התאהבות

keoser

New member
כמובן! :)

זה היה חוסך קצת זמן :) למרות שהעיתוי היה מושלם, ככה אני מרגיש בכל אופן.. :) סתם מחשבות שכאלו :)

keoser

New member
עכשיו התגובה :)

1) נכון לחלוטין! :) אני החלטתי להתחיל לעבוד על שני המישורים: א) להתחיל לשפר את עצמי, בתור עצמי :) ב) לזמן אליי משהו שיותר יתאים לי. אני מרגיש שאני מתעסק במאגיה שחורה או משהו.. הדבר היחידי שחסר לי זה בובת וודו וכמה מסמרים ^+^ :) 2) אני *לא* אכנס לקשר "רק בגלל שזה קרה", זה לא יהיה נכון בשבילי :) אני זימנתי את זה לחיים שלי, רק לא הייתי מספיק ספציפי. לעזאזל עם היקום הזה, לא מסוגל להשלים פערים בצורה שתהיה לי נכונה :) אחת הבעיות שלי היא שאני לא יודע מה יהיה *מושלם* מבחינתי, איזה סוג של קשר ז"א, אבל כן יש לי קווים כלליים. אני כן מרגיש שאני מתנסה עם דברים כרגע, להחליט מה בכלל אני רוצה. יש לך אבחנה מדהימה ד"א!!!! :) אוהב, יוסי :)

מצויין ../images/Emo13.gif

אגב, כל מה שאמרתי לך כאן כבר דיברנו עליו. הסיבה שכתבתי היא כזאת: 1. בשביל שעוד חלקים שלך יקבלו את המידע 2. גיליתי שאני מסננת מידע שאנשים אומרים בדיבור ואפילו לא ידעתי את זה. (מאז הפסקתי לסנן, או שאם אני מסננת אני שמה לב ואז נפתחת למידע). ואז גיליתי שאנשים אחרים גם לפעמים מסננים מידע, אז רציתי למנוע את זה על ידי זה שרשמתי את הדברים.
מאגיה שחורה זה לעשות רע, או לכפות דברים.... לא ראיתי שאתה עושה את "זה". (ראיתי שזה מושך חלק בך, אבל אתה לא עושה את זה....לא?) היקום מאד מדוייק. קיבלת מה שזימנת. מה שלא תיארת הגיע כמוש הוא הגיע
זה גם קרה לי שזימנתי מישהו, והיו דברים שלא הצלחתי להחליט עליהם, וככה גם נראה הקשר שלנו מבחינתי (יש בו אלמנטים שלא הייתי סגורה עליהם, והאלמנטים האלו מידי פעם עולים ומידי פעם לא. חה חה חה)
היקום מגשים במדוייק
באהבה!

התהוות

New member
חה חה חה זה פתאום נורא מצחיק אותי

שב"א מרגיש משהו ואז ישר עושה סבטוחה של מחשבות ולבטים ומקשר את הרגש הזה לדברים אחרים בכלל ולא יודע מה לעשות עם זה וכו'... בעוד שכל מה שיש, זה רק רגש. טהור. וכל השאר... זה כל השאר.

למעלה