התאבדויות

אל תפסיקי לענות לי...

זה לא אני שצריך את התשובות לי אין בעיה להיתאבד אני לא מפסיד כלום ואף אחד לא מפסיד אותי... אבל יש אנשים חשובים בעולם את אחת מהם עוזרת לאנשים... כל הכבוד... אנשים בלי סיבה לחיות מיתאבדים כל יום אם רק יתחילו לחיות ולייסם את התפקיד זה יהיה טוב! אבל הם לא יודעים מה התפקיד... אני מחפש תשובה... ולא מוצא... זה לא מחשבות רק שלי זה של יותר מידי אנשים כמוני.,..

pomelit

New member
לאיתן

אתה נשמע כאילו "הלכת לאיבוד". כאילו כל יום הופך להיות כל כך קשה, שהדבר היחיד שאתה יכול לשאול את עצמך, זה למה בעצם להישאר כאן... אתה מוזמן לספר על זה קצת יותר, להסביר את הקושי הזה, הכאב... או כאן או בפורומים אחרים

ברוך ה` לא קשה לי לא רע לי

זה שלא קשה לי זה לא סיבה לחיות עם היה לי קשה הייתי מבין למה לחיות אני לא אומר בקטע של נימאס לחיות אני בקטע של סיבה הגיונית למה שקורה בעולם כל כך ניפלא... מה בן אדם שמטיבעו רע מה הוא עושה פה?

pomelit

New member
אני מצטערת

אבל זה לא נשמע לי רציני. וזה שפרסמת את אותה הודעה גם בפורום חברויות גורמת לי לחשוב שזה מן משחק, או אולי "ניסוי בבני אדם" כדי לראות מה יהיו התגובות בפורומים להודעה כזו. אני מקווה שכמו שאתה אומר הכל בסדר וסבבה לך, אבל אני לא חושבת שמה שאתה עושה זה בסדר. אנשים מנסים לעזור לך, ובשבילך זה מן משחק...

את יכולה לחשוב מה שאת רוצה...

אני לא חושב שבן אדם שעמד על צוק שילת לבד כבר 5 פעמים וכימעט קפץ וכל פעם לא עשה את זה כדי לתת צאנס לחיים יכול לעשות את זה סתם כדי ליראות תגובות כיום אני לא הולך לצוק כי אני יודע שאני כן יקפוץ... אני לא רוצה למות אבל אני יעשה את זה אחרי שאני יגלה למה אני פה... אין מה לעשות אני לא נולדתי כדי לאכול גלידה, לשכב עם בנות ולהנות מהחיים! מיצטער למרות שעשית את כל מה שיש בעולם להציע... חוץ מיזה גם אם אני סתם עושה את זה את חושבת שאין אנשים שרוצים להיתאבד ולא מעלים את זה לדיון?

צהובה18

New member
אני מסכימה עם איתן!!!! החיים בזבל!

אין בשביל מה לחיות! כל העולם רודף אחרי הכסף! סתם עולם חרא. בשביל מה להביא ילדים לעולם כזה מגעיל???? הבנים סוטים, הבנות רכלניות. אני שונאת אנשים!!!!!!!! אני אוהבת בע"ח. הם לא מרמים, משקרים וכו'...

איך את יכולה לישנוא...

בן אדם שאוהב משהו באמת לא יכול לישנוא באמת... את אוהבת חיות אבל אנשים את שונאת? עם חיות יכלו לדבר הם גם היו משקרים... טבע האדם רע מנעוריו... אחרי שתפסיקי לישנוא גם תתחילי לאהוב סתם אנשים שאת לא מכירה... הם אנשים בידיוק כמוך... לכל אחד יש פינה בלב... יש כאלה שקשה לימצוא את הפינה החמה אבל יגעת ומצאת תאמין... למה איבדת כל כך את האמון באנשים? עשו לך משהו רע?

