התאבדויות

התאבדויות

שאלה לי אלכם! היש סיבה ליחיות? ואם כן למה ליחיות כדי ליסחוב עוד יום? תנו לי סיבות הגיוניות... אחרת...

Raph Rulz

New member
בטח שיש סיבה...

קודם אני משער שאתה מאוד צעיר... יש לך את כל החיים לפניך!!! תהנה מהם!!! צריך עזרה ? תמיד יהיה מי שיעזור לך!! כל יום תקום בתחושה שיש לך המון מה לתת ולעשות חפש עיסןק במה שאתה אוהב...

Raph Rulz

New member
אתה כן!! תקשיב...

בטח קרה לך משהו מזה מבאס ואתה רוצה עזרה.. אתה יכול לכתוב לי לאימייל: [email protected] מתי שאתה רוצה ואם אני אוכל אני יענה לך על כל השאלות!!! אתה צריך עוד להיתחתן להקים בית ומשפחה לעשות כסף... יש לך עוד את כל החיים לפניך. המצב שאתה נמצא בו קרה לי כמה פעמים ולא צריך להיתייאש!!! תמיד תחשוב שיהיה יותר טוב..

אתה אומר דברים מפגרים...

להקים בית לעשות כסף??? ביגלל זה אני יחיה עד גיל 80 מה יצא לי מיזה??? זה שטיות לא קרה לי כלום בחיים... סתם זה שאלה למה אני פה... אני לפחות לא פה כדי להקים בית ולעשות כסף... שהילדים שלי יחיו בעולם מגעיל... אני מעדיף שלא יחיו פה

וואזה

New member
איתן צודק!

מה הטעם להיות פה? בשורה התחתונה- בואו נעבוד קשה כל החיים ונחיה את החיים המסריחים האלה כדי שבגיל 80 נגיע ל"מנוחה ונחלה" עם כסף, נכדים ונינים? זה באמת חסר טעם.. אני מקווה מאוד לא להגיע עד אז..

Raph Rulz

New member
יש לי נרגשה שאתה עוזה ממני צחוק

אם אתה לא רוצה לחיות הפסד שלך ואתה לא תרוויח מזה כלום כי יחזירו אותך לעולם בנשמה אחרת... אם אתה מעדיף להתחיל הכל מהתחלה... אז בבקשה אתה לא עושה טובה לאף אחד שאתה לא מתאבד...

one smile

New member
../images/Emo20.gif

יש ימים קשים יש ימים שאין חשק לחיות הכל נראה שחור ולא נראית באופק שום סיבה להמשיך הלאה לסחוב... גם לך זה קורה... אבל לפעמים אם מדברים על זה אם חולקים את המחשבות עם מישהו נוסף זה יכול לעזור ואפילו קצת לעודד. אני אשאל אותך שאלה הפוכה.. למה לא לחיות?

FDNYCarlos

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תדבר איתם הם יכולים לעזור זו רק תקופה כזו והיא תעבור יש לך עוד הרבה למה לצפות בחיים

azaria

New member
בכל מקרה איתן, בלי מעשים פזיזים!

