התאהבות

keoser

New member
התאהבות

עד לפני יומיים, לא הרגשתי מאוהב כבר הרבה זמן. זה לא היה חסר לי. כלל וכלל זה לא היה חסר לי. לא רציתי להתאהב, וידעתי את זה. היה חסר לי קשר, באיזו רמה, אבל לא הרגשתי "צורך" לקשר. יש לי הרבה דברים בחיים שמילאו אותם וגרמו לי לאושר רב :) עכשיו נתקלתי במן מבחן. התאהבתי. ידעתי שזה יקרה, לא הייתי עיוור ועדיין הלכתי באותו כיוון. הכל מבחירה, באחריותי המלאה. יכולתי להתחמק מזה, יכולתי לבחור שלא להיכנס לזה, ועדיין בחרתי את זה. בעצם, רציתי את האהבה הזוגית ולא את ההתאהבות. ליד דיוק, אני לא חושב שיש לי בעיה עם ההתאהבות עצמה, אלא רק עם האכזבה שיכולה להיווצר. אני לוקח את זה בחזרה -- יש לי בעיה עם ההתאהבות. אני לא רוצה להיות "עיוור", אני לא רוצה שיוטל עליי מסך מערפל. אני לי בעיה לשחרר משהו שלא אוהב אותי בחזרה, אבל ברגע שמטילים "מסך התאהבות" הכל שונה. כל הרגשות מתעצמים. פתאום אותו אדם הופך להיות הדבר הכי חשוב בחיים. רגש לא הגיוני לחלוטין, וכן, זה רק רגש. אני מול בחירה כרגע. להישאר צלול, רגוע, מאוזן ויציב כמיטב יכולתי, או פשוט לבחור לצלול לתוך ההתאהבות. מבחן ביני לבין עצמי. מה עדיף לי לעשות? לשלוט ברגשות שלי? לשלוט ברגש ההתאהבות? לאו דווקא אני אצליח להגיע למצב האופטימלי (לפי תפיסת עולמי המוגבלת והצרה), ולהשיג את אותה בחורה. בעצם, זה אפילו לא קשור לזה. השאלה היא, האם אני רוצה להיות מאוהב, איתה או בלעדיה? הרי זה לא משנה אם היא שם או לא, מה שמשנה זה איזון/סערת הרגשות שלי. ובגדול, אני מרגיש שאני לא רוצה. אני לא רוצה להיות מאוהב, אני רוצה לאהוב. עכשיו, האם הרגש הזה ניזון מרצון לשליטה, חוסר רצון להיפגע, או פשוט מהתפתחות אישית? בקיצור, אני מבולבל מה כדאי לי לעשות. זה מרגיש לי כאילו אני מתכנת רובוט מחורבן, והדבר היחידי שאני צריך לעשות זה להחליט מה לעשות איתו. עכשיו (אולי זה ישתנה עוד מעט), מרגיש לי הכי נכון פשוט להתבונן ברגש הזה, ולשחרר אותו. אני לא מרגיש שהוא תורם להתפתחות שלי, ורק מערפל אותי מלראות את המציאות. מה אתם חושבים? :) כל עצה/תגובה/רעיון יתקבל בברכה :) באהבה, יוסי :)

התהוות

New member
מאיפה 'תה יודע?

מאיפה אתה יודע שזה בסה"כ רק רגש? הרי כאילו, התאהבות- וואו זה מלא בתשוקה, ביכולת "להתפשט" בקלות (לא במישור הפיסי או "לאו דווקא במישור הפיסי"), ברצון להעניק, בהכנה עצמית לחיבור עמוק עם עוד ייצור, בכמיהה, בטוהר, ביצירה... אתה יודע מה אתה יכול לעשות אם כל הדברים האלו!??!?! זה ממש אוצר להרגיש ככה! לדעתי... כשאני הייתי מאוהבת, פתאום התחלתי לצייר ולכתוב. ליצור דברים חדשים, לבטא את עצמי... אני לא יודעת מה זה "התאהבות", זה לא נראה לי כמו סתם משהו שצריך לעשות איתו משהו... הממ... אתה יכול להסתכל על זה כאנרגיה, אנרגיה שאתה יכול לנווט לכל מיני מקומות. האנרגיה הזאת התעוררה בך, תשלח אותה לעצמך, תעמיק את ההתאהבות שלך בעצמך. תעשה החזרת כוחות עם אותה בחורה, הרבה פעמים וממש לשאוף להחזיר את כל הכוחות. ככה התלות באותה בחורה יקטן, תוכל להיות מאושר גם בלעדיה, תוכל לבחור להיות איתה/לא להיות איתה, תרגיש את הבחירה שלך. ~~~~ לא רוצה להיות מאוהב? למה? ~~~~ להיות מאוהב לאו דווקא כולל את מה שאתה חושב שזה כולל. למשל, אם אנחנו נדבר על התאהבות סביר להניח שלכל אחד מאיתנו יהיו דברים שונים להגיד. כנראה, זאת אנרגיה מסוימת שאנחנו תופסים, ברגע שאנחנו תופסים אנחנו גם מעוותים אותה- כנראה, אולי. אולי אפשר לתפוס אותה גם אחרת, לעוות אותה אחרת. אולי אפשר לתפוס אותה כמו שהיא...

