השרשור נמחק

this is me then

New member
השרשור נמחק../images/Emo70.gif

ואני רוצה להגיד לכם שזה ממש חוצפה
כל מעריץ של בריטני יכול לבוא לפה אם הוא רוצה
ואף אחד לא יגיד לו לעוף

this is me then

New member
אם כל הכבוד...

אין לכם זכות להגיד למשהו לעוף
וjt ומור, אתם משמתמשות בשפה "לא נאותה" העיקר שמקללים את ביונסה בשפה הזאתי אתן אומרות שאסור לקלל אבל לכן מותר חופשי לקלל
אז אני ממש מבקש ממכן להפסיק לקלל
אני ייתיעץ היום עם ארז וייראה מה נעשה בקשר למה שjt רשמה "זדיינו" וכו'....

יש לך עדיין ת'שירשור??

אם כן אז שים לב שההוא שאמרתי לו לעוף כי הוא סתם ניסה ליצור ריב התחיל עם הקללות.. וכשמישו מקלל אני מחזירה.. סורי...

this is me then

New member
אההה ואל תשאלו מה קרה לי היום...

חחחח הלכתי לידידה שלי והיא שמה את mandy של ווסטלייף וכן כן אני מתוודה אהבתי את השיר חחח רק אל תספרו לאף אחד חחח

OMG ייאיייייייייייייייייייייייייייי

מנדי רולזזזזזזזזזזזזזז השיר הכי מבוקש בתחנות רדיו בUK ו#1 הכל מצעד אפשרייייייי חיחיי

../images/Emo15.gifאז היא אמרה זדיינו.... מה קרה?

מה אתה חושב שאתה מושלם??? ונגיד שתתיעץ עם ארז מה תעשו לה???? הא?הא? מה תעשו לה תחסו אותה מהפורום???????? לא,אני רוצה לדעת.... מה אתה יכול לעשות???? למה אתם משחקים אותה??? אתם כולה כחולים בפורום זה הכל!!!

this is me then

New member
אבל כל הקטע פה זה שאחד מאיתנו

אומר משהו על ביונסה אז jt הראשונה פה שמתנפלת... אז באמת סליחה שאני לא מוכן שייקללו אותי
ושאני מקלל את ביונסה אז זה אסור

QueIronia

New member
אני מצטרף למה שאיתי אמר...

ראיתי את השרשור מביה"ס, ועכשיו הגעתי הבייתה... רציתי למחוק את השרשור ואני רואה שהוא כבר הקדים אותי

../images/Emo15.gifואווווווואתם ממש צמד חמד....

חושבים אותו דבר (חושבים שאתם מושלמים) פשוט מושלם לניהול פורום על ""רמה"" אתם נהנים מזה? ואיתי זה שרשום לך זבליונסה וזה עוד מועדון שנאה (ממש בוגר.....) זה לא קללה בכלל....

jenny2005

New member
* נדחפת *

מה זה פה הריב הזה???? חוץ מזה, אני ראיתי ת'שירשור הזה ולא מעריץ של בריטני אין זכות לבוא לפה ולקלל!! ולמה בכלל נזכרת להוריד את ההודעה הזו עכשיו? בסוך הריב? יכולתם למחוק אותה לפני וכל זה היה נמנעה!

this is me then

New member
לכולם../images/Emo24.gif

אני מקווה שהעניין נגמר... כי בסך הכל חבל, הפורום ממש עלה בזמן האחרון ובאו מלא חדשים וזה מבריח אותם
אז בואו ונשתדל
אבל חשוב לי שתבינו שזאת צביעות שאם משהו אומר פה משהו על ביונסה אז מתנפלים ושגולשת מקללת אז זה בסדר... טוב אבל עזבו זה נגמר

J To The Lo

New member
אתם ממש צבועים!

איכס אני ממש נגעלת מכם,אני אפילו מתביישת מגעיל להיכנס לפה.. בכל השירשור הזה,שבו רבתם כמו חיות אני כתבתי הודעה אחת שכל מה שהיא אומרת זה להפסיק לריב אין לכם בושה? תקלטו,אני לאאאאאא אוהבת את ביונסה אני רק לא רוצה להיכנס לפורום שמפוצץ קללות על בן אדם שלא עשה לכם כלום וממה ששמעתי להזדיין זה לא קללה..

למעלה