תקראו לי אופטימי...
אבל אני דווקא בטוח שההתאוששות החלה, פשוט הקצב שלה איטי. אני מכיר אישית 3 אנשים אשר החליפו עבודה בתקופה האחרונה (2 מהם פוטרו ואחד החליף מיוזמתו). הזמן הארוך ביותר שאחד מהם חיפש עבודה הוא 4 חודשים (יש לציין שכולם בעלי ניסיון של מספר שנים). זה עושה אותי אופטימי. גם בחינת מודעות הדרושים בעיתונים עושה אותי אופטימי. לפני שנה מוסף הדרושים היה כ-10 דפים עלובים. אם תסתכלו היום במוסף תגלו שהוא שוב קיבל נפח מעודד
ואם עוסקים כבר במודעות, שמתם-לב שחזרו המודעות של החברות הגדולות המשתרעות על דף שלם? הן די נעדרו מהעיתון במשך כשנתיים... גם זה רמז לכך שיש שינוי מסויים. אגב, למי שהעיר מקודם לאופטימית אחרת על כך שהיא בפורום "מובטלי הייטק", אני רוצה להבהיר את נקודתה - למרות שמו של הפורום, לא רק מובטלים מגיעים לכאן אלא גם כאלו שלמשל חושבים להחליף עבודה ורוצים לדעת מה קורה בשוק, או לחילופין אנשים עובדים שלא אכפת להם לתרום ידע ועצות לאלו שכרגע מחפשים. אם זה מסקרן מישהו, אני לא מובטל. אני פשוט מאלו שרואים בפורום מקור להתעדכנות על המצב בשוק ולהשארות "עם היד על הדופק"... יום טוב לכם
אבל אני דווקא בטוח שההתאוששות החלה, פשוט הקצב שלה איטי. אני מכיר אישית 3 אנשים אשר החליפו עבודה בתקופה האחרונה (2 מהם פוטרו ואחד החליף מיוזמתו). הזמן הארוך ביותר שאחד מהם חיפש עבודה הוא 4 חודשים (יש לציין שכולם בעלי ניסיון של מספר שנים). זה עושה אותי אופטימי. גם בחינת מודעות הדרושים בעיתונים עושה אותי אופטימי. לפני שנה מוסף הדרושים היה כ-10 דפים עלובים. אם תסתכלו היום במוסף תגלו שהוא שוב קיבל נפח מעודד