keoser

New member
אממ! ../images/Emo24.gif :)

את יכולה לקרוא לזה אנרגיה -- אני מסכים עם זה. כל דבר הוא אנרגיה בעצם. אז השאלה נהפכת ל: האם אני רוצה לזמן את האנרגיה הזו לחיים שלי כרגע? אני כן מרגיש את הדברים האלה מהתאהבות. השאלה היא: האם אני זקוק לזה בכדי "להתפשט" או לא? האם אני רוצה שהרצון שלי להעניק או להתחבר ליצור אחר, יבוא מהאנרגיה הזו? זה מה שאני שואל בעצם! פעם, חשבתי שלהתאהב זה מופלא. אח"כ הבנתי שאהבה, זה דבר מדהים עוד יותר. היום, אני חושב האם אני בכלל רוצה את השלב הזה של ההתאהבות. איך האנרגיה הזו תורמת לי בעצם? כן פתחת לי חלון למקום אחר. אני יכול לנתב את האנרגיה הזו להתאהבות ביקום באמת. התלות בבחורה לא קיימת בעיניי, לא בשלב זה. אני מזהה את זה בעודו זרע קטן וחמוד שאני זורע בתוכי שיגדל. לקחתי על זה אחריות :) השאלה היא עדיין --> האם אני רוצה להתאהב, באיזשהו רובד? האם זה כמו מסך שמעוור אותי, או האם זו "תרופה" שכדאי לי לקחת? אני חושב שאני אלך להתנסות עם זה, בהתאהבות ביקום. בצורה הזו גם השתמשתי באנרגיה שניתנה לי, וגם אין לי יכולת להיפגע מאדם נוסף. מצד שני -- אני עדיין לא רוצה להתנסות עם זה לחלוטין. למרות שממש קוסם לי הרעיון של לנתב את זה .. אממ..
:)
תודה רבה

keoser

New member
תודה :)

ההודעה שלך שחררה אצלי משהו שהיה ברור מאליו (לוגית/רגשית).. פשוט תפס את תשומת ליבי :) כל דבר הוא פשוט אנרגיה שאני יכול לחוש ולקלוט אותה. :) ואז הצלחתי לקלוט אנרגיה מינית (במקרה) :) באותה שניה *הפנמתי* שהכל זה אנרגיות ואני מסוגל לקלוט כל אנרגיה מכל אחד. איזה כ-י-ף, צעצוע חדש :) מדהים איך כל יום פותח בפניי אפשריות בלתי מוגבלות חדשות.. מדהים איך אני מגלה עולם חדש ומופלא כל יום :) תודה רבה

kung fu

New member
טוב, הסתבכתי עם המחשבות שלך ../images/Emo13.gif

כי אתה שואל מה לעשות עם כל מיני דברים בתוכך....וזה כמו להמציא בעייה שאינה קיימת או משהו כזה. טוב, בקיצור יהיה לי יותר פשוט לדבר איתך על זה
לענות על זה בכתב יקח ממני המון אנרגיה

keoser

New member
חי חי ../images/Emo6.gif

את הסתבכת עם זה! תדמייני מה אני מרגיש!
:) חיחי :) בוקר קסום לך!!

