השתחררות

Midnight Lady

New member
השתחררות

תודה לך זה מוזר שאני מודה אני הרי אמורה לבכות על מר גורלי על כך שאינך רוצה בי שאינך סולחת לי אבל אני מרגישה הקלה אני לא חייבת לך יותר כלום אני את שלי עשיתי אני ניסיתי אני ביקשתי סליחה התחננתי למחילה להבנה את מצידך במבט מתנשא היית עקשנית כתמיד, יש לציין לא ויתרת לא סלחת לי לי לא סלחת לאותה אחת שמכירה אותך יותר מאשר את אֶת עצמך לאותה אחת שאוהבת אותך יותר מאשר אהבה אי פעם לאותה אחת שתעשה הכל בשבילך שתוותר על הכל בשבילך שתיתן לך הכל רק לא את עצמה ההפסד כולו שלי? אולי ואלי רק הרווחתי מזה שתינו הרווחנו ממך הוסר האיום ממני הוסרה הקללה את כבר מלכה ואני לנצח נסיכה נסיכה קטנה שבכתה הרבה גם איתך גם עליך בעיקר בגללך השנאה השורפת שאת פולטת כלפיי כלפיי אחרים זה עוד ירדוף אותך את שמה לעצמך רגליים ומאשימה אותי שנפלת אבל זהו נגמר אני את שלי אמרתי אני את שלי ניסיתי כל אחת עכשיו פונה לדרכה הלואי ויהיה לך טוב הלוואי ויהיה לי טוב הלוואי וים אחד נתאחד אוהבת אני

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif

מרגש כואב עצוב כשחברות מסתיימת לה וכל אחת פונה לדרכה מכתב פרידה מתקופה מחברה .. בכל השתחררות יש גם כאב וגם הקלה
שיהיה לך וגם לה רק טוב בהמשך הדרך כל אחת בדרכה היא

שיריה

New member
אהבתי...

אהבתי שאת משחררת מצד אחד, ומצד שני את משאירה את הדלת פתוחה... "הלוואי ויום אחד נתאחד...אוהבת" אהבתי את הרגישות העדינה הזאת של לפסוע בין הדקויות של כעס ואהבה. לי תמיד היה קשה לעשות את זה, לימדת אותי... תודה. בהצלחה.

Midnight Lady

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo140.gif

תמיד נעים לקרוא ביקורת טובה במיוחד משתי נשים מדהימות כמוכן תודה

מנורית

New member
מדהים..

זה כל כך הזכיר לי את החבר שלי לשעבר.. והיום החתלטתי שהוא עבר ואני ממשיכה לעבר העתיד שלי.. שלא כולל אותו יותר.. וכנראה שזה לטובה.. אהבתי הראשונה- השיר הזה מוקדש לך.

למעלה