גם אם נניח שאין שום טעם לחיות והכל שטויות וכל מה שאתה אומר ומרגיש... עדין זה לא דבר שלילי. זה רק העדר של דבר טוב. אם תשים הכל על סרגל ציונים אז הציון של לחיות הוא עדיין עובר אבל בקושי. הציון של מוות הוא אפס מוחלט. והכי חשוב - סופי! בלתי ניתן לתיקון או שינוי או שיפור. סופי לחלוטין. לנצח! לא נשמע שאתה באיזו מצוקה נקודתית שמשהו בלתי אפשרי קורה לך כרגע ומחייב אותך להחליט דווקא עכשיו. נכון? אז תן לעצמך עוד טיפה זמן. דבר עם האנשים פה בפורום או באיתן שהפנו אותך לשם, או עם ההורים, השכנה, מורה מבית הספר, סבתא, דודה, החברה, סתם מישהו מהחבר'ה שלך, או כל מישהו אחר שמתאים לך. נסה ללבן את השאלה שלך איתם. "בשביל מה לעזאזל להמשיך לחיות?!" גם אם נניח שבסוף תגיע למסקנה שבאמת אין בשביל מה לחיות והכל שטויות... אז תמיד תוכל לפעול לפי זה. במיוחד אם זו הצורה שאתה תופס את החיים, אז לכל היותר חיית עוד קצת את החיים חסרי הטעם האלה. לא ממש דבר כל כך נורא. (אולי לא כיף גדול, אבל בטח לא בלתי נסבל). בקיצור, אל תעשה שום דבר שהיית יכול להצטער עליו לו רק נתת לעצמך הזדמנות. כי אם תחתוך עניינים עכשיו לא תדע לעולם אם יש או אין טעם לחיים. ולסיום משהו שבטח לא ישכנע אותך, אבל בכל זאת. יש לחיים טעם. רק תגדיר איזה מין טעם או סיבה היית רוצה שיהיו לחיים שלך. אני בטוח שאפשר להראות לך שחלק מזה כבר קיים אלצלך בחיים ושעוד יש אפשרויות רבות להגדיל ולשפר ולהרחיב ולהעמיק את זה. 18 שנותיך נראות לך "לא צעיר", אך אם תפקח עיניים תסכים בוודאי שזה בערך רבע ממשך החיים של מרבית בני האדם.

זה בסדר חמודה...

אני לא מיתכנן למות בלי לדעת את הסיבה שאני פה אני חושב שהעולם מספיק טוב בניגוד לאנשים שעליו ואני חייב לדעת למה בן אדם כמוני נימצא בסיטואציות מוזרות של הרג רצח וסתם רישעות אני אמור להזיז משהו פה כל אחד אמור לעשות את זה ואנשים חיים כאילו עוד יום ועוד יום... תודה בכל זאת חמודה... הראת אכפתיות לבן אדם שאת לא מכירה תמשיכי העולם שלנו צריך אנשים טובים כמוך... אין כאן הרבה כאלה... תילמדו מימנה עם ישראל!

azaria

New member
יש עוד המון כמוני

אני שמח (מה לעשות, עזריה זה לא שם לבחורה
) שאתה "רק" תוהה ומנסה לחשוב ולברר. חששתי כבר שאתה על סף מעשה שגוי. ממש על קצה התהום. טוב לדעת שאתה "רק" משתשע במחשבות על האם כן או לא לקפוץ לתהום ומה הטעם בלהימנע מזה. אני מקווה שתסכיל להבין שצריך הרבה יותר מאשר סיבה למה לא לקפוץ. צריך לפחות סיבה חזקה מאוד מאוד למה כן לקפוץ. וגם אז אני לא בטוח שזה המעשה הנכון. יאללה. לך תמצא טעם ותכלית לחייך. ובתור תכלית ראשונית קטנה קח לך משימה. תחזור לכאן ותענה לאנשים כשהם יהיו במצבך. תהיה אתה "אכפתי לבני אדם שאתה לא מכיר". אבל בשביל זה אתה צריך קודם כל להיות אכפתי לאדם שאתה כן מכיר. מכיר היטב... לך עצמך. שיהיו לך חיים נהדרים ידידי.

