השתכב"גות!

השתכב"גות!

לא אני עברתי אבל שכבת ט' שלנו (שכבת מירון) עברה ואנחנו עזרנו והיה כל כך מדהים אז הנה תשמעו.. בהתחלה אירגנו דברים והכל, עברנו תדרוך זריז וחיכינו להם.. ואז אמרנו להם "בשביל להכנס לשכב"ג עליכם לעבור כמה משימות, ואחת מהצוות שלי (צוות ד'יווה המדהים), לקחה אותם והתחילה לצרוח עליהם "קומו, שבו, רוצו, דלגו, רדו לעשרים אמרתי עשרים, רוצו לשם עמדו בשורה ישרה" וכאלהה.. אחר כך עשינו שכב"ג נגד שכבת ט' מוראל, והשכב"ג ניצחח הקמנו תורנים, והשכב"ג ניצח. ואז..... טם טם טם טם.. הלכנו כל השכב"ג ושכבת ט' להסתובב בקציר (עיר בירה - למי שלא מכיר) ושמנו מלא סרטים אדומים, אחרי חצי שעה כל שכב"גיסט לקח חמשוש והוביל אותו עד לטקס. ועכשיו מה עבר על החמשוש שלי (טוסון) קודם הוא נפל מהמדרכה, נכנס בשיח פרחים, ושוב נפל מהמדרכה, ונכנס בשיחים. ונכנס בעמודים, ונכנס במכונית, והלכנו והלכנו, והוא רץ, וזחל, והלך על ארבע, וניתקע באבנים, וניתקע בעמוד. ראיתי את אחת השכב"גיסטיות מכניסה חמשוש מתחת לשלט, אז החמשוש שלי גם עשה את זה רק שהוא דפק את הראש בשלט, ושוב נפל מהמדרכה, והסתובב, והלך כמו בלרינה, ונכנס בעמוד, ונכנס בתחנה, ועלה במדרגות וכמעט נפל, וירד אבל נפל, והלך וניתקע בעציץ וזהו.. ומאז הוא לא רואה טוב, אבל הוא שמר את העלים שלי, שתקעתי לו בראש.. ואכלנו ספגטי... יאללה חפרתי אבל הייתי צריכה להגיד לכם, פשוט מטורף!!!!

למעלה