kung fu

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

מצחיק. טוב אני רואה שאתה ער, אז אני אטלפן אליך

elirand2

New member
להתאהב מחדש

אהבה אהבה אהבה . אתה מאוהב אחי. האנרגיה כבר מצויה בתוכך, אינך יכול להוציא אותה בכזאת קלות .. האנרגיה תשאר אצלך לזמן מסוים, האנרגיה היא החיובית ביותר שבאנרגיות ! אין שום דבר שמשתווה לה, לא באושר, ולא באהבה לחיים עצמם, ולא בעוצמתה ! ההבדל היחיד בין האהבה שלך לבין אחרים, היא שאתה מודע באופן מוחלט לאהבה שלך, וליתרונות ולחסרונות שלה כאחד ! אינך עיוור, אלא רואה נסתרות! עצתי היא שתמשיך הלאה , תן לאהבה לזרום בכל איברי גופך, תן לה להתפשט לכל מקום שתלך , ובכל מקום שתגע . זה ללא ספק, קורה במציאות היום יומית שלך, ברגעים אלו ממש . אני לא מאמין בחיים מושלמים, אני מאמין שהחיים הם יותר מושלמים מהמושג שאנו מגדירים "שלמות" . המודעות שאתה נמצא בא היא תכלית החיים, היא הסיבה לקיומנו. קשה להגדיר במילים, אך לאחר שתחווה את האהבה במלואה שתחייה אותה לעומקה, ולכל כיווניה, יגיע הרגע שאנרגיות שונות יחלו להציף אותך, מכל כיוון, כי אתה האחד ! האחד שאוהב את הכל, ומקבל את הכל כמו שהוא, איך בך שנאה או כעס לכלום ! ההתמודדות לאחר חווית האהבה במצבך, היא ההזויה מכולם. להתמודד מול האנושות, ולהסתכל לה בעיניים ופשוט להגיד, אני אוהב אותכם מכל הלב ! אבל לקבל בחזרה חוסר הבנה, או תשובה שלילית, בגלל עוצמתה של האשלייה על בני האדם . אם זאת תצטרך להתמודד אחי היקר, אני מאחל לך בהצלחה, ואהבה ארוכת טווח במציאות הקיימת ומלאת הפתעות ואושר גדול ! אוהב מעומק הלב אליקבום .

keoser

New member
יאם יאם :)

אין שום דבר שמשתווה לה, לא באושר, ולא באהבה לחיים עצמם, ולא בעוצמתה! ייתכן מאוד! :) בגלל זה אני שוקל פעמיים מה לעשות עם הרגש הזה. אני חושב שאני אקח את זה בתור חוויה ואנתב אותו בסופו של דבר, במידה וזה יהיה חד צדדי :) אתה מדבר על אהבה, והתאהבות בתור אנרגיה מסויימת שקיימת בך. אתה לא מזכיר כ"כ אהבה זוגית, אתה לא מזכיר כ"כ התאהבות בבחורה --> ואת זה אני רוצה לבדוק. אתה מדבר על מצב בו אתה מסתכל דרך עיני האהבה, שהיקום פשוט מושלם בדיוק כפי שהוא, ואתה מקבל את זה. אני מרגיש את זה, אני מתחיל לראות את זה הכי ברור שבעולם. :) לאחרונה התחלתי יותר "להשקיע" בחיבור לנשמה, דרך הספר של אורין. אני יכול להגיד לך, שאחרי מדיטציה מדהימה, הכל היה פשוט מושלם. אפילו המחשבות שלי על חוסר שלמות שבאו אחרי 15-20 דקות אחרי המדיטציה, פשוט היו מחשבות מושלמות :) הכל פשוט מושלם באותו רגע. הכל פשוט היה, ללא כל שפיטה מצידי. באותה שניה, שום דבר לא יכל לפגוע בי. שום דבר לא יכל להטריד אותי. הכל היה מאהבה וחמלה :)

rzkn

New member
אין פה ממש בחירה

אתה שואל מה עדיף לך לעשות, כאילו יש לך ברירה... העניין עם התאהבות זה שאין לך ממש שליטה על זה, אפילו אם אתה חושב שכן. זה כמובן בא כשלא מצפים לזה, אולי לא תמיד מוכנים ואפילו כמו שאמרת בעצמך - לא כ"כ מעוניינים. לא בוחרים במה, במי או איך להתאהב. המעט שאתה יכול לעשות, לדעתי, זה לנסות לשלוט בהתנהגות שלך בעת ההתאהבות והכל תלוי בנסיבות ובצד השני כמובן. הצד השני והתגובות שלו כן חשובות. מאוד חשובות. זה יניע את המצב שלך בין התמודדות עם אכזבה לבין הגשמת האהבה. נשמע שאתה מפחד מאיבוד שליטה.. אולי תנסה להינות מזה? זה הכי כיף בעולם. בכל מקרה אתה תאבד שליטה, ככה נראה לי. סדר העדיפויות קצת משתנה, הראיה שלך נעשית אחרת, הכל סובב סביבה. אפשר להבין שאתה חושש לאבד משהו מעצמך, ואולי זה קצת נכון אבל אתה גם מקבל הרבה, הרבה הרבה. אין דבר שמקדם את ההתפתחות הפנימית, העצמית יותר מאהבה. אולי הניסיון הקודם שלך לא היה מוצלח אבל אל תתן לא לחסום אותך! תתאהב כל כולך!

