השרשור של megahertz

dw drum

New member
נסה את הכיסאות של גיברלטר בבודגוב

הם אמנם קצת יקרים אך נוחים לאללה!

megahertz

New member
אותם שכחתי! חחח מעולה..אני אקפוץ לשם בקרוב..

תודה גבר.

djdubon

New member
חלום.

עזוב את זה שיש לך מערכת חלומית, ועזוב את זה שיש לך מצילות חלומיות, ועזוב את זה שיש לך פדאל חלומי, המערכת שלך בפאקינג חדר!!!! : ( אם המערכת שלי הייתה בחדר שלי הייתי מנגן כל יום. פשוט יש ת'קטע הזה שבגלל שהיא במחסן אז אף פעם לא באלי לרדת קומה שלמה בשביל לנגן.... זה מוציא את כל החשק. תחדש על התספורת, אני מעדיף ככה [בכלל, אין לי בעיה עם שיער ארוך, אבל זה תמיד נראה לי רק שגעון חולף כזה של נערים.... נו טוב, כל אחד והטעם שלו].

pasiava

New member
זה לא תמיד כזה תענוג גדול

הייתי מת שהמערכת שלי תהיה בסלון המרווח והנעים ולא בקצת מרווח שיש בחדר שלי שזה כלום בערך.

dw drum

New member
כן שהחדר קטן אתה מעדיף מחסן

כי בקושי יש לך שליטה על המערכת בתוך הכוך ,מה גם שלכיסא נוח אין לי תקציב..

pasiava

New member
יש באמת קטע מעצבן עם הכיסא

בגלל שכל המערכת קטנה וצפופה צריך למצוא מקום של ממש סנטים על סנטים עם הכיסא כדי שיהיה נוח מצד אחד לרגליים ומצד שני נוח להגיע למצילות. בקיצור הייתי מת לאיזה מחסן כזה משלי.

djdubon

New member
אפשר לקמבן משהו,

אבל כשהתופים רחוקים ממך מרחק של 2 דלתות ו30 מדרגות זה מוציא את כל החשק תאמין לי. ואגב, אל תחשוב שבגלל שאני אומר מחסן זה אומר שהוא גדול. להפך. המחסן שלי ממש צפוף מבחינת רוחב והמערכת נכנסת בכמה אינצ'ים בודדים מהקירות.

pasiava

New member
אם המחסן קטן זה משהו אחר

אבל אם היה לי מחסן גדול אני לא מבין למה לרדת כמה מדרגות ולהיכנס ל-2 דלתות שזה דקה וחצי הליכה מוציא חשק...
הייתי מתופף בכיף במקלט שלי שבמרחק 6 קומות מהבית שלי אם רק הייתי יכול.

djdubon

New member
שזה תיאורטית זה תמיד נראה ככה

גמני, שרק הכנו ת'מחסן הייתי המאושר באדם. אחי, שזה על הנייר הכל נשמע פנטסטי, אבל כשאתה חי את זה יוםיום, אין לך זין לרדת קומה בשביל לנגן, ותאמין לי שזה לא מעצלנות, פשוט כשאתה רואה את התופים מולך אתה לא יכול להתאפק. כשהם למטה הם בכלל יוצאים מהסדר יום שלך ודברים אחרים מעסיקים אותך. ומה הקשר 2 דלתות ו30 מדרגות? שמע, יש לי חבר גיטריסט. הגיטרה שלו הייתה מתחת למיטה שלו ולא היה לו כוח לנגן בה! הוא היה מנגן פעם בשבועיים, רק כשהיה לו שיעור גיטרה. רק בגלל שהיא מתחת למיטה שלו! אבל אז הוא קנה סטנד לגיטרה ועכשיו היא עומדת בפינת החדר ואין יום כמעט שהוא לא מנגן. שאתה רואה משהו מולך זה אחרת מכשהוא רחוק.

drums123

New member
אתה צודק לגמרי! וזו אחת הסיבות שאני חושב להעב

יר את הסט לחדר...רק חבל שממש אין מקום.

pasiava

New member
שמע,

יכול להיות שיש משהו במה שאתה אומר. המערכת שלי בחדר אז אולי אני אפילו לא שם לב לקטע הזה של רק מלראות אותה בא החשק לנגן. כנראה שעד שאני לא אדע איך זה שצריך לרדת קומות כל יום בשביל לנגן אני לא אדע איך זה...

אצלי הסט במקלט

ואני רק חולם על הרגע שבו אני אנגן לפעמים אני יורד לנגן ב 10 בלילה אין שום קטע של עצלנות אני פשוט חולה תופים

brass monkey

New member
וואלה אחי, תפסיק להתבכיין המצב שלי גרוע בהרבה

.... אני צריך לקחת מיניבוס למרכז ת"א בשביל לנגן, שלא לדבר על העובדה שזה במרפאה של אמא שלי, והיא עובדת שם רוב היום, ובמעט שעות שאני יכול לנגן יש חדר כושר צמוד שהם ממש חבורה של ... קיצר, הם טוענים שאני מרעיש להם בשיעורי השקט(!!!), וככה ירדו לי עוד שעות... קיצר, הטריק הוא, לא לחשוב על זה, בא לי לנגן - ישר אני עף. לא חושב פעמיים....נסה את זה זה יעזור לך...

megahertz

New member
חחח תודה אחי..באמת מעריך את זה.

אבל אני לא מסכים לגבי המצילות כל כך. קראש אחת זבל, וחוץ מזה שיש רק שתיים. הצ'יינה חמודה אבל לא מדהימה, ואין לי ספלאש! אם היו לי יותר סטנדים מצבי עוד היה טוב, והייתי שם עוד צ'יינה קטנה שכרגע סתם שוכבת פה.

kfirshap

New member
נצל"ש ספלאש חדשה!

אחרי שלפני שבוע ויום קניתי ספלאש מדהימה [שבכלל לא נשמעת כמו ספלאש] 8' של STAGG [סדרה DH] השבוע אחד התלמידים של המורה שלי היה באיסטנבול וקנה לי ספלאש 8' בהתחלה רציתי לקחת פ'אנקי רוק אך כשהוא הגיע לארץ המורה שלי קנה לעצמו שם RADIANT [הכל איסטנבולכמובן] וכשזה הגיע לארץ לי התאימה יותר הראדיאנט ולמורה שלי הפאנקי רוק והחלטתי שאני שומר את הSTAGG שלי ולא מוכר אותה ויהיה לי 2 ספלאש 8' בקיצור תמונות! מחר! =] אני מאושר עד הגג! תוך שבוע הוספתי 2 מצילות למערכת שלי במחירים ממש מצחיקים=]=] בקיצור עכישו חוסכים כדי להחליף היהט קראש ורייד=] אבל יש עוד זמן עד שיהיה לי כסף.... מחר תמונות! סליחה על הנצלו"ש באמצע השרשור אני לא אוהב לנצל"ש נואים מעניינים אבל זה הנושא הראשון בעמוד=]

drums123

New member
הסטאגג עולה ממש מעט...

2 שאלות: מאיפה הסטאגג? (איזו מדינה בארופה) ומאיפה האיסטנבול? אגב, איך הסטאגג נשמעת? אני ממש חם עליהם. מחירים מצחיקים.

למעלה