לי אין סיבה למה לא ליקפוץ

לכן אני לא הולך לצוק כי אז הייתם שמועים בחדשות על אחד עם ראסטות שנעדר עד שהיו מוצאים אותי באיזה נחל! אני לא מיתקרב לכאלה מקומות כי זה כן מה שיקרה... הסיבה שלי כיום לחיות זה לגלות למה אני חיי ושאני מסיים את התפקיד אני מצפה ומחכה ליום שאני ימות אולי גם נקרב אותו אם אפשר אני לא רוצה להישאר פה בחיים כדי להנות וכדי לחיות בישביל הכיף...

azaria

New member
בכיף רק כל זמן שאתה ברומא היה רומאי

כלומר, תמשיך לך לחפש את הסיבה שלשמה אתה כאן בעולם הזה. אני מאחל לך שתמצא. ובכל מקרה אל תשקיע את כל כולך בחיפוש הזה. יש חיים לנהל. יש עולם מסביבך. אז כל עוד אתה כאן - תעשה לך חיים מלאים ומהנים ככל האפשר. בשום מקום לא כתוב שאסור להנות בדרך למילוי אותה משימה שלשמה נבראנו. ותאמין לי, כשיגיע הזמן לדעת את טעם חייך, אתה כבר תדע. רק דע לךשלא בהכרח ייגמר תפקידך ברגע שתגלה מה הוא תפקידך. אולי תפקידך הוא ארוך ומתמשך כמו למשל לספק נחת להוריך? או להגדיל תורה ולהאדירה בעולם? או להעמיד צאצאים ולגדלם לקראת התפקיד שנועד להם? או אלוהים יודע מה. לך תדע. בכל מקרה - תפקיד בחיים לא חייב להיות משהו רגעי נקודתי. כזה שעושים וגמרנו, אפשר ללכת.

זה לא תקופה בחיים לא רע לי

סתם טוב לי אפילו נהדר לי אבל מה סתם כיף לי כי אמור להיות לי כיף? בראו עולם נהדר כל כך סתם כדי שניזרום נינצל מפיגועים וננצח בסוף? לאן אנחנו הולכים? מה אנחנו עושים?

כי זה עוד יום ועוד יום... מה אני

עושה פה ומה הילדים שלי יעשו פה יחיו כמוני... בין פיגועים וכלכלה על הפנים? אני ניצלתי בפיגוע... הייתי מטר ממחבל שניכנס לי לחדר בישיבה באיתמר... אני היתחבתי מיתחת למיטה... אז למה אני לא נהרגתי... יש סיבה לחיות עובדה שאני חיי אבל מה הסיבה... כמה זמן עוד ניסבול עוד חבר הרוג ועוד אחד אנחנו פה בישביל מישחק של אלוהים?

one smile

New member
איתן

קשה לך שחבריך נהרגו זה מעורר בך תהיות וגורם לך לשאול את עצמך למה דווקא אתה חי למה אתה ניצלת? מה המטרה בכל זה...? אבל כנראה כמו שאתה מבין יש לזה סיבה כלשהי אתה חי הצלחת לחיות תנצל את זה כנראה לאלוהים משחקים משלו אבל אתה בינתיים בצד המנצח של המשחק נכון, זה עוד יום ועוד יום.. המצב קשה אבל אולי ילדיך יחיו במקום אחר אולי עד שיהיו ילדיך המצב ישתפר? נכון, אף אחד לא יכול להבטיח את זה אבל נשאר לקוות... נשאר לנצל את מה שכן יש בעולם. (((איתן)))

זה נישמע כמו סיסמאות יפות

מיצטער עם את נעלבת... ממש תודה על העזרה אבל אני מיסתדר עם השאלות לי יש את מי לישאול... זה בישביל אנשים שמיתבישים לישאול... צריך להמשיך בדיון הזה... זה שאלות שלי שאין לי תשובות עליהם אים אני ימצא אני יספר לכם אני יודע שניצלתי ודרך אגב אין לי שאלות כגון למה אני ניצלתי ולא הם? כי לי יש תפקיד ולו יש תפקיד אני מישתדל לא להיתערב במה שהוא עושה... ואני לא ניצחתי במישחק... במישחק הזה אין מנצחים... כיום לחיות זה לא לנצח...

one smile

New member
אני שמחה לשמוע

שיש לך את מי לשאול. ולא, לא נעלבתי, למרות שמניסיון זה לא רק סיסמאות... אמונה לפעמים נותנת כוח.

למעלה