keoser

New member
טרילהלהלה :)

אני לא מסכים איתך בעליל! :) אני *ידעתי* שאני ניכנס לקשר איתה בידיעה, שיש סיכוי מאוד מאוד גדול שאני אתאהב בה. אני *בחרתי* להיכנס לקשר כזה. ברור לי כשמש שאם אני באמת רוצה להפסיק את ההרגשה הזו בכל מחיר, אני מסוגל לעשות את זה. אנחנו אחראים למציאות שלנו -- אנחנו יכולים להשפיע על הרגשות שלנו. אתה יכול לבחור האם לתת לעצמך מחמאה על כמה שאתה מקסים בבוקר, או פשוט לשפוט את עצמך על משהו שעשית אתמול. אתה אחראי לרגש/מחשבה הזו :) אני *לא רוצה* להגיע למצב, בו היא תהיה כל העולם שלי והכל יחוג סביבה. כזה מצב לעולם לא יקרה, במצב הנוכחי שלי. יש לי חיים משלי, שמאוד מאוד חשובים לי. טוב לי בתור יחיד כרגע, אני לא זקוק (כמו בעבר) לאדם שאני אצטרך לחוג סביבו בכדי שימלא אותי כמו פעם. היום, בניגוד לפעם, אני בא ממקום של אהבה עצמית, והרבה יותר שפע בחיים שלי. :) אני *מסכים* איתך לגמרי שאהבה זה דבר *נפלא ומופלא* (לאו דווקא בין בני זוג), אבל אני לא סגור עדיין על *התאהבות* וכל מה שבא איתה. אני פשוט מבדיל בין שני רגשות פה. ייתכן וזה פשוט אותו רגש, אני אנסה *להרגיש* את זה ואגיד מה ההבדל בשבילי בין שני האנרגיות האלו :) אני לא מרגיש שאני *מפחד* מזה, אני מרגיש שאני פשוט *לא רוצה* את זה בחיים שלי, זה שונה לגמרי :). למה להיכנס לבור, אם אני רואה אותו, ויש לי את היכולת לקפוץ מעליו/ללכת מסביב? עדיין לא גבשתי לחלוטין את ההחלטה שלי בנושא. יש לי כמה אפשרויות שהראייה הצרה שלי רואה כרגע, בעת כתיבת ההודעה: א) אולי פשוט לוותר על החלק הזה של התאהבות, כי הוא פשוט לא מתאים לי במצב הנוכחי שלי בחיים (הסיבה לא משנה, אין לי רצון להגיע אליה גם). ב) כמו שהתהוות אמרה, להחליט לבחור מה אני עושה עם האנרגיה הזו שקיבלתי. אלו דברים טובים אני לוקח, ומה אני מוציא (כמו עיוורון, לדוגמא). ג) פשוט לאבד שליטה. להחליט שאני רוצה "להתפרע" כרגע. מצב כזה יקרה, כמובן, רק אם זה יהיה דו צדדי :) (הרעיון בהודעה היה פשוט לראות עוד אופציות שאני לא ראיתי לבד
).

rzkn

New member
....

אני מסכימה על עניין בחירת מצב הרוח, על הבחירה שלא להשפט לא ע"י עצמי ולא ע"י אחרים. אבל בכל הנוגע לאהבה, אני לא יודעת, אצלי זה ככה, אני מתאהבת בלי כל היגיון... זה קצת מרגיש כמו בחירה שהיא אמנם שלי אבל מכוונת מאיזשהו מקום. אולי אתה דווקא יכול לעזור לי בלסדר מחשבות: כשאני נכנסת לקשר, אני הרי לא מפסיקה להיות מה שאני ועדיין עושה את כל הדברים שהייתי עושה גם לבד, אבל החיים תופסים צורה קצת אחרת, כמו "טבולים" במתיקות נעימה ומצד שני הם הופכים כולם להיות ביחס למושא האהבה... קצת טוב, קצת לא טוב, השאלה היא איך לשמור על השלמות הפנימית שלי בתוך קשר זוגי. איך להמנע ממצב שהתנודות בקשר הזה לא יסחפו אותי למקומות שאני לא רוצה להיות בהם? כמו שאמרת טוב לך בתור יחיד ואתה לא זקוק לאדם שימלא אותך. אני מרגישה כך בכל פעם כשאני לבד, ואז כשאני ביחד כאילו הכל מתמסמס.. אני חוזרת לנקודת ההתחלה. בגלל זה אני ממש הזדהתי אם ה'פחד' או 'חוסר הרצון' שלך להכנס לזה. הלוואי והייתי באמת יכולה לבחור. ואולי דווקא לא כדאי להיות שקולים כל כך בעניין הזה? אולי לתת קצת ליצר ההרפתקנות לנתב את הדרך? גם מההודעות האחרות שלך אני מקבלת את האנרגיות שבך, נראה לי שהתשובה כבר ידועה לך, ובאמת מזה חשוב אם זו 'אהבה' או 'התאהבות'?

