התאמה זוגית

Lost windfire

New member
אנסה להסביר את עצמי שוב

אולי לא הסברתי את עצמי מספק טוב. החיים הם לא שחור ולבן. למשל לגבי זה שאני רגועה, התכוונתי שגם במצבי לחץ אני לא מאבדת עשתונות ועדיין ממשיכה לתפקד מצויין. אימפולסיביות קיימת אצלי ובאה לידי ביטוי במצבים מסויימים. בדרך כלל למשל שאני רוצה משהו חומרי, אני אשיג אותו ולא משנה מה. זו אימפולסיביות לכל דיעה, הרבה פעמים אני מוציאה לפעול משהו שנראה שהוא שגעון חולף לאחרים, אבל אצלי זה לא ככה . אני חושבת שאני מתאימה להרבה תחומים גם מבחינת עיסוק , גם מבחינת תחביבים, אני יכולה לשבת לסרוג ולמחרת אני יכולה לצאת לרוץ למשך שעתיים. יש משהו בזה שאני מציגה חזות פשרנית, אבל בהחלט יודעת לעמוד על שלי כשצריך. אני לא אגיע לשום הרס בשביל להשיג משהו. ז"א אני לא נלחמת עד זוב דם בשביל העקרונות שלי אבל הם בהחלט חשובים לי. זה כמו למשל שאני מאוד מינית, בעיקר כלפי פנים, אני חושבת , חולמת ונושמת מין. אבל זה לא אומר שאני מגשימה זאת. למשל לעולם לא היה ולא יהיה לי סטוץ, זה משהו שאני מאוד לא רואה את עצמי לוקחת בו חלק, כי זה לא מתאים לאופי שלי. לגבי המסגרות אותו הדבר- יש לי צורך חזק להיות חלק ממסגרות, כמו עבודה תחביבים ומקומות שאני מתנדבת בהם. בעבודה האחרונה שלי למשל, אפשר להגיד שממש בעטתי במסגרת, כ"כ נמאס לי מהמקום ומהעבודה שביום אחד התפטרתי מבלי להסתכל אחורה - אפילו שאחרי שהודעתי שאני מתפטרת קיבלתי באותו המקום הצעות אחרות. אך התפטרתי רק כאשר היתה לי מסגרת חדשה. בכל מקרה, בכל סיטואציה בחיים שלי, יש כמה שיקולים שנכנסים לתמונה, כמו רגשות , ערכים, וכו וכו. אין חוקיות לפעמים אני אחליט בדרך מסויימת ולפעמים בדרך אחרת, אני לא רואה פה סתירות.

nomi12

New member
יש בעיטות במסגרת עם האורנוס שלך.

ללא ספק המפה שייכת לאדם עם זכרון מצויין ויכולות טובות לדעתי. לגבי המרס באריה, המרס דווקא קשור יותר לגברים שהיא נמשכת ומייצג את הצד הגברי במפה והוא באריה המלכותי, יש משיכה לאנשים חזקים וגאים, דרך הפעולה היא עם הרבה אנרגיה ויש גם נטיה וקושי לקבל את דעתם של אחרים. אני חושבת שיש איזה קושי במפה לקבל דעות של אנשים אחרים ולהתפס לשלך. אולי השבתאי בבית השמיני מייצג את הקושי להוציא לפועל את הפנטזיות המיניות שלך. העצבנות והאימפולסיביות קשורות למולות של ירח מרס ולפלוטו שמש. דווקא בעיני הנפטון לאו דווקא תמיד מייצג בלבול, כי הוא מקרין חיובי וקשור לבית 11 ויש כאן יכולת אינטואיטיבית מאוד טובה ותחושה חזקה של גורליות עם השותפים ופעילות וולנטרית כנראה בקבוצות. נטיות אמנותיות. לגבי יופיטר השליט של הבית השביעי הוא מבודד ובסרטן ובבית הראשון. החלק הסרטני במפה הוא מבודד, יש לי תחושה שבכל זאת כשתינשאי הבית שלך אולי יהיה בית פתוח לכל.

