המשך תגובתי ../images/Emo221.gif
פידבק נוסף ראשית סליחה על העיכוב, התכוונתי להגיב אבל קודם כל היה חשוב לי לתת לכם להתדיין ביינכם, ולכן חיכיתי שתסיימו פחות או יותר, ובנוסף בימים האחרונים אני בלחץ בעבודה ולכן טרם מצאתי את הזמן. אני מאוד מעריכה את התשובות שלכם ואת הזמן שהקדשתם לכך.
sansbastian - "אנטליגנציה גבוהה אופקים רחבים, התעניינות רבה בכל תחומי החיים אבל שכך אז עלולה להתבטא בשטחיות מסוימת" תודה, אקח את זה למחמאה, למרות שאליה וקוץ בה. כפי שגם אתה כתבת. מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי קושי בלהשקיע במשהו לטווח ארוך מאוד. הכוונה כמובן מבחינת תחביבים ולא רק. למשל כשהייתי צריכה לבחור מה ללמוד פשוט לא ידעתי על איזה תחום ללכת. כשהייתי קטנה אמרו שיש לי "מגע של זהב" ושאני מצליחה בכל תחום שאני פונה אליו. למשל, כשהתחלתי ללכת לחוג שחייה, מהר מאוד הגעתי לנבחרת ישראל, כנ"ל לגבי התעמלות קרקע, בלימודים ברוב השנים הצטיינתי ורצו להקפיץ אותי כיתה אך ההורים שלי סירבו. כשהגעתי לכיתה ט', ולאחר שעשו לנו מבחנים פסיכוטכנים היועצת אמרה לי שאני יכולה לבחור איזה תחום שאני רוצה, שאני מתאימה לראלי ולהומני גם יחד. אין לכם מושג כמה זה תסכל אותי, רציתי שיכוונו אותי לתחום מסוים כי אני מרגישה לפעמים קצת אבודה שאני צריכה לבחור תחום אחד. אולי זה נשמע כמו צרות של עשירים. אבל היום יש לי קושי גדול מאוד ומוסתר להחליט במה להתמקצע. לכן אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעתו בתחום המקצועי יותר.
"האישו העיקרי אולי הצמידות לכירון וההבטים הקשים היעוד לא ברור פה לבעלת המפה. וכל היחסים הלא קלים שם בילדות בבית המישפחה. כל נושא הרגש טעון פה , פחד' מאהבה נטיה לאהבות סודיות כלפי חוץ הכל ניראה סבבי משהוא אבל שם בפנוכו הילולה גדולה" כמו שאמרת- היעוד אם בכלל יש דבר כזה עדיין לא ברור לי כלל. אני בת 29 ואני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי את אותן השאלות ששאלתי את עצמי בגיל 19. (תחום המקצועי) אכן היו וישנם יחסים מאוד לא קלים בבית, הרבה רגשות מעורבים בכך. כיום אני מקבלת את זה שעובדה גמורה שאין לי הרבה מה לעשות בנידון. יש לי פחד מסוים מאהבה. או יותר נכון מהפגיעה שאולי צפויה. אם הייתי יכולה לתאר את עצמי, הייתי אומרת שבתחום האהבה, אני נמצאת בקונכייה ורק מישהו מאוד חכם ומעניין ידע איך להוציא אותי החוצה משם. זאת הסיבה שאני מניחה שלא ממש קל לפתח איתי זוגיות לפחות בהתחלה. אני צריכה שהצד השני ייזום יותר, ויראה שממש הוא רוצה בכך, ושידע בחוכמה למשוך אותי אליו, אולי אף להשקיע- לא במובן החומרי. לצערי אנחנו חיים בעידן שבו אנשים לא סגורים על עצמם, ותמיד מובילה אותם המחשבה שתמיד יש עוד מישהו בשבילם. זה דווקא מתחבר לי למה שהציפור והילד אמר, אני לא בטוחה ממה נפגעתי יותר, מגברים שסיימו איתי קשר, או מכך שהגברים שסיימו איתי קשר לא היו כאלה שבאמת רציתי בהם.
