נדמה לי אומר גם רוברט הנד אם אינני טועה. וילדים, כמו אהבה, כמו הנאות, כמו מיניות - הם ביטויים של האגו. נראה שלי שעברו הזמנים שבהם ילדים הגיעו דרך חסידה, ומיניות היתה דבר מלוכלך שצריך להסתיר. כשאת מבינה לעומק מה זה 'ביטוי אישי של האגו', את מבינה שזה משליך על כל תחומי החיים, לא רק על התחומים ה'נחמדים' כמו ילדים מתוקים, שלא קשורים בכלל לדרך שבה הגיעו לעולם.

nomi12

New member
מעניין, מה שרוב הנד כותב על

פלוטו בבית חמישי בקומפוזיט אך אפשר לתרגם לדעתי גם למפה רגילה: על ביטוי גדול מאוד של אהבה ורגשות בכל כיוון, ביטויי המין מאוד חזקים עם פלוטו בבית חמישי אך הם תוצאה של בריחה מחיי היומיום. ובמפה הנוכחית אפשר לראות את הקשר בין הפלוטו שמדבר על מיניות אדירה וקושי ליישם בבית השמיני.

../images/Emo45.gif יפה. לכך התכוונתי.

אם כי לא מסכים שזה קשור לבריחה מחיי היומיום..
כדאי גם לזכור שהפירושים של רוברט יקירנו נכתבו ל פני זמן רב, עשרים שנה או משהו כזה אם זכרוני אינו מטעני...

nomi12

New member
כבר כתבתי מה הרשמים שלי מהמפה, בהחלט

יש כאן מיניות, עם הפלוטו, אך אולי יש כאן מצב של קושי מסויים שקשור לבית השמיני. הבית השמיני קשור ללידה ומוות וגם לבן הזוג. אולי יש כאן חוסר סיפוק.

בהחלט כן.

אבל מיניות האשה משתקפת בצירוף של ונוס והירח, ולא של ונוס בלבד. רק בניתוח מלא של שניהם, וניתוח מלא של הדיאלוג ביניהם לבין החלקים הזכריים במפה, ושאר המפה כולה, אפשר לנסות ולהקיף את הנושא הענק הזה, שנקרא מיניות האשה.

למעלה