Lost windfire

New member
../images/Emo150.gif

יש לי סוס שנמצא בחווה מסודרת בפנסיון כשאהיה "גדולה", אני מקווה שאוכל לרכוש בית ושטח שמאפשר גידול סוסים. סוס , אגב היא חיה שיש בה ניגודיות מסויימת איך שאני רואה את זה. מצד אחד הגודל המאסיבי והכוח העצום. סוס בוגר שוקל בסביבות ה700 קילו, או שלושת רבעי טון. מצד שני הם נבהלים מכל שטות, שזה לפעמים מצחיק....

nomi12

New member
אין שמש פלוטו, פשוט המרס עושה שם

חגיגת עצבים, עם אורנוס, ירח והשמש ולכן לא יכולה להיות רגיעה עם מפה כזאת. דעתי.

nomi12

New member
המפה משלבת את המבנה הכי טוב באסטרולוגיה

והמבנה הכי קשה באסטרולוגיה. עפיפון + מרובע. העפיפון מקל על המרובע.

Lost windfire

New member
זה מה שכתבתי באתר הכרויות

זה מה שכתבתי בכרטיס באתר הכרויות שהייתי רשומה בו, למשך יומיים בערך...(שברתי שיא?) על עצמי: אוהבת את החיים ומאמינה בטוב, באופטימיות ובפשוט להיות "בן אדם" אחד לשני. טבע ובעלי חיים זה ממש אני, על כל מה שמשתמע מכך, לפיכך אעדיף פעילות "אקשן" כל שהיא על רביצה בספה (למרות שגם זה נחמד מידי פעם). אוהבת עומק בדברים ופחות את השטחיות. מעריכה את החשיבה מאשר את חוסר החשיבה. כמובן שיש עוד הרבה מה לומר, אבל לא בטוחה לגבי הפורום הנ"ל. הייתי רוצה להכיר: איש אמיתי וכן, אדם בעל ערכים ושאיפות, אופטימי, חיובי, ערכי, אמיץ, כריזמטי, אכפתי, איש עשייה, אינטיליגנט, חברותי.עדיפות למושבניק :), או למישהו שפחות מתחבר לחיים בעיר ממש תיאור של מזל אריה טיפוסי לא?

אחיקם ר

New member
יותר מזל קשת...!

אבל זה בסדר, כי צדק (שליט קשת) אצלך בבית ראשון - מסביר הכל!

עם ונוס בבית 12 זה מאוד מתאים

המיניות שלך נשארת בתת מודע ויכולה להיות עוצמתית גם כשהאתגר מוצב ע"י צדק והעידוד ע"י מארס המיני באופיו. גם בית 12 נשלט ע"י ונוס והיא גם מוצבת לה שם, זוהי מיניות מאוד עמוקה בנפש אבל פחות יוצאת החוצה לידי ביטוי. בעקרון ונוס תאומימית אמורה להיות ורבלית מאוד אבל היא בבית 12 משהו שמציב אותה מאחורי הקלעים.

nomi12

New member
אני חושבת שחלק מהבעייה היא שהיא בעצמה

אולי לא מכירה את עצמה מספיק.... שמש בבית 12, קונפליקט גדול בין הירח והשמש, זווית מאוד משמעותית ועוד מרובע בקבועים. הוונוס גם מתחבאת שם בבית השניים עשר. העפיפון הוא חלק ממבנה של שבתאי שגם הוא לא ממש קל, הוא תובעני, אבל לדעתי השבתאי נותן איזה שהוא איזון, אחרת חבל"ז....

נעמי זה מה שאני גם אמרתי לה

שיש שם המון דינמיקה והמון על מה לדבר. כל נושא יש לו המון היבטים והרבה אנרגיות, ככה שזה ממש מצריך הסתכלות מעמיקה מפה שכזאת.