יאיר כתב " ... שפע של מיניות ויצריות יש במפה הזו, אך בגלל מיקומה של ונוס וגדי בבית 8 היא מעוכבת, זקוקה למצבים מאוד מורכבים כדי להשתחרר, וזקוקה לעבודה אישית עמוקה כדי לשחרר אותה, ולאפשר לה להתבטא." וגם הציפור והילד הרחיב יפה בנושא זה. אכן יש בי המון מיניות, נראה לי שאני בעצמי לא יודעת איך להתמודד אתה ועם העוצמות האלה. כשיש לי בן זוג זה עוד איך שהוא מאוזן, למרות שגם אז זה בעוצמות חזקות מאוד. אני יודעת שעל מנת ולממש את המיניות שלי אני זקוקה לבן זוג וליציבות מסוימת. לא יודעת מה הכוונה בלשחרר אותה או להביא אותה לידי ביטוי?. המיניות פעילה אצלי בכל המצבים ללא אבחנה, זה משהו מאוד פנימי. אולי רק אנשים עם אינטליגנציה רגשית גבוהה יכולים להבחין בה. מבחינה חיצונית, אני מתלבשת בצורה דיי שמרנית, לא חסידה גדולה של מחשופים אבל אוהבת לבוש נשי. לדוגמה, לפני כשבוע זומנתי לשיחה אצל אחד האנשים הבכירים בחברה שבה אני עובדת. תוך כדי שיחה בנינו על עסקאות ודברים שבשגרה אני מוצאת את עצמי חושבת עליו בסיטואציות מיניות. אציין רק שאני מאוד נמשכת אליו. המחשבות האלה לא מפריעות לי לתפקד כלפי חוץ אבל בפנים הכל סוער וגועש.
"ללא ספק המפה שייכת לאדם עם זכרון מצויין ויכולות טובות לדעתי. לגבי המרס באריה, המרס דווקא קשור יותר לגברים שהיא נמשכת ומייצג את הצד הגברי במפה והוא באריה המלכותי, יש משיכה לאנשים חזקים וגאים, דרך הפעולה היא עם הרבה אנרגיה ויש גם נטיה וקושי לקבל את דעתם של אחרים. אני חושבת שיש איזה קושי במפה לקבל דעות של אנשים אחרים ולהתפס לשלך. אולי השבתאי בבית השמיני מייצג את הקושי להוציא לפועל את הפנטזיות המיניות שלך. העצבנות והאימפולסיביות קשורות למולות של ירח מרס ולפלוטו שמש. דווקא בעיני הנפטון לאו דווקא תמיד מייצג בלבול, כי הוא מקרין חיובי וקשור לבית 11 ויש כאן יכולת אינטואיטיבית מאוד טובה ותחושה חזקה של גורליות עם השותפים ופעילות וולנטרית כנראה בקבוצות. נטיות אמנותיות. אמרתי שאכן המשיכה שלי הנה לגברים חזקים ומצליחנים. זה מה שהביא אותי לפורום מלכתחילה, מכיוון ושאלתי בהתחלה לגבי התאמתי לבן מזל שור. אני ארחיב רק ואומר שבאופן כללי יש כמה דברים שקשה לי לקבל אצל אנשים. בקצרה: טיפשות, צביעות, וחוסר בטחון, או אנשים חלשים. אותו מזל שור שאני יוצאת אתו כרגע משדר לי שהוא מאוד חסר בטחון אולי בגלל זה אני לא נמשכת אליו, כי הוא נראה מצוין בעייני. אני אכן מאוד אינטואיטיבית, יש לי אינטואיציות חזקות לגבי וגם לגבי אחרים. הרבה פעמים אני מייעצת לחברים ולבני משפחה את הדברים שמתגלים מאוחר יותר כנכונים. אני עוסקת בפעילות התנדבותית, וכמו כן אני עוסקת באומנות כתחביב.
"לגבי יופיטר השליט של הבית השביעי הוא מבודד ובסרטן ובבית הראשון. החלק הסרטני במפה הוא מבודד, יש לי תחושה שבכל זאת כשתינשאי הבית שלך אולי יהיה בית פתוח לכל." מבטיחה להחזיר תשובה

, כשאני חושבת על זה אני בהחלט חושבת שככה יהיה הבית שלי, בנוסף אני יודעת כי אני רוצה גם לאמץ ילד.
"שיש שם המון דינמיקה והמון על מה לדבר. כל נושא יש לו המון היבטים והרבה אנרגיות, ככה שזה ממש מצריך הסתכלות מעמיקה מפה שכזאת." חייבת לשאול מסקרנות, יש מפות שהן פשוטות באופן יחסי? כמו כן מה הדבר הכי בולט במפה שלי? אם יש דבר כזה ? אם לא עניתי או התייחסתי למשהו, אשמח להגיב בהמשך אנא העירו לי על כך ומבטיחה לענות. יום מצוין