צהובה18

New member
אם חיות היו מדברות ומשקרות, גם

אותם הייתי שונאת אל תדאג.. בעיקרון, אני שונאת אנשים , בכלליות, אבל תכל'ס, אני יכולה להגיד לך שאני כ-ן אוהבת אנשים.את האנשים שמסביבי, את החברה הכי טובה שלי, את המשפחה שלי, סתם אנשים שאני מכירה וכו'... אבל זה לא מונע ממני לשנוא את העולם הזה! מה זה קשור בכלל??? ו...כן, עשו לי הרבה דברים רעים עד כדי כך שאין לי שום אמון באנשים. אפילו בחברות שלי, כל דבר שהן אומרות לי, אני מתייחסת לזה בערבון מוגבל. אני בונה חומה מסביבי, ככה הרבה יותר קל לא להיפגע.. אני בנ"א רגיש מאוד!!!

M o n a L i s a

New member
איתן! ../images/Emo24.gif

יש המון סיבות לחיות!!! אל תגיד אחרת....... לדעתי העובדה שה' שמר עליך בחדירת המחבל אומרת שאתה צריך המשיך לחיות!!! הוא הגן עליך כדי שתמשיך להנות מהחיים האלה....מגיע לך!!! רק להתעורר בכל יום ולהסתכל מהחלון, לנשום אוויר...שווה את זה! בן אדם חי כמות מסוימת שממנה הוא צריך להפיק את המיטב...אל תקדים את זמנך... לכולנו יש בעיות, אפילו כאלה שנראות הכי גדולות בעולם אבל צריך לצאת מזה!!! לחשוב חיובי!!! יש ימים שחורים כאלו שנותנים הרגשה שאין טעם להמשיך אבל אל תיתן להם לשלוט בך!!! יש לך כל כך הרבה דברים לחוות!!! אהבה...חברות...משפחה....שמחה...הצלחה!!! תאמין לי שזה שאתה חי זו זכות ענקית!!! ה' נתן לך חיים אז אל תחזיר לו אותם.......תהנה מהם
אתה מוזמן לפנות אליי במסרים או באי מייל [email protected] ולקבל המון תמיכה!!

TwelveEyes

New member
החיים מסריחים?

וואלה, סחתיין על ההצתה המאוחרת. תגיד, מישהו פה חייב לך משהו? מה נסגר עם הגישה הזו של "תנו לי סיבות הגיוניות... אחרת..."? קצת נימוס לא יהרוג אותך! אנשים חיים כי יש להם מטרות שברצונם להשיג ו\או כי יש בחייהם אנשים שהם אוהבים מאוד ולא רוצים להיפרד מהם לנצח. אני יודעת שהנ"ל בהחלט הסיבות לכך שבסופו של דבר לא חתכתי את הוורידים - למרות שהסכין היה בערך סנטימטר מפרק היד שלי (גם באופן מטאפורי וגם באופן ממשי, לצערי) בשלב מסויים. אתה רוצה סיבה לחיות? תחיה בשביל ריח של גשם ולחם טרי, בשביל מכונית חדשה, בשביל לטוס לניו-זילנד בקיץ, בשביל לשבור רגל בכדורסל ולהיראות זוועה עם התספורת החדשה ולהשקות את הגינה בקיץ כשתהיה בן 64, לבוש בבוקסר דהוי וגופייה שיש שמועות עקשניות על כך שהייתה לבנה פעם. ברור שהחיים לא יפים. מישהו הבטיח לך שהם כן? תתבע אותו על פרסום שקרי, אח'שלו. אתה יודע, אגב, שזה שתתאבד לא יגרום לך להרגיש יותר טוב? תמות ואז יהיה חושך נצחי שאפילו לא תזכה לראותו, "הקלה" שלא תזכה להרגיש. גם אם יש גן-עדן, הרי שלא תיכנס לשם בגלל סיבת המוות ובמקום, נשמתך פשוט תתגלגל לגוף אחר שדרכו שוב תיאלץ להתוודע לכמה שהחיים דפוקים. אז מה הרווחת, תכל'ס? כלום! אז יאללה, צא מהבולשיט הזה כבר!

למעלה