Lost windfire

New member
המשך תגובתי ../images/Emo221.gif

פידבק נוסף ראשית סליחה על העיכוב, התכוונתי להגיב אבל קודם כל היה חשוב לי לתת לכם להתדיין ביינכם, ולכן חיכיתי שתסיימו פחות או יותר, ובנוסף בימים האחרונים אני בלחץ בעבודה ולכן טרם מצאתי את הזמן. אני מאוד מעריכה את התשובות שלכם ואת הזמן שהקדשתם לכך. sansbastian - "אנטליגנציה גבוהה אופקים רחבים, התעניינות רבה בכל תחומי החיים אבל שכך אז עלולה להתבטא בשטחיות מסוימת" תודה, אקח את זה למחמאה, למרות שאליה וקוץ בה. כפי שגם אתה כתבת. מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי קושי בלהשקיע במשהו לטווח ארוך מאוד. הכוונה כמובן מבחינת תחביבים ולא רק. למשל כשהייתי צריכה לבחור מה ללמוד פשוט לא ידעתי על איזה תחום ללכת. כשהייתי קטנה אמרו שיש לי "מגע של זהב" ושאני מצליחה בכל תחום שאני פונה אליו. למשל, כשהתחלתי ללכת לחוג שחייה, מהר מאוד הגעתי לנבחרת ישראל, כנ"ל לגבי התעמלות קרקע, בלימודים ברוב השנים הצטיינתי ורצו להקפיץ אותי כיתה אך ההורים שלי סירבו. כשהגעתי לכיתה ט', ולאחר שעשו לנו מבחנים פסיכוטכנים היועצת אמרה לי שאני יכולה לבחור איזה תחום שאני רוצה, שאני מתאימה לראלי ולהומני גם יחד. אין לכם מושג כמה זה תסכל אותי, רציתי שיכוונו אותי לתחום מסוים כי אני מרגישה לפעמים קצת אבודה שאני צריכה לבחור תחום אחד. אולי זה נשמע כמו צרות של עשירים. אבל היום יש לי קושי גדול מאוד ומוסתר להחליט במה להתמקצע. לכן אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעתו בתחום המקצועי יותר. "האישו העיקרי אולי הצמידות לכירון וההבטים הקשים היעוד לא ברור פה לבעלת המפה. וכל היחסים הלא קלים שם בילדות בבית המישפחה. כל נושא הרגש טעון פה , פחד' מאהבה נטיה לאהבות סודיות כלפי חוץ הכל ניראה סבבי משהוא אבל שם בפנוכו הילולה גדולה" כמו שאמרת- היעוד אם בכלל יש דבר כזה עדיין לא ברור לי כלל. אני בת 29 ואני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי את אותן השאלות ששאלתי את עצמי בגיל 19. (תחום המקצועי) אכן היו וישנם יחסים מאוד לא קלים בבית, הרבה רגשות מעורבים בכך. כיום אני מקבלת את זה שעובדה גמורה שאין לי הרבה מה לעשות בנידון. יש לי פחד מסוים מאהבה. או יותר נכון מהפגיעה שאולי צפויה. אם הייתי יכולה לתאר את עצמי, הייתי אומרת שבתחום האהבה, אני נמצאת בקונכייה ורק מישהו מאוד חכם ומעניין ידע איך להוציא אותי החוצה משם. זאת הסיבה שאני מניחה שלא ממש קל לפתח איתי זוגיות לפחות בהתחלה. אני צריכה שהצד השני ייזום יותר, ויראה שממש הוא רוצה בכך, ושידע בחוכמה למשוך אותי אליו, אולי אף להשקיע- לא במובן החומרי. לצערי אנחנו חיים בעידן שבו אנשים לא סגורים על עצמם, ותמיד מובילה אותם המחשבה שתמיד יש עוד מישהו בשבילם. זה דווקא מתחבר לי למה שהציפור והילד אמר, אני לא בטוחה ממה נפגעתי יותר, מגברים שסיימו איתי קשר, או מכך שהגברים שסיימו איתי קשר לא היו כאלה שבאמת רציתי בהם. יאיר כתב " ... שפע של מיניות ויצריות יש במפה הזו, אך בגלל מיקומה של ונוס וגדי בבית 8 היא מעוכבת, זקוקה למצבים מאוד מורכבים כדי להשתחרר, וזקוקה לעבודה אישית עמוקה כדי