keoser

New member
בוקר טוב :)

עד עכשיו, בדיעבד, לכל התאהבות שלי יש "היגיון" מאחוריה.. אני מסוגל להיום להסביר למה ניכנסתי לקשרים בעבר. יותר מזה, אני מסוגל להסביר היום למה אני נכנס לקשר שאני רוצה להימצא בו כרגע (לפחות אני יכול לתת כמה סיבות *שאני* רואה כרגע). מה שכן העסק הזה בא לי בזמן לא טוב, בדיוק כשאני החלטתי להתחבר לנשמה שלי ולהיפתח, אז אני מצוי בכאב פיזי קל רוב היום באיזור החזה, והבטן העליונה :) המחשבה שאני יכול לבחור עם אלו רגשות להיות, באה אלי בעקבות ההודעה הזו. אין שום סיבה שבעולם שאני לא אדע *למה* אני עושה דברים. אין שום סיבה שבעולם שאני לא אבחר ביודעין קשר שיתרום לי, ויתרום לצד השני. אני לא רוצה לגרום לחיים שלי לסבוב סביב אדם מסויים שאני אוהב. אני רוצה להרגיש את הלבד עדיין בתוך קשר, ועם זאת להיות עמוק עמוק בתוך הקשר. זה בכלל לא סותר אחד את השני, במידה ואת תוהה. הפחד הזה שקיים בי, מושתת על העבר שהיה לי עם קשרים. אני פשוט דואג לא להיכנס לדפוסים מזיקים מהעבר כרגע. אני מרגיש במקום אחר בחיים, אין סיבה שאני אמשיך לעשות את אותם טעויות. בגלל זה אני קודם מתחקר את הניסיון שלי, ומנסה ללמוד מניסיון של אחרים. החלק האחרון של ההודעה שלך מאתגר אותי :) אני עובד על השלמות שלי בתור אדם כרגע, אני חושב שעברתי מספיק בשביל להרגיש שלם לבד. הפחד שלי נובע מהעבר בעיקר. כל פעם שהתאהבתי ואהבתי, הייתי עיוור בקשר לחלוטין. היום אני יותר מודע לעצמי, ולאחרים, אבל העבר עדיין מכה בי. אני מזהה את דפוסי ההתנהגות מהעבר ודואג ליירט אותם אחד אחד, דפוסי התנהגות שלא מתאימים לי יותר, ז"א. חברה מדהימה שלי אמרה לי לדמיין את המציאות שתהיה לי הכי טובה עכשיו.. מה יהיה בה? פשוט ככה, אני אכוון את הקשר שלי למקום שאני רוצה שהוא יהיה בו. הבעיה היא שאני לא סגור *לגמרי* מה אני רוצה. בשבילי "יצר ההרפתקנות" לא מוביל אותי למקומות טובים בשלב הזה בחיים שלי. הוא מוזן מפחד טהור. אני עדיין ברובי פחד, ולא אהבה. זה משתפר משניה לשניה, ואני מותמר באהבה, אבל עדיין ברובי אני מרגיש פחד. לגבי השאלה האחרונה, התשובה עדיין לא ידועה לי לחלוטין. אני עדיין מהרהר טיפה, אבל אלו הרהורים של מה בכך. אני באמת חושב שאת ההחלטה האמיתית כבר עשיתי. אצלי, משום מה, אני מחשיב התאהבות בתור דבר רע, כנראה מניסיון העבר. אני צריך לבוא ולחשוב מה אני עושה עם האנרגיה הזו שמצויה בי. לנתב אותה מאהבה, ולא מפחד כמו שאני עושה כרגע. אני חושב שזה יבוא בשניה שאני אכנס לקשר מחייב. באותה שניה אני אהיה מוכן באמת להוריד את המחסומים שלי (שמונעים ממני לתת עכשיו את האנרגיה הזו), ואז לחקור איך אני ארצה להיות בקשר. לאחרונה לימדו אותי מה זו אהבה, אבל עדיין לא חקרתי התאהבות. :) אולי אני אתחיל באמת ליצור את האנרגיה הזו כלפי היקום, ואח"כ כלפי אדם. כנראה אני פשוט פוחד להיפגע כרגע. התאהבות מקושרת לי עם סבל בראש. אני אשב על זה הלילה לחשוב על מה התאהבות אומרת בשבילי :) בכל מקרה, התאהבות מרגישה לי כרגע בתור משהו שמקהה את החושים וגורם להנחת הנחות היסטרית, כאב שלא במקום בגלל הנחת ההנחות הזו, עיוות המציאות ברמה יותר גבוהה מהרגיל, ועוד. :) את בקשר כרגע? הקשר האחרון שלך היה כשהיית בערך באותו מקום, או שממש התקדמת הלאה מאז? את מרגישה נפלאה בתור א', או שאת מחכה למישהו בפנים בפנים בשביל שיציל אותך, או שיגרום לחיים העכשווים שלך להיות יותר טובים? איך היה הניסיון האחרון (או העכשווי) שלך עם קשר? :) באהבה, יוסי :) ותודה על ההארות :)

