השתתפות בפורום

עליזה53

New member
השתתפות בפורום

שמי עליזה אני ממוצא עירקי והייתי מעונינת להיות חברה בפורום זה אשמח לקבל מידע נוסף לגבי הפורום ומשתתפיו בברכת חג שמח עליזה

סועד

New member
לעליזה, מצטרפת לברכות ואני בטוחה

שתמצאי בפורום הרבה נושאים שיעניינו אותך, החל מפולקלור וכלה במתכונים, ומנהגים של העדה העירקית בישראל. בברכת ברוכה הבאה.

עליזה53

New member
לסועד

שלום לך סועד יקירתי גם לאחותי קוראים סועד ובעברית שושנה. אגב שמי במקור עזיזה וכמובן הוחלף לפני שנים רבות לעליזה. אני מודה לך על הברכות וכולי תקוה שאמצא פה בית שאוכל לחלוק בו הרבה מהמשותף.

סועד

New member
גם לי קוראים בעברית כמו לאחותך

אני בטוחה שתפיקי המון תועלת מהאתר הנפלא שלנו.

עליזה53

New member
סועד

סועד יקירתי אולי את מכירה את האחים שלי יש לי אחות שקוראים לה דייזי והאחות השניה מונירה דייזי אחותי נשואה למוריס זילוף ז"ל ומונירה נשואה לאברהם טופיק ז"ל האם את גרה ברמת גן?

לעליזה- ברוכה הבאה לפורום

....ללא כל תנאי! אני מקווה שהבנת שפנטומימה מתלוצץ

עליזה53

New member
תגובה לריבר

ריבר היקר כל הכבוד על פתיחת אתר זה שאני נתקלת בו לראשונה הנני עירקית גזעית והומור זה דבר נפלא וקיבלתי אותו גם עם הומור כך שאין בעיה יישר כח

הלה ביקי עליזה, ברוכה את וחג שמח

אניחנו בני כל הגילים והמשותף לנו אהבת השפה הערבית, עירקית.יהודית. הווי , זכרונות ועודד,. מקוה שנתרום לך ובטוחני שתתרמי גם את.. מעירקיותך..

עליזה53

New member
לשד מבגדד

לשד מבגדד חג פסח שמח הלה ביק ונפרח ביק. אני אשה ממוצא עירקי בגדדי אני אוהבת את השפה העירקית למרות שמאז שנפטרו הורי זל לא יצא לי לדבר והשפה הולכת ונשכחת מזה שנתיים התחלי לחזור למקורות ולהזכר בסיפורים של אבי אמי ואחיי. אבי ממשפחת טוויג המקורית מביטווין ואמא שלי ממשפחת זילוף. אשמח לשמוע חויות מהחברים בפורום וגם אני אגב מחדשת את הזיקה הערבית גם לילדי

עליזה53

New member
סועד

אני יודעת ההורים שלי תמיד דאגו שלא נשכח את המוצא והיחוס

עליזה53

New member
קשר לזילוף

איילין אולי אנחנו קרובים האם זהו שמך האמיתי? המשפחה שלי מתגוררת ברמת גן

עליזה - דודה שלי בנתניה היא ../images/Emo24.gif

נשואה לזילוף, בעלה נפטר לפני שנים, ואני יודעת שאחיו של בעלה גרו בכפר סבא אחד בשם סלים- ולנפטר קראו דוד זלוף, והיה לו עוד אח בשם שאול. קולטת משהו?

סועד

New member
עליזה, גם אני מצאתי בעזרת הפורום

קרבה משפחתית רחוקה. וזה ממש עולם קטן ואין לך מושג כמה זה מרגש.

למעלה