השרשור של megahertz

kfirshap

New member
אתה יודע שבארץ נהדרת לא שיקרו?

קבב ברומנית אומרים.... MITCH! איזה חזק זה!! ואני נשבע לך!! כמו שאצלינו יש אוטו גלידה? ככה אצלם עובר אוטו ומוכר קבביים בצלחת עם קצת לחם וחרדל באיזה 10 שקל! משו מגניב לאלללה!!

kfirshap

New member
תשמע אני לא אהבתי את הסדרה הזו

של סטאג ששמעתי ברומניה, היא מאוד מאוד כבדה וצורמת מזכירה לי את פלאנט זי של זילג'אן רק כאילו סאונד יותר איכותי. אני לא חושב שזה מתאים לאיזשהו סגנון אולי לפראנק זאפה P= אבל אני אומר לך תשמע כי זה עבודת יד אולי שמעתי פשוט סדרה דפוקה עכשיו שים לב הן מאוד עבות, אני קניתי ספלאש 8 אינץ' מאוד מאוד עבה והיא בכלל לא נשמעת כמו ספלאש 8 אינץ' [בהשוואה לשניה שלי] היא מאוד מתפוצצת עם ססטיין ארוך היא נשמעת כמו קראש ספלאש כזו דבר שבחיים לא שמעתי=] זה למה נדלקתי עליה!

dw drum

New member
תשובה לאסי

חברת סטאג היא חברה בלגית במקור אבל השיווק והיצור נעשה מסין איסטנבול הם מטורקיה כמו שאתה יכול להבין מהשם..אבל יש להם מספר סניפים בארה"ב. איך הסטאג נשמעת? קפוץ למרום בירושלים ולבודגוב בת"א ותשמע הם היבואנים היחידים..

drums123

New member
אתה מסטול...

שאלתי מאיפה אתה מביא את המצילות.. בכל אופן אני הבאתי סטאגג לארץ כבר ב-2004...אז אתה לא צריך להרצות לי עליהם

benhamin123

New member
גם לי יש ספלאש 8 של איסטנבול רדיאנט

זה ספלאש שבחיים לא תשקול אפילו למכור אותה סאונד מדהים

benhamin123

New member
שכחתי להגיד שהסאונד שלה

מאוד מזכיר צ'ינה קטנה. בגלל זה היא מיוחדת

megahertz

New member
ניצלש"ת את השירשור שלי? אני לא מאמין.

סתם אחי צוחק תהנה..אני שמח בשבילך ותתחדש על הספלאשים! אם אפשר לדעת, איזה הייהאט קראש ורייד יש לך? ואיך הגעת למצב שאתה קודם קונה ספלאש(ים) שאתה אוהב ורק אז הייהאט קראש ורייד? זה צריך להיות הפוך לדעתי.

WinterZ

New member
BLX שחרחרה =]

מישהו אמר אולדסקול דת' מטאל ולא קיבל ? בנאדם, תמיד אהבתי את הסט שלך וכידוע לך יש לי את הבת דודה הרחוקה של הסט שלך ה-MLX. המצילות לא הצלחתי להתעמק אבל אפשר לקבל פירוט ? (ולפני שאתה מוכר את האקסיס אני חייב לנסות אותם!) ו....נעבור לנושא החשוב, אחלה שיער היה לך חבוב, אני גם הסתפרתי לפני חצי שנה בערך אחרי 3-4 שנים של שיער ארוך. ולחבוב שאמר שזה שיגעון חולף של נעורים - יש לי דוד בן 40 שעד היום עם שיער ארוך. (ואני מתכוון ארוך כמו של ערן)

djdubon

New member
חבוב,

גמני אני מכיר אנשים מבוגרים עם שיער ארוך, זה בכלל לא קשור. אין לי כוח לחפור על זה עכשיו אז אני אסכם בכך שאגיד שאין לי בעיה עם אנשים שמגדלים שיער, להפך רוב החברים שלי בעלי שיער ארוך, אבל אישית אני לא מתחבר לזה.

megahertz

New member
חחח כן הא? רק חסרים שני טמטים ובס ואני שם.

למה בת דודה רחוקה? תמיד חשבתי עליהן כעל אחיות
בטח שאפשר פירוט: Sabian AAX Studio Hats 13 Sabian AAX Studio Crash 16 (לא תיכננתי לקנות מאותה הסדרה, אבל התאהבתי) Sabian AA Medium Ride 20 Zildjian Scimitar Crash 16 (מיועדת להחלפה כאמור) Wuhan Lion China 18 (ויש לי פה בקייס גם 12, 14 ו16) הסנר הוא לא BLX, אלא Professional Series ממתכת דרך אגב. הייתי רוצה גם סנר תואם..אבל מה נעשה. בקשר לפדאל (או למערכת בכלל), אם אתה, או כל מי שמתעניין, רוצה לבוא לנגן, ואולי אפילו להביא איזה צעצוע מעניין משלו, אתה יותר ממוזמן. דבר איתי בפרטי לגבי פרטים..אני מתל אביב אגב. נעבור לנושא החשוב? חחח כן הייתי עם השיער די הרבה זמן..וגם לפני זה גידלתי שנתיים (ואז הסתפרתי והתחלתי לגדל עד עכשיו)..אבל נמאס באיזשהו שלב. וגם, אם תשים לב, אני לא היחיד שהסתפר באותו היום (בתמונות).

למעלה