לשחרר אותה, ולאפשר לה להתבטא." וגם הציפור והילד הרחיב יפה בנושא זה. אכן יש בי המון מיניות, נראה לי שאני בעצמי לא יודעת איך להתמודד אתה ועם העוצמות האלה. כשיש לי בן זוג זה עוד איך שהוא מאוזן, למרות שגם אז זה בעוצמות חזקות מאוד. אני יודעת שעל מנת ולממש את המיניות שלי אני זקוקה לבן זוג וליציבות מסוימת. לא יודעת מה הכוונה בלשחרר אותה או להביא אותה לידי ביטוי?. המיניות פעילה אצלי בכל המצבים ללא אבחנה, זה משהו מאוד פנימי. אולי רק אנשים עם אינטליגנציה רגשית גבוהה יכולים להבחין בה. מבחינה חיצונית, אני מתלבשת בצורה דיי שמרנית, לא חסידה גדולה של מחשופים אבל אוהבת לבוש נשי. לדוגמה, לפני כשבוע זומנתי לשיחה אצל אחד האנשים הבכירים בחברה שבה אני עובדת. תוך כדי שיחה בנינו על עסקאות ודברים שבשגרה אני מוצאת את עצמי חושבת עליו בסיטואציות מיניות. אציין רק שאני מאוד נמשכת אליו. המחשבות האלה לא מפריעות לי לתפקד כלפי חוץ אבל בפנים הכל סוער וגועש. "ללא ספק המפה שייכת לאדם עם זכרון מצויין ויכולות טובות לדעתי. לגבי המרס באריה, המרס דווקא קשור יותר לגברים שהיא נמשכת ומייצג את הצד הגברי במפה והוא באריה המלכותי, יש משיכה לאנשים חזקים וגאים, דרך הפעולה היא עם הרבה אנרגיה ויש גם נטיה וקושי לקבל את דעתם של אחרים. אני חושבת שיש איזה קושי במפה לקבל דעות של אנשים אחרים ולהתפס לשלך. אולי השבתאי בבית השמיני מייצג את הקושי להוציא לפועל את הפנטזיות המיניות שלך. העצבנות והאימפולסיביות קשורות למולות של ירח מרס ולפלוטו שמש. דווקא בעיני הנפטון לאו דווקא תמיד מייצג בלבול, כי הוא מקרין חיובי וקשור לבית 11 ויש כאן יכולת אינטואיטיבית מאוד טובה ותחושה חזקה של גורליות עם השותפים ופעילות וולנטרית כנראה בקבוצות. נטיות אמנותיות. אמרתי שאכן המשיכה שלי הנה לגברים חזקים ומצליחנים. זה מה שהביא אותי לפורום מלכתחילה, מכיוון ושאלתי בהתחלה לגבי התאמתי לבן מזל שור. אני ארחיב רק ואומר שבאופן כללי יש כמה דברים שקשה לי לקבל אצל אנשים. בקצרה: טיפשות, צביעות, וחוסר בטחון, או אנשים חלשים. אותו מזל שור שאני יוצאת אתו כרגע משדר לי שהוא מאוד חסר בטחון אולי בגלל זה אני לא נמשכת אליו, כי הוא נראה מצוין בעייני. אני אכן מאוד אינטואיטיבית, יש לי אינטואיציות חזקות לגבי וגם לגבי אחרים. הרבה פעמים אני מייעצת לחברים ולבני משפחה את הדברים שמתגלים מאוחר יותר כנכונים. אני עוסקת בפעילות התנדבותית, וכמו כן אני עוסקת באומנות כתחביב. "לגבי יופיטר השליט של הבית השביעי הוא מבודד ובסרטן ובבית הראשון. החלק הסרטני במפה הוא מבודד, יש לי תחושה שבכל זאת כשתינשאי הבית שלך אולי יהיה בית פתוח לכל." מבטיחה להחזיר תשובה :) , כשאני חושבת על זה אני בהחלט חושבת שככה יהיה הבית שלי, בנוסף אני יודעת כי אני רוצה גם לאמץ ילד. "שיש שם המון דינמיקה והמון על מה לדבר. כל נושא יש לו המון היבטים והרבה אנרגיות, ככה שזה ממש מצריך הסתכלות מעמיקה מפה שכזאת." חייבת לשאול מסקרנות, יש מפות שהן פשוטות באופן יחסי? כמו כן מה הדבר הכי בולט במפה שלי? אם יש דבר כזה ? אם לא עניתי או התייחסתי למשהו, אשמח להגיב בהמשך אנא העירו לי על כך ומבטיחה לענות. יום מצוין