אהבה יאמי ../images/Emo13.gif

טוב אז לפי מה שקראתי והבנתי (תתקן אותי אם הבנתי דברים לא נכון): 1. הגדרות, הגדרות
אתה לא מעוניין להיות עיוור, להיסחף או להתאכזב ודברים דומים, או לחשוב על מישהי יומם וליל. ("אני לא רוצה להיות "עיוור", אני לא רוצה שיוטל עליי מסך מערפל....פתאום אותו אדם הופך להיות הדבר הכי חשוב בחיים") ובעצם אתה קורא לסימפטומים האלו: התאהבות. אתה יכול להיות בקשר עם מישהי ופשוט לוותר על ההרגלים האלו שלך מהעבר. או לא להיות בקשר עם מישהי אם אינך מצליח להרפות מההרגלים האלו מהעבר. או להיות איתה בקשר גם כשאינך מצליח להרפות מההרגלים האלו... או טוב יותר - לזמן מישהי פתוחה, כנה, חופשייה, עוצמתית - כמוך, שלא יהיה סיכוי להרגלים האלו להתבטא, כי הכל יזרום ביניכם מצויין. 2. אחלה. בא לך קשר כזה או אחר. אולי בא לך רק לשכב עם מישהי פעם בשבוע ולהתחבק איתה כשבא לך. אולי בא לך פשוט קשר אוהב ומקבל שאפשר להתחבק ולדבר על הכל....ואולי בא לך פורמט אחר. ("מה עדיף לי לעשות? לשלוט ברגשות שלי? לשלוט ברגש ההתאהבות?") תדמיין את המציאות הכי מופלאה שאתה יכול ליצור כרגע עבורך. האם יש שם קשר כזה או אחר? יש? אין? אם יש, אז אחלה. אם אין, תצא מהקשר הזה...
אם אינך מדמיין שבמציאות הכי מופלאה עבורך (המציאות שאתה הכי היית רוצה) כרגע יש לך קשר, אז למה שתיכנס לקשר כזה רק בגלל "שזה קרה"?
השאלה היא, האם אני רוצה להיות מאוהב, איתה או בלעדיה? הרי זה לא משנה אם היא שם או לא, מה שמשנה זה איזון/סערת הרגשות שלי. ובגדול, אני מרגיש שאני לא רוצה. אני לא רוצה להיות מאוהב, אני רוצה לאהוב. תדמיין את המציאות הכי מופלאה עבורך. אתה רואה את עצמך מאוהב או לא? זאת התשובה. אם אתה רוצה לאהוב ולא להיות מאוהב? אז אחלה. פשוט תאהב

keoser

New member
חבר יקר שלי חזר מחו"ל אתמול

אני זז להתקלח ואח"כ מגיב להודעה הזו. :) איזה באסה שאני קורא אותה בדיוק אחרי שהגעתי לאותם מסקנות #$%@ :) מזכיר לי את השיר Ironic/Alanis Morissette
תודה רבה!!

למעלה