יש לך מבנה אדום מרובע וכשכזה יש בו המון

משמעויות.. לכן המפה שלך מלאה בדינמיקה
גם הכובים שלך מרבים לדבר אחד עם השני ואין כמעט כוכב אחד שלא מתערב, לכן הדינמיקה במפה היא מאוד גדולה. יש מבין?

הסבר, נמק ופרט

שלושה משפטים כשרק מלה אחת נזכרת בהםם-דינמיקה. מה זה אומר? למה? איך זה מתבטא? מה כל זוית אומרת מבחינה דינמית?

אי אפשר לגעת בכל הזויות

אבל יש לה מיקס כמעט מהכל: משולש מרובע מולות אינקונג'ונקט (לא יודע איך אומרים את זה בעברית) חצי משושה משושה כל זוית והיחוד שלה. יש לציין גם שהמפה הזאת מאופיינת בפיזור רב ש כוכבים על המפה מה שנותן את האפשרות לשיח רב כזה של כוכבים. וגם האספקטים המינוריים שלה די מהותיים מבחינת השפעת האורב. יש, דוקטור?

nomi12

New member
רציתי לכתוב לך משהו מהחיים, את אמרת

שאת בחורה יפה וחכמה, לפי המפה שלך הזוויות המאתגרות במפה שייכות לחלק הגברי בחייך, בכל תחום, מה שמציב אתגרים אך גם מעיד על כך שהחלק הזה מאוד פעיל בחייך, יש לי הרגשה שאת מחפשת קשיים, זאת אומרת, כשכתבת שאת לא מעריכה אנשים חלשים למה התכוונת? מהי חולשה? אדם שיודע להביע אהבה, גבר שמביע רגשות.....גבר שבוכה?...לא...הם דווקא האנשים היותר חזקים בעיני. כל אלה שנראים בלתי מושגים, (אני מתייחסת לכך שאת אולי נכנסת למערכות יחסים בלתי אפשריות, לפי מה שכתבת שנמשכת לבוס שלך?) הם בעצם אנשים מאוד חלשים, יש הבדל גדול בין הרפתקאות והתאהבויות לבין מערכת יחסים יציבה ואהבה. יש אצלך במפה קונפליקט די גדול בין הירח לשמש ואני מניחה שיתכן שזה בא מהיחסים בין ההורים או ההתייחסות שלך להורייך, לכן חשוב שתעשי סדר אצלך בפנים, כמו בגיל 30, שזה גיל שאדם צריך לדעת מה הוא רוצה להיות? לא כולם? כי את עלולה להחמיץ, השנים חולפות ורצות.

זוהי בדיוק הנקודה, שאפשר

למה לא, בעצם? צורות של זויות משקרות, אם על זה אתה מסתמך. חשוב לנתח כל אחת מהן, כי לסמוך רק על הצורה מבלבל ולא נכון. האם סקוויר בין הירח לונוס משקלו כמו הסקוויר בין מרס לאורנוס? בקצור, רוצה ללמוד? תתחיל לנתח כל זוית מההיבט של הכוכבים עצמם, ואיזה שליטים הם. מלים כמו 'יש לה מיקס כמעט מהכל' מראות על מישהו שעדיין פוחד להכנס לעומק, או סתם מתעצל..

למעלה